Amning og alkohol

Amning og alkohol


Er det sikkert at blande amning og alkohol? Det ser ud som mange af os kan ikke vente på vores babyer til at blive født, så vi kan få glas vin, vi har kræver i ni måneder. Men er det i orden at drikke, hvis du ammer?

Kan jeg amme og drikke alkohol?

Der er faktisk en hel del debat blandt eksperter om amning og alkohol. Nogle eksperter, herunder den amerikanske Academy of Pediatrics føler, at du bør absolut ikke drikke alkohol, før din baby er vænnet fra. Andre eksperter siger blande amning og alkohol er fint. De anbefaler dog, at du drikker med måde og vente en passende mængde tid mellem at drikke alkohol og amning.

Hvor længe skal jeg vente mellem indtagelse af alkohol og amning?

Nogle læger føler, at du skal vente i tre timer mellem indtagelse af alkohol og amning. Andre siger, at du skal vente ca. 6-8 timer for alkohol for at rydde din blodbanen. Nogle eksperter siger, at det er sikkert at amme, så længe du ikke føler bedugget eller beruset.

Der er også eksperter, der siger, at du skal 'pumpe og dump "i 24 timer efter indtagelse af alkohol. Pumping og dumping er, når du pumpe modermælk, der kan blive berørt af alkohol og smide det væk. Vil du ønsker at pumpe din mælk på de tidspunkter, du normalt ville fodre din baby, eller når dine bryster føler fuld.

Er Alkohol påvirke My Baby?

Blanding amning og stort alkoholforbrug er forbundet med hæmning af lad-down refleks, det hormon produktion, der fortæller din krop til at frigive mælk. Det kan også nedbryder din mælk udbuddet.

Derudover alkohol i modermælken går lige til din baby. Heavy drikke har været forbundet med langsom vægtøgning og kan påvirke dit barns motoriske reflekser. Alkohol også forstyrrer dit barns søvn og ammende cyklusser.

Babyer født af kvinder, der drikker stærkt ofte undlader at trives. Det betyder, at dit barn ikke tager på kalorier, han / hun har brug for at tage på i vægt og vokse på målet med andre babyer i hans / hendes aldersgruppe. Hvis dit drikkeri fortsætter, vil dit barns hjerne og nervesystem udvikling blive påvirket.

Hvis du drikker meget, er du påvirker din evne til at pleje din baby. Ikke alene er du beroligende din baby, du er beroligende dig selv. En beskidt ble kan ikke få ændret så hurtigt som det skal, eller du måske ikke reagere på dit barns råb om fødevarer, så snart du skal. Derudover kan du gå glip af de tegn på, at dit barn bliver syge.

Når jeg bør undgå Blanding amning og alkohol?

Hvis du har haft et kejsersnit, skal du vente, indtil du har genvundet før drikker alkohol. Desuden bør du aldrig blande alkohol med smertestillende medicin såsom Vicodin.

Hvis du har været diagnosticeret med fødselsdepression, bør du ikke være amning og indtagelse af alkohol. Alkohol er faktisk et depressivt og kan gøre dine symptomer værre. Hvis du er på en anti-depressivt, bør du ikke være at blande din medicin med alkohol.

Hvis du finder du drikker stærkt til at klare moderskab Kontakt behandleren med det samme. Han / hun vil være i stand til at tilbyde anbefalinger om hjælp.Hvis du beslutter at blande amning og alkohol, de fleste eksperter enige om, at mådehold er nøglen.