Anbefalet barselsorlov

Anbefalet barselsorlov
Din behandleren anbefalet barselsorlov vil afhænge af din personlige situation.

Anbefalet barselsorlov kan variere afhængigt af din personlige sundhed og familiemæssige forhold.

Den gennemsnitlige Anbefalet barselsorlov

I USA, der ikke er virkelig en anbefalet barselsorlov tid til fødslen eller forældre en nyfødt. Hvad vi har i USA er kendt som barselsorlov love fra lov om familie-og sygeorlov (FMLA). OSHA, at ved lov, "dækket arbejdsgivere skal give et berettiget medarbejder op til i alt 12 arbejdspladser ugers ulønnet orlov i løbet af en periode på 12 måneder." Denne orlov tid til rådighed til barselsorlov.

De fleste kvinder kan roligt fortsætte med at arbejde, mens gravid. Dit job bør ikke forhindre dig i at tage sig godt af dit helbred eller stoppe dig fra at få nok hvile. Men i de fleste tilfælde, så længe du føler dig godt, din behandleren vil sandsynligvis give dig grønt lys til at fortsætte med at arbejde, så længe du føler dig tryg.

Nogle kvinder tager et par uger væk fra før forfaldsdagen, mens andre arbejder lige indtil dagen før de føder. Helt ærligt, er det nok bedst at tage mindst en uge fri før din forfaldsdagen. Selv hvis du føler sunde, skal du få masser af hvile at forberede din krop til arbejdskraft, fødsel, og tage sig af dit nyfødte.

Anbefalet Leave Relateret til sikkerhed på arbejdspladsen

Hvis du har en risiko job højt eller et job, hvor du skal håndtere farlige materialer, skal du muligvis at blive overført til et skrivebord eller en anden type job med virksomheden under din graviditet, eller find et andet job. De fleste virksomheder og FMLA har regler om at overføre, eller gør rimelige tilpasninger for gravide kvinder, men ikke alle virksomheder følger disse regler.

De ting, der er anført nedenfor er nogle af de farer, du bør undgå under graviditet. Hvis du ikke kan undgå disse ting, fordi de er på din arbejdsplads, så en tidlig orlov kan være i orden.

 • Gnavere som i et laboratorium eller dyrehandel.
 • Konstant tunge løft, som du kan løbe ind i med lagerarbejde.
 • Giftige dampe og kemikalier, der kan indtaste dit system og påvirke fostrets udvikling. Selvom, kan du også bære ansigtsmasker og andet beskyttelsesudstyr på de fleste arbejdspladser.
 • Kviksølv bør undgås, som kunne indåndet hvis du arbejder med visse industrielt udstyr, eller hvis du arbejder på et sted, der brænder kul eller andre affaldsstoffer.
 • Et job, der kræver, at du til at stå hele dagen lang med få pauser.

Hvis du er bekymret eller har spørgsmål om din arbejdsplads sikkerhed, kan du udfylde en APV graviditet risiko.

Anbefalet Leave Relateret til medicinske spørgsmål

Anbefalet barselsorlov for en kvinde kan være længere, hvis hun har et sundhedsproblem, der er negativt påvirker hendes graviditet. Dette er normalt kaldes en "høj risiko graviditet" af behandlerne. Mange virksomheder vil give udvidet barselsorlov, hvis de har den medicinske udbyder dokumentation af problemet. Visse helbredsproblemer, der har tendens til at berettige forlænget orlov omfatte betingelser, der kræver sengeleje eller ekstra pleje. Nogle graviditet relaterede problemer, der kan kræve mere end normal barselsorlov inkluderer:

 • Tegn på tidlig fødsel
 • Hvis din behandleren er sikker på, at du har en for tidlig fødsel
 • Enhver form for truede abort
 • Infektion
 • Avanceret anæmi
 • Regnskabsmæssig multipla
 • Preeclampsia eller eklampsi
 • Svangerskabsdiabetes
 • Lavere end gennemsnittet fostervand
 • Blødning (mere end spotting)
 • Hypertension
 • Placenta previa
 • Inkompetente livmoderhalsen
 • Stress - hvis du oplever ekstra stress, såsom sorg forårsaget af en død i familien eller større forholdet spørgsmål sent i graviditeten, kan tidlig barselsorlov anbefales.

Også, hvis du har et barn (eller børn), der allerede kan du overveje en ekstra uge fri. Det kan være svært på både børn og forældre til at bringe endnu et barn ind i huset og den ekstra tid giver alle lidt mere tid til at forberede.

Barselsorlov Efter barnet ankommer

Også denne kommer til at forholde sig direkte til din personlige fysiske sundhed og følelser om at vende tilbage til arbejdet. Du er nødt til at overveje, hvor længe du gerne vil til limning med din baby, den tid det tager at etablere amning, hvis du planlægger at gøre det, og eventuelle sundhedsmæssige betænkeligheder.

Så vidt sundhed går mange kvinder fysisk kan vende tilbage til arbejdet inden for et par uger efter fødslen. Seks uger er typisk after-barn barselsorlov i de amerikanske Mange kvinder ender der ønsker de havde mere tid, men. Hvis du har råd til det, og din virksomhed tillader det, tage så meget tid som du kan for at føle sig godt tilpas med din nye forældrerollen rolle.

Husk, at nogle selskaber kræver en behandler notat, der giver dig en okay at vende tilbage til arbejdet, så tjek med din HR-afdeling. Desuden betyder FMLA ikke, at du nødt til at tage alle 12 uger på en gang. Nogle arbejdspladser giver dig mulighed for at komme tilbage på deltid i første omgang, eller lade dig tage en ekstra fridag om ugen, ved hjælp af din FMLA tid. Ikke alle arbejdsgivere tilbyde gode muligheder som dette, men det er noget at overveje og spørge om.

Har du brug for mere hjælp? Prøv disse gode artikler:

 • Barselsorlov, handicap, og arbejdsløshed
 • Overgang Work barselsorlov