Amning: Fravænning Tips

Går »kold tyrker«

Selvom det ikke er den mest anbefalede metode til fravænning, mange mødre stadig vælge at vænne »kold tyrker« eller alle på én gang. Dette kan være forårsaget af en sygdom, at moderen er bekymret over, eller hvis moderen er træt af at blive bidt af en toothy lille barn. Går »kold tyrker« kan være svært for både mor og barn. Barnet vil naturligvis græde og nå til moderen til sygeplejerske. Må ikke nægte at kæle eller trøste dit barn, men afviser dem brystet, hvis du er sikker på at du er fravænning. Du må ikke forveksle barn ved uoverensstemmelse, hvis du har planer om at holde op i en rimelig chance. Du kan tilbyde en flaske, hvis du ønsker, men være forberedt på en god råb fra både dit barn og muligvis selv. Du bør også være forberedt på overfyldning. Hvis du afslutter alle på én gang, vil du sandsynligvis få engorged. Dine bryster vil svulme smerteligt, og du vil blive fristet til at udtrykke mælken. Udtrykke mælken vil kun gøre dig producere mere. Processen med at tørre op din mælk vil tage en uge eller to af ubehag. Brug af varm komprimerer kan gøre dine bryster læk, så prøv kold i stedet. Være klar til at grine og bære det. Også være klar til dine skjorter til at passe meget stramt, indtil du har tørret op. Smerten skal ske fra hævelse, eventuelt med kløe, men du bør ikke have skydning smerter eller feber. Hvis du får feber, ekstrem hovedpine eller skydning smerter, skal du kontakte din læge for at sikre, at du ikke har udviklet mastitis.

Klar til Food?

Babyer har deres egne måder at kommunikere. Når din lille nurser griber bananen fra din hånd og begynder at slubre på det, kan det være tid til deres første bit af fast føde. Dette bør aldrig være under seks måneder gamle. Hvis bekymret ernæringsmæssige huller, fast føde vil forlade, starte med ris korn. Det tør form vil give dig mulighed for at tilføje modermælk til det, hvilket gør det mere ernæringsmæssige til baby.

Brug en Athletic Bra Under Fravænning

Uanset om du vælger at gå "kold tyrker" eller vænne gradvist, vil sandsynligvis blive lidt for meget engorged i op til to uger dine bryster. I løbet af denne tid, din almindelige bh'er, selv sygepleje bras kan strækkes eller ikke være støttende nok. Således for fravænning, kan en atletisk bh være perfekt til at give dig den støtte du har brug for under denne ubehagelige tid. Ikke-understøttede bryster vil få dig mere smerte. Bare sørg for at bruge ammeindlæg med den atletiske bh, som du er også risiko for lækage.

Fravænning Gradvist

Nogle anbefaler du gradvist vænne et barn, skære en sygepleje session ned om ugen, nogle par dage. På denne måde har tendens til at være mindre traumatisk for både mor og barn og fører til en langsom accept af den nye fase af mor / barn-forhold. Barnet vil stadig være tilbøjelige til at græde, når de ønsker at sygeplejerske, da sygepleje er også en trøstende redskab, men det fravænning mor skal holde sig til sit mål om at skære ned på fodringen. Barnet skal tilbydes noget i stedet for brystet, såsom en flaske (som kan være modermælk, hvis du ønsker det, hvis du ønsker at holde din levering til donere) eller en anden drik. Barnet er vant til at have næring på dette tidspunkt. Hvad du ønsker at skære er sygepleje, ikke næring. Over en måned eller to vil du have til sidst vænnet dit barn. Barnet sjældent nogensinde vil indlede denne proces, så vær sikker på at du er klar til at begynde fravænning processen som uoverensstemmelse vil ikke hjælpe nogen af ​​parterne.

Ting at overveje, når fravænning

Fravænning er en meget personlig beslutning, og en, der bør ikke gøres let. Amning er virkelig vigtigt. Det er her, børnene får det meste af deres pleje. Når det overvejes, om det er tid til at vænne, er du nødt til at tænke over, hvad du vil gøre for at erstatte sygepleje i dit barns liv. Har dit barn mistet lysten til at sutte? Det er almindeligt accepteret, at det at vigtigt, at denne trang være opfyldt. Du er nødt til at overveje, hvordan du føler, og hvordan dit barn har det med sygepleje.

Skift til Flasker

En måde at langsomt vænne dit barn er at begynde at skifte til flasker. Pumpe, når du kan, hvis du vælger at vænne langsomt. Missionen er at vænne barnet fra brystet, men du kan stadig vælge at give dem modermælk. Dette kan være dit valg, for eksempel, hvis du får bidt en masse, men har ikke rigtig lyst til at tage væk modermælken. Når barnet er sulten, har flasken klar. Når du går til at sætte barnet til brystet, snige i flasken i stedet. Barnet kan afvise det et par gange, men når han eller hun er sulten nok, vil hun tage det. Være i overensstemmelse med dette, indtil barnet anvendes til flasken og når for brystet mindre og mindre.

The Natural Age of Fravænning

Katherine Dettwyler, ph.d. tyder på, at den naturlige alder af afvænning for menneskelige babyer er 2,5 til 7 år gammel.