Amning: Amning i Public Tips

Pumpning i bil

Tilsyneladende selv brystpumpe teknologi boomer, gør livet til arbejde ammende mødre lettere som nye værktøjer udvikles. Et sådant værktøj gør pumpning selv i bilen, ikke kun en mulighed, men en realitet. Den pumpende band ser næsten som en hvid Ace bandage lavet med elastik. Det kan trækkes op over brystet området. Der er et hul for hver brystvorte. Brugeren skal derefter vedhæfte deres pumpe (biloplader til pumpen er nødvendig eller at have en batteridrevet pumpe) til deres bryster under pumpning bandet. Bandet vil holde pumpen på plads, så du kan pumpe, håndfri mens du kører! Bare trække din skjorte over pumpen og bandet, og du vil være diskret effektiv på farten.

Sådan forhindrer Blinker

De fleste ammende mødre ved, at kaste en baby tæppe over skulderen er en nem måde at dække op i offentligheden. Men når din ældre sygepleje barn ønsker at se dig, kan de trække det lige ud, udsætter dig til forbipasserende. Den nemmeste måde at undgå dette er at bruge din bh-strop til at holde tæppet det. Du skal blot trække det ene hjørne af tæppet under din bh strop og bakke ud. Du vil føle sig meget mere komfortabel blinkende rem end blinkende brystet.

Du skal ikke sygeplejerske i offentligt toilet!

Du har al mulig ret til at amme din baby overalt du og din baby har ret til at være. Må ikke gemme sig i en uhygiejniske badeværelse, medmindre du vil. Overensstemmelse med sandheden, vil færre mennesker ved, at du ammer, hvis du er afslappet og selvsikker.

Øvelse gør mester, selv mens du ammer

Hvis du er bange for at amme offentligt af frygt for at vise nogle hud, så prøv sygepleje foran et spejl at perfektionere "teknik". Prøv forskellige skjorter, selv slynger eller tæpper, indtil du er fortrolig.

Ikke klar til at komme ud?

Hvis du virkelig er ubehageligt sygepleje i det offentlige, der findes alternativer til at sidde i et offentligt toilet. En montering værelse, en afsides bord på en restaurant eller et andet roligt område kan tilbyde privatliv uden lugt og lyde i badeværelset.

En slynge er en forunderlige ting!

Ikke alene er en Slynge en behagelig måde at bære dit barn, er det også ideelt til amning uden at udvise nogen huden. Med praksis, kan du faktisk gå gennem supermarkedet, mens baby-sygeplejersker komfortabelt og privat.

Amning med tillid

Amning i det offentlige kan være lidt akavet i starten. Mens du måske føler selvbevidst, virkeligheden er, at formentlig ingen er opmærksom eller endda ved, at youâ € ™ re fodre din dyrebare baby. For at sikre at du føler dig tryg og dækket, tage et par ekstra forholdsregler. Når du først starter amning, øve hjemme i private. Sørg for at dit barn kan nemt hægte sig på, før du sygeplejerske i det offentlige. Bær amning-venlige tøj. En knap-down bluse eller en v-hals t-shirt er nyttige og giver nem adgang. Altid har en baby tæppe eller sygepleje cover med dig. I restauranter, prøv at sidde i en kabine eller på et hjørne tabel til at give dækning for din ryg. Drapere din tæppe eller dække over dine skuldre, baby og din mid-drift. Din lille en wonâ € ™ t noget imod den ekstra dækning, og du vil være i stand til at fodre din lille én med tillid.

Beskytte dine personlige oplysninger

Folk er nysgerrige. Hvis du har brug for at komme væk til sygeplejerske eller pumpe, det er virkelig ingen virksomhed, hvorfor du måske brug for en ekstra pause eller for at rydde et rum. Hvis du bliver spurgt, i stedet for at gå i detaljer, som kunne nake dig utilpas, f.eks folk beder dig, hvis barnet er med dig, når du trækker ud flasker eller bringe en stor håndtaske, kan du bruge nogle af følgende vage forklaringer: moderlige pligter, private tid eller endda medicinsk issuesor medicinske behov. Ved hjælp af disse sætninger giver lytteren tanken om, at du ikke ønsker at tale om det med dem uden at være uhøflig.