Amning Leads mexicanske kvinder til brystkræft

Den Biomarkører & Forebyggelse tidsskrift og Epidemiologisk Kræftforskning tidsskrift har offentliggjort et dokument, hvis forfattere hævder, at mexicanske kvinder er specielle. De faktorer, der anses for at være anti-cancer dem har den modsatte effekt på beboerne i dette land: en særlig aggressiv form for brystkræft er udviklet. Disse faktorer omfatter at føde flere børn, unge moderens alder og amning af spædbørn.

Amning Leads mexicanske kvinder til brystkræft

Maria Martinez fra University of California i San Diego er den førende forfatter af undersøgelsen. Til hendes overraskelse, forskerne konstateret, at amning i mexicanske kvinder kan være forbundet med udviklingen af ​​brystkræft med triple-negativ fænotype. Dette er overraskende, ja. Ikke en eneste undersøgelse har vist en sådan forbindelse endnu. De fleste undersøgelser viser fordelene ved amning for sundheden.

I løbet af undersøgelsen af ​​mexicanske kvinder, blev det konstateret, at de, der fortsat ammer deres babyer i tolv måneder eller mere, var dobbelt mere tilbøjelige til at lide af brystkræft. Den samme type kræft var forbundet med en forholdsvis ung motherâ € ™ s alder, og som har tre eller flere børn. Det er værd at bemærke, at de undersøgelser, der var blevet udført på kvinder med ikke-mexicansk oprindelse bevist, at disse faktorer forhindrede udviklingen af ​​brystkræft.