Amning Småbørn

Amning Småbørn

I mange lande over hele verden, ammende småbørn er en fælles begivenhed. Hvorfor er sygepleje et lille barn tilsyneladende ildeset i USA? Måske det har at gøre med nogle af de mange misforståelser, der omgiver amning. Hvis De ammer dit barn, tage hjertet. Du er ikke alene, og der er mange fordele for både dig og dit barn.

Lægelige anbefalinger

Den amerikanske Academy of Pediatrics klart anfører sin anbefaling, at mødre bør amme deres babyer i mindst de første tolv måneder, hvis ikke længere. Verdenssundhedsorganisationen bærer denne henstilling et skridt videre ved at anbefale, at babyer fortsat ammes, indtil de er to år. Med sådanne respektable anbefalinger, hvordan kan nogen argumentere med fordelene ved amning?

Misforståelser af amning Småbørn

Det handler om amning et lille barn bliver ofte misforstået. Der er mange misforståelser, herunder følgende:

  1. Amning vil gøre dit barn mere afhængig af dig. Hvor latterligt! Hvis der er noget, vil dit barn føle sig mere sikre i din kærlighed.
  2. Amning kan ødelægge formen på hans mund. Amning kan faktisk forbedre oral sundhed.
  3. Babyer, der ammes, kan ikke bygge deres egne immunitet. Dette er absolut ikke sandt! Modermælk hjælper bekæmpe infektioner og allergier

Fordelene ved amning Småbørn

Lige hvad er fordelene for dit barn, hvis du vælger at fortsætte amningen? Der er flere.

  1. Modermælk er fuld af vigtige næringsstoffer, og det fortsætter med at tilbyde immuniteter dit barn længe forbi hendes barndom. Det kan også afværge allergier.
  2. Modermælk er typisk den nemmeste fødevarer at fordøje. I virkeligheden, hvis dit barn har en forstyrret mave, kan modermælk være den eneste mad, han kan tåle, før han føler sig bedre!
  3. Mens den ernæringsmæssige værdi er naturligvis vigtigt, nærhed, at amning giver med til at gøre dit barn føle sig sikre.
  4. Båndet mellem dig og dit barn fortsætter med at styrke som du deler disse intime amning øjeblikke.

Fordele for Mother

Mens selvfølgelig de vigtigste fordele ved amning småbørn bør vedrøre sundhed og trivsel dit barn, der er fordele for dig så godt. Disse omfatter følgende:

  1. Ammende mødre ofte tabe sig hurtigere end de mødre, der ikke ammer.
  2. Hormoner, som udledes på amning hjælp til at slappe af ammende mødre.
  3. Den varme og nærhed af en ammende forhold fortsat pleje både mor og barn.

For mere information, tjek La Leche League.