Amning: Fælles Amning problemer Tips

Reaktion på mælk

Nogle mødre oplever, at deres normalt glade, sunde, plejet barn har udviklet nogle fordøjelsesproblemer spørgsmål. Barnet kan være fussier end normalt, har en ekstrem mængde gas eller mærkelige afføring, hvoraf nogle kan endda indeholde en lidt blod. Hvis nogen af ​​disse symptomer opstår, ringe til din børnelæge, men stopper ikke der. Det ville være en god idé at begynde en log over, hvad mor spiser. Hvis du begynder at lægge mærke til et mønster i babys reaktion, når du har spist en bestemt fødevare, kan det være en fødevareallergi. Du vil måske undgå denne fødevarer. Hvis nogen reaktion er alvorlig, skal du sørge for at tage barnet i at se, om eventuelle alvorlige fødevareallergi findes, og hvis nogen fødevarer såsom gluten eller mejeriprodukter skal undgås helt.

Hvad man skal gøre ved Bidende

Selv om de forstår, at de er en del af jer igen, når sygepleje, behøver babyer ikke forstå, at de kan såre dig. Som du sygeplejerske ældre babyer eller begyndervanskeligheder babyer, kan bidende derefter blive et problem. I stedet for at lade din baby bide dig, fordi de ikke ved bedre, lære dem bedre. Fortæl dit barn nej blidt og fjerne dem fra brystet. Når du har sammensat dig selv igen, kan du tillade dem igen. Hvis barnet fortsætter med at bide, tage en pause fra barnet, så de forbinder bide med at miste sygepleje priveledges. Sørg for at du hjælper med begyndervanskeligheder smerter på andre måder så godt med enten begyndervanskeligheder tabletter, legetøj eller andre beroligende metoder.

Lindre smerter fra fravænning

Mange kvinder vælger at amme, det kan være en stor ernæringsmæssig valg til din baby.

Mange gange, når en kvinde vælger at stoppe sygepleje, hendes bryster bliver engorged og smertefuld. Dette sker ofte med kvinder, der gør overgangen fra amning til ikke ammer.

Der er ting, en kvinde kan gøre for at bidrage til at afhjælpe den involveret med fravænning en baby fra brystet smerter.

-Pumping: Kvinder kan enten manuelt udtrykke mælk fra hendes bryster, når de bliver fulde eller vælge at bruge en brystpumpe. Pumpe mælken ud af brysterne kan hjælpe med den overfyldte, smertefuld følelse, der kan komme med fravænning. Pas på ikke at udtrykke for meget, som du ikke ønsker, at dine bryster til at fortsætte med at gøre mælk, hvilket kan ske, hvis mælken udtrykkes ofte.

-Hot Brusere eller varm komprimerer end engorged bryster føler sig ofte godt på brysterne, der er fravænning en baby. Vær forsigtig, hvis du er alvorligt engorged, kan varmen gøre dine bryster føles værre.

-Breast Masserer kan hjælpe. Begynd at massere dine bryster ved armhulen og arbejde dig ned til din brystvorte.

-Acetaminophen Kan hjælpe med smerten også. Det er altid klogt at tjekke med din læge, før du tager nogen smertestillende medicin.

-Cabbage Blade kan også hjælpe med smerten. Kålblade placeret inde i din bh kan medvirke til at reducere overfyldning og mindske din mælk udbuddet. Sørg for, at bladene er kolde og rengøres før du placerer i din bh.

Der er mange ting en kvinde kan gøre for at hjælpe med at lindre smerter fra fravænning. Forsøger hver af de idéer, indtil du finder en, der virker for dig, er bedst. Som altid tjekke med din læge, hvis du har stærke smerter eller ubehag.

Amning kan roligt fortsætte Når mor er syg

De fleste sygdomme ikke nødvendiggøre ophør af amning. Under en sygdom som en almindelig forkølelse, influenza, feber eller maveinfluenza, kan du fortsætte med at amme dit barn uden at bekymre sig, at det vil gøre barnet sygt. Selvom din modermælk ikke overfører din sygdom til din baby, det videregiver antistoffer, der kan hjælpe barnet afværge infektionen.

Vedligeholdelse af sygepleje tidsplan, mens du er syg, er den bedste måde at hjælpe dit barn forblive sunde, mens på samme tid at opretholde din mælk udbuddet.

Hvis du besøger din læge, mens du er syg, skal du sørge for at minde ham om, at du ammer. Denne viden vil hjælpe ham ordinere medicin, der er sikre for ammende mødre og babyer. Det er også vigtigt at gøre dit bedste for at holde hydreret. Sygdom og dehydrering kan både mindske mælk udbuddet, som kan visse medikamenter. Selv nogle over-the-counter medicin, ligesom antihistaminer, kan påvirke din mælkeproduktion.

Nurse i opretstående stilling

Hvis du ammer og dit barn er overbelastet, kan det hjælpe at give ham / hende til sygeplejerske i opretstående stilling ... som sidder på dit skød mod dig. Dette giver mulighed for bedre sinus dræning, lettere vejrtrækning, og barnet kan få mælk nemmere.

Modermælk er den bedste medicin

Hvis du har en forkølelse eller influenza, kan du fortsætte amningen. Dit barn vil nyde godt af de antistoffer i din mælk.

Hvad er en sygepleje strejke?

Sygepleje strejker forekommer oftest hos spædbørn ældre end 3 måneder. Typisk barnet har været sygepleje godt og så pludselig vil nægte at pleje uden synlig reason.A sygepleje strejke varer normalt kun et par dage, men kan vare i en uge eller to. Selvom en masse mødre vælger at vænne under en strejke, kan de fleste babyer kan lokkes tilbage til brystet med en vis tålmodighed og beslutsomhed. Følgende kan resultere i en strejke: begyndervanskeligheder, sygdom, sår i barnets mund, en ændring i smagen af ​​mælk, langvarig adskillelse mellem mor og barn, den hyppige brug af flasker eller sutten, lav mælk udbuddet mv

Giv ikke op

Hvis sygepleje er smertefuld, er det sandsynligvis et fixable problem. Prøv forskellig besidder eller tale med andre ammende mødre før du smider håndklædet i ringen. Amning er en tillært kunst.

Naptime Sygepleje

Sygeplejerske, når barnet er søvnig. Nighttime nursings er især god til dette.

Mulig Mors Symptomer

Mors symptomer på trøske omfatter: intens brystvorten eller brystsmerter, der opstår fra fødslen, varer hele fodring, eller er ikke blevet bedre med bedre lås-on og positionering, pludseligt indsættende smerter i brystvorterne efter en periode med smerte fri sygepleje, revnede brystvorter, brystvorter der er kløende og / eller brændende og som kan anføres pink eller rød, skinnende, eller flaky og / eller har udslæt og små blærer, skydning smerter i brystet under eller efter en fodring, hvis gæren har invaderet mælkekanalerne, brystvorten eller brystsmerter med korrekt brug af et automatisk elektrisk brystpumpe, eller en vaginal gær infektion.

Cremer

Efter sygepleje, tørre dine brystvorter og gnid hverken udtrykt modermælk eller en 100% USP modificeret lanolin forberedelse, såsom Purelan 100 eller Lansinoh ind i dem. Dette er tastless og ikke skal vaskes før sygepleje.

Stille Sygepleje

Når ammer din baby, er det bedst at sygeplejerske i et roligt, mørkt sted at fjerne distraktioner. Enhver distraktion kan ofte forstyrre fodring proces.

Mulig Baby symptomer

Baby symptomer på trøske omfatter: ble udslæt, der ikke reagerer på typiske udslæt salver,
cremet hvide pletter, der ikke tørres på indersiden af ​​munden, kinder, eller tunge,
bryst afslag, trække ud bryst, eller en modvilje mod at sygeplejerske på grund af munden ømhed eller gentagen klikke under sygepleje.
Barnet kan også være uden synlige symptomer.

Opbevares tørt

Skift din ammeindlæg ofte så dine brystvorter blive tør. Hvis din pad sticks til din brystvorte, fugte den med vand, inden du forsøger at fjerne det. Også undgå ammeindlæg med plast foringer. De forhindrer strømmen af ​​luft, som er afgørende for en sund brystvorter. Stick med 100% bomuld puder eller puder lavet af almindeligt papir.

Hvilken side først?

Sygeplejerske på mindst ømme side først, da dette er den side, din baby vil sygeplejerske mere aggressivt på.

Assist strøm af mælk

Prøv og få en konstruktionsmaskiner før du lægger barnet til brystet. Det kan også være en fordel at sikre, at du spiser godt og få masser af hvile, så din levering er nice og stærk. Hvis du skal, pumpe til at erstatte feeds.

Varighed Behandling

Følgende bør fortsættes i 2 uger efter, at alle symptomer på trøske er væk: eddike skyl for brystvorter, svampedræbende creme, acidophilus til mor og baby, hvidløg og / eller Echinacea, eddike skylning for ble-området, Nystatin eller Lotrimin salve til ble-området, eller hvis du løber tør, vil Desitin eller Balm-X (zinkoxid) do.Avoid brugen af ​​antibakterielle sæber, som ødelægger sunde bakterier. Også hvis dit vand er chlorerede, fylde en kande med vand og lad det sidde i 12 timer let dækket, og klor vil blive spredt.

Hudkontakt

Under Fix hudkontakt med dit barn er vigtigt. Sygepleje i badet ofte fungerer meget godt. Du kan endda give dit barn en massage.

Hold barnet ro

Hvis barnet får til ophidset eller nødstedte, stoppe sygepleje og prøv igen senere. Hvis du bliver forstyrret, så prøv at lade en anden, såsom faderen, betale din baby.

Sygeplejerske Ofte

Sygeplejerske ofte - mindst hver 2. time. Dit barn vil suge mere aggressivt på brystet, hvis han / hun er meget sulten.

Paracetamol

Du ønsker måske at tage en mild smertestillende såsom Tylenol eller Advil cirka 30 minutter før sygepleje eller døgnet rundt, indtil din ubehag mindsker eller forsvinder. Begge disse stoffer er forenelige med amning.

Behandling for moderen

Behandling for moderen er som følger: efter fodring,
skylles brystvorter med en opløsning af 1 T. hvid destilleret eddike i 1 C. vand. Pat tør og anvende svampedræbende creme (Nystatin eller Lotrimin AF).
Expose dine brystvorter til luft, når du kan. Tage 6 kapsler af acidophilus jævnt fordelt over hele dagen. Spis masser af hvidløg eller tage lugtfri hvidløg kapsler for at styrke dit immunforsvar og hjælpe med at reducere gær overvækst. En anden udestående immunsystemet booster er Echinacea. Tag Echinacea i 10 dage, derefter off 3 dage, genoptagelse i 10 dage, osv

Alt for ondt at pleje?

Hvis du opdager, at du er for øm til sygeplejerske, kan du vælge at fodre din baby med en alternativ fodring enhed såsom en pipette, medicin dropper, fodring sprøjte, blød fleksibel medicin kop, ske, eller sygepleje supplementer knyttet til din finger, mens dine brystvorter helbrede. Flasker er bedst undgås på grund af risikoen for brystvorten forvirring, især hvis dit barn er mindre end 4 uger gammel. Det er vigtigt at finde årsagen til din ømhed, så konsultere en amning konsulent eller LLL leader.To vedligeholde din levering sørg for at du pumpe tilstrækkeligt til at kompensere for mistede feeds.

Brystbeskyttere

Hvis dine brystvorter bliver så øm, at presset fra din bh eller tøj er smertefulde eller irriterende, kan du overveje iført bryst skaller i din bh for at beskytte dine brystvorter, som de helbrede.

Mors Diet

Moderens kost under trøske skal vise en reduktion af sukker og ingen kunstige sødestoffer. Du kan have nogle frugter og naturlige frugtsaft, men de vil bedst blive indtaget med andre ikke-søde fødevarer. Urtete og vand er et godt valg af drikke. Eventuelle raffinerede kulhydrater, du spiser (husholdningsmaskiner mv) vil være bedst spises med andre fødevarer (grøntsager, kød), så de ikke vil fodre gær. Eliminer mejeriprodukter (fremstillet af komælk) indtil to uger efter, alle symptomer er væk. Du kan spise almindelig yoghurt (ikke sødet eller tilsat frugt) med levende acidophilus bakterier, hvis du er sikker på, at du eller dit barn ikke har en mejeri følsomhed.

Strange smager og dufter

Vær sikker på at du don `t lugter mærkeligt at barnet (ny sæbe, parfume, rengøringsmidler, etc.)
Også vurdere din kost at se, om du er spise noget, som barnet gør ikke `t lide.

Baby Behandling

Til behandling af trøske, efter hver fodring, (eller hver 3 timer) anvende svampedræbende (Nystatin) løsning på munden, forsigtigt gnide det rundt til kinder og tandkød med en finger. Flasken vejledning anbefaler at anvende hver 6. time, men da gær vokser tilbage i 1 1/2 timer, vil det være mere effektivt, hvis du giver den halve dosis hver 3. time. Må ikke springe medicin om natten. Infant Diflucan er meget effektiv til behandling af gær overvækst (trøske). Hvis du bruger spædbarn Diflucan, bruge som directed.This sunde bakterier vil hjælpe re-balancering dit barns mave-tarmkanalen.

Babyer drage fordel Hyppig Night Waking

Fordi modermælk så er let fordøjeligt, ammeperioden vågner oftere om natten. Denne hyppige nat vågner er særdeles nyttigt for både helbredsmæssige årsager og udviklingsmæssige årsager. Babyer vågner op, fordi de let bliver vakt fra let søvn. Når barnet har brug for at spise, behov varme, eller har brug for dig til at fjerne vejrtrækning forhindringer, han / hun vil være i stand til nemt at vågne op og lade dig vide noget er galt. Jo mere tid en baby tilbringer i let søvn, bør bedre hjernens udvikling af højere hjernefunktioner være. Når babyer er formel-fodret, dette ændrer deres søvn adfærd, således at de ikke bruger så meget tid i let søvn.

Alternativer til den hele natten nurser

Det kan blive udmattende for en mor at have hende sove hele tiden afbrudt for natten fodringer.
Modermælk er fordøjet inden for 2 til 3 timer, så det er ikke ualmindeligt eller urimeligt for en baby ønsker at pleje natten. En metode til at håndtere dette indebærer at have din baby sove med dig. Det er nyttigt at huske på, at spædbørn ofte sygeplejerske natten, fordi det er den eneste gang, de har mors fulde opmærksomhed.

Din Wrist Position Matters

Af Rachel M

Når ammer, mange mødre bruger samme hånd og håndled positioner, hver gang de fodrer deres barn. Disse positioner er de mest behagelig og naturlig, så det er normalt for dem at blive anvendt gentagne gange. Men hvis anvendes gentagne gange, kan tendinitis forekomme. Tendinitis er en smertefuld tilstand, som kan tage flere måneder at helbrede. Healing tilstanden kræver også begrænset bevægelse af hånd og håndled, hvilket kan gøre fortsat at amme meget udfordrende.

For at undgå dette, bør mødre skifte deres hånd og håndled positioner ofte når ammer. Selv de mindste tweaks kan forhindre tilstanden i at opstå. Bevæg håndleddet lidt op eller ned. Sæt fingrene sammen i stedet for at sprede dem. De enkle tweaks vil hjælpe moderen bruger forskellige sener og muskler i stedet for altid at stole på de samme.

Jaloux ældre søskende

Hvis du har en ældre barn, der er stadig ung nok til at huske sygepleje, kan de pludselig være nysgerrig om det, når de ser deres mor sygeplejerske en yngre bror eller søster. Selvom du ikke ønsker at give dem mulighed for at pleje igen, hvis de er blevet vænnet fra, bør du ikke forvise dem for at være nysgerrige enten. Lad dem sidde ved siden af ​​dig, som du amme barnet og tale med dem om fodring baby. Den nysgerrighed kunne drysse, men det kan bidrage til at afhjælpe nogle af de jalousi og ubehagelige øjeblikke. Nogle mødre vil forsøge tandem sygepleje samt, hvor de sygeplejerske et ældre barn og et nyt barn kontinuerligt.

Sikker dækker op

Ældre babyer, sygeplejerske kan blive generet af at blive dækket op i offentligheden, når de ikke er dækket op derhjemme. De nyder at kigge på deres mor kærligt når sygepleje og bare ønsker at se hendes ansigt. Mange gange en ældre barn vil gribe tæppet der sikkert holder dig diskret og rykke det ret off, udsætter dig offentligt. En måde at undgå dette på er ved tucking et tyndt tæppe ind i din brastrap på den side, hvor du ammer, så den øverste del af dit bryst er dækket, men dit barns øjne er ikke, og de kan se dit ansigt. Den anden ende af tæppet skal være gemt under armen, så den holder tæppet på plads. Hvis dit barn er en meget stærk tugger kan du altid binde den første ende i din bh strop bare for at være sikker.

Beskæftiger sig med lækage

Hvis du tager en stor mængde mælk, eller er i stand til sygeplejerske på en regelmæssig tidsplan kan du opleve nogle lækage fra dine bryster, som kan variere fra en lille dråbe eller to, til en meget pinligt våd skjorte. Sygepleje puder er forholdsvis billig, men svært at holde på plads i din bh. Hvis du bruger letvægts bras de kan også være synlige. Mange mødre er ubehageligt at genbruge de samme ammeindlæg igen og trods bliver vasket eller find de let tabt i vask. Imidlertid kan de være både billigt og til engangsbrug. Du skal blot skære trusseindlæg i halve og bruge disse som ammeindlæg. De vil ikke kun holde fast i din bh for at forblive på plads, men vil være disponible og meget billig, hvis du køber de generiske dem.

Mastitis symptomer

Hvis sygepleje går godt for dig, men så skal du begynde at udvikle mærkelige symptomer som kraftig hovedpine, feber, kulderystelser og skydning smerter i brystet, du kan blive ramt af udbrud af mastitis hvor mælken kirtel i brystet bliver inficeret. Hvis dette sker, skal du kontakte amning specialist på dit hospital eller din Obstetrik og gynækologi med det samme. Alvorlige infektioner kan være farlige under restitution. Ved at tage deres råd, du kan reducere mastitis eller endda slippe af med det, før det bliver farligt.