Amning Latch Problemer

Amning Latch Problemer

Amning låsen problemer kan forårsage en række problemer for mor og barn. Faktisk lære at hjælpe barnet tillægger brystet på den rigtige måde er det første skridt til en positiv amning oplevelse.

Giving Up

Mens mange kvinder er fast besluttet på at amme deres spædbørn, nogle giver op hurtigt, når virkeligheden i sygepleje sætter ind. Vellykket amning ikke altid sker natten over, men det kan ske.

Amning vil give en række fordele for både moderen og barnet. Mange kvinder tror fejlagtigt, at de bare ikke kan amme enten gennem erfaring eller bare ren og skær frustration. Jo mere frustreret moderen bliver, jo mere ophidset barn være så godt. Dette fører til en mindre end vidunderlig sygepleje oplevelse for alle involverede.

Løsning Amning Latch problemer

Amning låsen problemer typisk forårsager mest frustration og smerte under amning. De mest almindelige problemer forbundet med dette spørgsmål omfatter følgende:

 • Ømme brystvorter -Selv de mest erfarne mødre kan kæmpe med ømme brystvorter, så giv ikke op, hvis dine brystvorter er ubehageligt ømme i de første par uger af sygepleje. For at mindske forekomsten af ​​ømhed, men det er vigtigt at opmuntre dit barns mund til at åbne så bredt som muligt. Du kan gøre dette ved at kilde hendes læber med din brystvorte eller fingeren. Når hendes mund er vidt åben, skubbe din brystvorte og det omkringliggende areola ind i hendes mund. Hvis hun kun får din brystvorte, sætte fingeren i hjørnet af hendes mund for at bryde sugning, og prøv igen.
 • Utilstrækkelig mælk -Breastfeeding låsen problemer kan have en direkte indflydelse på mængden af mælk dit barn tager i så godt. Hvis hun ikke har god sugning, vil hun ikke være i stand til at komprimere brystet fast nok til at fremme ekspressionen af ​​mælk. Dette kan forårsage flere problemer, herunder reduceret udbud mælk og dårlig vægtøgning for dit spædbarn.
 • Overfyldning -Sore brystvorter er faktisk en mindre irritation i modsætning til bryst overfyldning. Hvis din mælk ikke udtrykkes korrekt, kan dine bryster blive engorged, hvilket gør det endnu sværere for din baby til sygeplejerske. Engorged bryster kan blive så opsvulmet, at det er næsten umuligt for et spædbarn at hægte sig på korrekt og med tilstrækkelig kraft til at udtrykke et stort udbud af mælk.
 • Mastitis -Når dit bryst bliver engorged, risikerer du at opleve mastitis eller tilstoppede mælkekanaler. Den bedste måde at behandle det på er at få barnet sygeplejerske endnu mere på at brystet, men det kan være smertefuld proces. Det kan være nødvendigt at søge lægehjælp, hvis du begynder at køre en feber med denne betingelse.

Skridt til at følge

For at afværge nogen af ​​disse betingelser, er det bydende nødvendigt, at dit barn lærer at hægte sig på korrekt. Efter et par ugers ordentlig amning, vil dine bryster snart stramme op, og du vil ikke opleve endnu mere mindre tilstand ømme brystvorter. For at sikre, at dit barn låse på korrekt, skal du gøre følgende:

 • Opmuntre dit spædbarns forankring refleks ved kildrende hendes læber eller røre hendes kind med din brystvorte eller fingeren.
 • Vent indtil hendes mund er vidt åben, før du placerer din brystvorte og det omkringliggende areola ind i hendes mund. Forsøg ikke at holde kun din brystvorte ind i hendes mund.
 • Træk barnet snuggly imod dig, så hun passer komfortabelt langs din krop.

Tegn på, at Baby er låst på korrekt

Hvordan kan du vide, hvis dit barn er låst på korrekt? Se efter følgende:

 • Kig efter de indvendige overflader af hendes læber på dit bryst. Du bør være i stand til at se hendes læber viste sig, ikke skjult.
 • Hendes tunge bør dække hendes nedre tyggegummi, som kan kontrolleres ved at trække hendes underlæbe.
 • Hendes kinder bør ikke forsænket i, hvilket kunne indikere, at hun har problemer med at sutte på brystet.
 • Hendes næse skal røre dit bryst, som hun sutter.


For mere information om amning og låsen på problemer, skal du kontakte din lokale La Leche League.