Amning: Særlige omstændigheder Tips

Bootleg Amning

Nogle mødre kan ikke amme for en række årsager. Nogle er ikke tilladt at fordi deres for tidligt fødte børn er i NICU på hospitalet. Deres mælk kommer til at spilde. Nogle mødre er begyndt at finde mødre som disse online og på andre måder, og bede dem om at donere deres mælk. De donor mødre får til at holde deres forsyninger og de modtagende mødre får det bedste for deres børn. Sørg for at have screenet mødre først for sygdomme, der kan passere gennem mælken. Det er bedst at være sikrere snarere end ked bare i tilfælde.

Naturlægemidler kosttilskud og medicin

Hvis du stadig sygepleje, er det vigtigt, at du ikke begynder at tage ny medicin eller naturlægemidler uden først at diskutere de ingredienser og effekter med din amning specialist eller OBGYN eller børnelæge. Myten for, at hvis noget er naturligt, vil det være fint. Tager naturlægemidler kosttilskud for at tabe sig, mens sygepleje, for eksempel, kan være meget farligt for barnet. Ikke alle ting naturlige hører hjemme i din mælk. Poisons kan være for naturligt. Behandl naturmedicin og urter som medicin og diskutere tage dem med en læge, før de går ind i dit barn gennem modermælken.

Hospital Politik om opbevaring af mælk

Sørg for at kontrollere, om sygehusets opbevaring politikker. De varierer fra hospital til hospital og kan omfatte særlige opbevaringsbeholdere eller en frist for, hvor længe mælken kan opbevares før brug.

Hænge derinde!

Endelig kan du prøve ikke at få alt for modløs. Der er nogle børn, der aldrig vil fysisk være i stand til sygeplejerske. De er snarere undtagelsen end reglen. De fleste babyer, med tålmodighed og udholdenhed, vil i sidste ende være i stand til at høste de mange fordele ved amning.

Opbevar alle udtrykt Milk

Hvis dit barn ikke er i stand til at få den mælk, du udtrykker for ham det kan synes som om du har en stor overskud. Hvil assured- når han er i stand til at spise det vil alle komme i handy!
Tjek din sygehuse politik om opbevaring af udmalket mælk og gem den til senere.

Omgiv dig med Support

Prøv at finde mindst én kontaktperson, der støtter din indsats til at amme. Isoleringen af ​​at være på hospitalet med et sygt barn er meget stressende. Forsøger at amme dit barn, uden nogen til at opfordre dig til i løbet af denne tid er dobbelt så svært. Hospitalet personale er ofte så fanget med kalorier og "ins" (milliliter træffes i hver dag), for ikke at nævne den frygtede daglige vægt check, kan at amning ses som en ulempe. Det er meget mere vanskeligt at måle. Nogen, der kan klappe dig på ryggen, når du er modløs og fejre med dig, når du har gjort fremskridt, uanset hvor lidt, kan være uvurderlige. Hvis du har ingen nære venner, som ville passe regningen, skal du kontakte en lokal La Leche League Leader.

Informer din Person

Det er vigtigt at diskutere dit ønske om at amme med din partner eller støtteperson, så de kan give dine behandlere, hvis du ikke er i stand til at gøre det. En epidural bruges normalt til C-sektioner, men lejlighedsvis, er det nødvendigt at anvende en generel anæstesi, og du kan være for groggy eller overvældet til at gøre dine ønsker klart.

Pump Jævnligt

Det er vigtigt at pumpe ofte, så du kan opbygge din levering. De fleste mødre oplever, at de har brug for til at pumpe 6-8 gange om dagen.

Passe på dig selv

Det synes altid at være overflødige råd, men det er vigtigt og bærer gentage. Prøv at hvile og spise. Når du er bekymret for din syge barn kan du ikke lyst til at spise eller være ude af stand til at sove i mere end en time eller to ad gangen. Utilstrækkelig hvile og ernæring kan forstyrre din mælk udbuddet. Forvent ikke perfektion. Sove så meget som muligt og forsøge at spise mindst to små måltider om dagen. På afdelingen vil det være muligt at holde en snack eller nærende drikke i nærheden. I ICU kan du være i stand til at holde mindst en kop vand handy. Det afhænger af ICU politik og også sygeplejerske på vagt, men det er værd at spørge.

Smerter Medicin

Diskuter din smertestillende medicin med din læge. Der er meget få medicin, der ikke kan tages, mens du ammer.

Pain Free Positionering

En IBCLC eller LLL (NMAA i Australien) rådgiver kan vise dig, hvordan du placere din baby så for at holde sin vægt fra din indsnit. Det kan også være en god idé at få din partner eller støtteperson til stede i denne periode, så han kan hjælpe dig i fremtiden.

Sætte Baby til Breast

Når du kan holde og kæle din baby, satte ham til brystet, selv om han er for svag til at sygeplejerske. Stimulering til brystet vil støtte i dine pumpestationer indsats, og det vil hjælpe dit barn til at lære eller genlære at ikke alle rørende er dårlig. Nogle babyer har en aversion mod noget røre deres ansigt eller mund efter at være intuberet for en tid. Du kan være i stand til at hjælpe med at forhindre dette ved at lade ham chancen for at sutte på din finger, selv mens intuberet. Under alle omstændigheder skal du ikke tvinge det problem, hvis barnet ikke ønsker at nusse brystvorten. Det kan være nødvendigt at starte langsomt, måske lade ham hvile hovedet på dit bryst med din skjorte ned og gradvist arbejde op til mere hudkontakt indtil hans ansigt ligger på dit bryst med din skjorte op. Til sidst vil han få den idé.

Undgå Nipple Forvirring

Prøv at undgå gummi brystvorter, flasker eller sutter. En baby, der er i stand til sygeplejerske kan få endnu mere forvirret, hvis givne gummi brystvorter at sutte på. Drikke fra en flaske er mere fysiologisk stressende end sygepleje, og kræver et helt andet sæt foranstaltninger. Nogle gange kan der være et hospital politik involved.In en bestemt hjerte-ICU, det var den politik, som en baby kunne suge fra en flaske, der ligger ned, før de overføres til afdelingen. Teorien var, at hvis barnet kunne udrette sådan en fysisk belastende feat uden at gå i hjertestop, var det nok sikkert at flytte ham / hende ind i en mindre overvåget indstilling.

Stress Fri Administration af medicin

Hvis dit barn ikke vil sygeplejerske og bliver rør-fed, så prøv at undgå at give medicin gennem munden. Oral medicin kan normalt sættes ned i røret. Derved undgår yderligere negativ oral stimulation og kan gøre en indsats for at amme gå lidt mere glat.

Sygeplejerske Før en Ride

Det vil altid være til din fordel at pleje din baby før en køretur. Det vil holde dem rolige og glade for den første, mens i bilen. At blive fanget i en carseat kan forurolige nogle børn, så i det mindste denne måde vil du have et par sekunder af fred. Også sygeplejerske før start i et plan. Dette vil hjælpe barnets ører og hjælpe dem klart, da de vænne sig til højden.

Sygepleje Mens Sick

Det er naturligt at være bekymret over at lede en sygdom til dit barn, når sygepleje. Men i de fleste tilfælde, er der ingen grund bør du ikke sygeplejerske, når du er syg. Du vil fortsætte med at give antistoffer og øge dit barns immunisering hvis du sygeplejerske, selv når syg. Du bør ikke sygeplejerske, men hvis tager medicin for din sygdom, medmindre instrueret af en læge (de fleste medicin bør ikke tages, mens sygepleje), eller hvis din sygdom ledes gennem kropsvæsker. I disse tilfælde kan det være skadeligt for dit barn. Hvis alt du har, er en kold, og ikke tager medicin, holde sygepleje, bare sørg for at vaske dine hænder og forsøge ikke at kysse barnets ansigt eller indånde barnets ansigt, mens du gør det, så du ikke består din kulde til barnet, som du ville give det til andre.

Hvor skal vi hen på daglange begivenheder

De fleste kongrescentre og store arenaer, samt større kontorer vil have et lille rum besat af sikkerhed eller endda Røde Kors medarbejdere ved større arrangementer. Hvis du forklare sikkerhed, at du har et medicinsk problem, der kræver privatliv og en stikkontakt, skal du være i stand til at bruge dette rum. Hvis de lirke for mere information, kan du enten insistere på, at det er en personlig medicinsk problem, eller du kan lade dem vide. Enten måde, de burde ikke give dig problemer i at bruge plads til en kort mængde tid, især hvis gjort opmærksom på behovet, før det bliver påtrængende. Hvad de måske ikke har, er et sted at gemme mælken, så bringe dine egne termisk taske med isposer just in case.

Calorie indhold af modermælk

Modermælk er beregnet som har 20 kalorier pr ounce. Højt kalorieindhold formler, der indeholder 24-27 kalorier pr ounce, ofte anbefales til brug i kompromitterede babyer. Menneskelig Milk Forarbejdningsvirksomheden (HMF), er udviklet til brug sammen med for tidligt fødte børn, er ofte brugt som en "filler", når et spædbarn bliver rør-fed udtrykt modermælk. HMF er komælk baserede og kan forårsage en allergisk reaktion. En fuld sigt baby på HMF kan også være nødvendigt at overvåges for elektrolytforstyrrelser, fordi de ikke har de samme ernæringsmæssige mangler som preemies.Another almindeligt anvendte fyldstof er Polycose.It er dybest set en simpel kulhydrat, men kan også forårsage allergiske reaktioner. Forskellige undersøgelser har konkluderet, at kalorieindholdet i modermælk varierer fra mor til mor.

Amning med indadvendte brystvorter

Amning med indadvendte brystvorter er bestemt muligt. Selvom din brystvorte ikke stikker så din baby nemt kan hægte sig på, er til rådighed for at hjælpe dig i held at sikre, at dit barn bruger modermælk visse redskaber.
Først, hvis du ikke vælger at amme direkte eller hvis du foretrækker kun at amme noget af tiden, kan du bruge en pumpe til at udtrække din mælk. En brystpumpe er et almindeligt anvendt værktøj. Du kan vælge at bruge en manuel brystpumpe, der kræver, at du presse en løftestang for sugning at forekomme. Denne form for pumpe er meget bærbare og ikke kræver noget andet ud over flasken til at indsamle modermælken. En elektrisk pumpe er et mere populært valg i dag, men; Det bruger en elektrisk motor, der brændstoffer sugning. Alt du skal gøre er at holde pumpens flanger over dine brystvorter for femten til tyve minutter, og se din modermælk indsamler i flasken, der er knyttet til hver flange. Husk at pumpe mælk kræver en masse tålmodighed og indsats - nogle kvinder kan have mere succes med det end andre. Men når en bruger ud af at gøre pumpen arbejde til hendes tilfredshed, at systemet er en givende og smertefri proces.
Hvis du ønsker at prøve amning udelukkende trods din indadvendte brystvorter, kan du gøre det ved hjælp af en suttebrik. En nippel skjold er en gummi shell i den generelle form af en nippel med fem eller seks små huller på det peak hvorigennem mælken bestået. Du sætter brystvorten skjold over din egen brystvorte, idet det sikres, at det holder sig til dig og bliver på plads. Du derefter bringe dit barn til brystet og lade hende til at sutte på den og tage i mælken. Fordi skjoldet er lavet af gummi, det fremmer en slags friktion, der gør det muligt at holde fast i din hud, men kun indtil du fjerner den.
Amning eksperter er ofte trætte af brystvorten skjold, konkludere, at det ikke er en helt naturlig oplevelse for både mor og barn, og at det kan støtte i din ordregivende Mastitis, en infektion i brystet. Mastitis kan forebygges med omhyggelig vask af skjoldet og praktisere god hygiejne. Bemærk, at selv mødre, der ikke bruger et skjold udvikler ofte mastitis. I sidste ende, brystvorten skjold er et vidunderligt værktøj, der giver dig mulighed for at amme, når du ellers måske ikke være i stand til det.
Man kan bruge begge værktøjer i forbindelse med hinanden. Pumping efter fodring dit barn fra brystet kan tage længere tid i almindelighed, men det giver dig mulighed for at nå og opretholde din fulde mælk forsyning før, som er fantastisk til din baby. Du kan fryse noget af den mælk, du pumpe, så dit barn kan forbruge det senere. Der er aldrig for meget modermælk; Det er en skræddersyet mad, skræddersyet til dit barns udviklingsmæssige og ernæringsmæssige behov. Nogle mødre amme godt ind i buksetrold år. Hvis du amme ved hjælp af en suttebrik i flere måneder mens de pumper, kan du stadig fodre din modermælk barn under fravænning processen. Med det, glad amning! Må du og dit barn nyde skønheden i sådan en unik bonding proces.