Ampalaya Properties

Ampalaya Properties


Ampalaya ejendomme udnyttes i fremmed køkken og supplerende form. Den ampalaya plante (Bitteragurk), er en tropisk plante findes i Afrika, Asien, Sydamerika og Caribien. Den historiske afgrøde er kendt for sin medicinske værdi, der anvendes som en behandling for sygdomme i huden og krop og forbruges til generelle sundhed formål.

Ampalaya Culinary Value

Ampalaya har en lang historie i ayurvedisk og traditionel filippinske medicin. Disse gamle systemer af medicin har indtaget den bitre centnergraeskar og andre dele af planten i århundreder, tilskrive de mange medicinske fordele til et væld af sunde egenskaber.

Filippinske centenarians nød ampalaya sauterede med æg; den særskilte bitre smag kan have taget nogle få bruges til, men. Andre asiatiske køkkener krydret deres plader med plantens frugt, der tjener op wok-stegte retter, supper og te med ampalaya som ingrediens. Pakistan kulturer tilbyder stegte ampalaya og løg, mens indianerne nuværende ampalaya med et udvalg af krydderier. Ampalaya stadig bruges i dag i udenlandske retter, der almindeligvis sælges i de asiatiske markeder i USA.

Ernæringsmæssige egenskaber af Ampalaya

Ampalaya producerer knolde melon med en ujævn ydre, der er ligner agurk. Denne frugt er meget nærende, indeholder et rigt udbud af vitaminer og mineraler. De blade og frø af planten er også nyttige for sundhed, da de indeholder tilsvarende næringsværdi. Andre næringselementer af ampalaya omfatter:

 • Fosfor
 • Jern
 • Calcium
 • Vitamin A, B og C
 • Betakaroten
 • Kalium

Ampalaya Ejendomme til Healing

Ampalaya har helbredende egenskaber, gavnlige for huden og som hele kroppen tonic for sundheden. Når de anvendes eksternt, er planten bruges til at skrumpe smertefulde hæmorider og behandle kroniske hudsygdomme som psoriasis. Den antimikrobielle aktivitet er gavnligt for rensning og heling af sår. Saften afledt fra bladene er nyttig til lindring af hoste og feber samt uddrive parasitter og lette diarré. Ampalaya bruges også i moderne medicin til behandling af sygdomme som:

 • HIV
 • Sukkersyge
 • Kræft
 • Herpes
 • Malaria

Andre anvendelser for ampalaya omfatter hærdning sterilitet hos kvinder og lindre glaukom, selv om effektiviteten af ​​ampalaya til disse formål er bevist.

Ampalaya for Diabetes

Ampalaya er mest anerkendt i dag for sin evne til at påvirke blodsukkeret, hvilket gør det en overordentlig fejret supplement blandt diabetikere. Nøglen forbindelse i ampalaya er polypeptid-P, der er vist sig at have en insulin-lignende effekt, sænke blodsukkeret i kroppen. Når det kombineres med en sund kost og andre medicinske indgreb, kan ampalaya være en egnet kosttilskud til dem, der lider med diabetes.

Sådan bruges Ampalaya

Som supplement kan du finde ampalaya i helsekost butikker eller online. Kapslerne, ekstrakter og tabletter markedsføres som bitter melon. De, der kan udholde den bitre smag kan forbruge små stykker af melon. Frisk frugt tinkturer i doser på 5 ml er også en mulighed, taget flere gange dagligt.

Forholdsregler

Gravide eller ammende kvinder bør ikke indtage bitter melon, på grund af dets abortfremkaldende virkninger. Desuden kan det ikke være sikkert for små børn og spædbørn på grund af sin hypoglykæmisk virkning. Bivirkninger omfatter mavesmerter og diarré (med stort forbrug).

Konklusion

For dem nysgerrig smag og fordele ved ampalaya, at finde en eksotisk restaurant og bestiller en ampalaya parabol kan være svaret. De ivrige efter at skabe deres egen mad kan eksperimentere med en vifte af ampalaya opskrifter. De ampalaya egenskaber gør planten værd spørgende.