Amning: Amning en nyfødt Tips

Hvor ofte skal jeg fodre barnet?

Selv efter en uge eller så din baby vil udvikle mønstre ligner en regelmæssig fodring og sovende rutine, ikke begrænser fodringer til disse tider. Hvis dit barn viser tegn på sult, uanset time, bør du prøve at fodre ham eller hende. De hyppigst påviste tegn på sult hepper, hvor barnet nuzzles hans eller hendes hoved omkring dig, som om du søger efter noget, sætte hænderne ind i munden, rastløshed og gråd. Bare fordi barnet ikke græder, betyder ikke, at han eller hun ikke er sulten. Calm børn kan ikke græde, indtil de er meget sultne og kan have problemer med sygepleje inden da på grund af frustration. Hvis barnet viser disse tegn, men er ikke sulten, vil barnet vise dig ved ikke sygepleje når tilbydes.

Indtagelse eller ej?

Hvis du er en ny ammende mor eller bare ikke sikker på, hvis du bliver brugt som en sut og vil vide, om barnet virkelig spiser eller ej, lyt efter synke. Barnet vil ikke sluge, men med hver sluge, udlejer en blød lyd svarer til, hvad du hører, hvis du forsigtigt fjerne dine ører. Det kan endda lyde som om barnet er hvisker 'kuh. « Du bliver nødt til at have stille tid og vent et par sekunder for at høre det som barnet ikke sluge hver gang det stinker.

Amning Log

Hold en amning logge den første uge med din nye baby. Loggen skal indeholde følgende oplysninger: på hvilket tidspunkt barnet plejes, hvor længe de plejet for, og som bryst, de var på. Med manglen på søvn nye mødre vil opleve, vil en amning log hjælpe dig i den rutinemæssige af sygepleje, og også sikre, at barnet udvikler en god sygepleje tidsplan og vane. De fleste hospitaler og jordemødre vil give en prøve for dig, men hvis ikke, så sørg for at bede om en eller mindst en prøve, du kan henvise til.

Ønsker at sygeplejersken konstant?

Hvis din nyfødte vil sygeplejerske hele tiden, vil du sandsynligvis blive givet råd til kun at give dem mulighed for at pleje hver anden time, så de ikke bruger dig som en sut. Men når det drejer sig en nyfødt, skal vi huske på, at nyfødte ikke har en tidsplan endnu. De kan være sultne hver 20 minutter og derefter ikke igen i tre timer. De kan ikke spise, før de er fulde, da de tilpasse sig sygepleje. Selv om det er bedst at mindst tilbyde hver anden time, hvis dit barn ikke er sygepleje en masse, bør en nyfødt ikke afvises, når de ønsker at sygeplejerske. Det er også den tid, de er limning med dig, hvor er lige så vigtigt at føle sikker.

Amning teknikker kan hjælpe Balance Production

I mange kvinder, er det almindeligt for en bryst at producere mere mælk end den anden. Det sker af anatomiske årsager, såsom antallet af mælkekanaler. Det kan også medføre, når mor eller barn har en præference for det ene bryst frem for den anden. Selv om dette kan medføre nogle bryststørrelse forskel, er det normalt ikke er mærkbar. Hvis du bliver generet af uoverensstemmelsen mellem de to, kan du prøve nogle teknikker til at øge produktionen på den langsommere producere bryst.

Prøv at starte din ammende sessioner på den mindre bryst først. Dette vil tilskynde barnet til grundigt tømme brystet, hvilket forårsager det til at producere mere mælk. Også overveje at pumpe i 5-10 minutter efter en fodring, kun på den side, der producerer mindre mælk. Endelig kan du prøve at tilføje en ekstra pumpe session mellem fodringer, men kun på de mindre bryst.

Sygeplejerske Baby tidligt og ofte

Dit barn skal fodres, på cue, mindst hver to til tre timer. Sygepleje din baby tidligt og ofte hjælper med at holde dine bryster blød og hjælper med at mindske eller endog forhindre overfyldning. Se din lille én for tegn på sult, såsom sugende lyde og / eller læbe bevægelser, hurtige øjenbevægelser under let søvn cyklus og ændringer i ansigtsudtryk. Prøv at forudse dit barns sult ved at se for disse tegn. Sygepleje på cue stimulerer dine bryster til at producere masser af mælk. Jo mere din baby sygeplejersker, jo mere mælk du vil gøre.

Easy Care for revnet eller tør Nipler

Mange ammende mødre er blevet afskrækket og selv stoppet sygepleje på grund af smerter forårsaget af tørre og sprukne brystvorter. Når brystvorter er i denne tilstand, kan svære smerter resultatet, når et spædbarn låse på brystet til foder. Det er relativt normalt, men ikke altid nævnt af lægen efter fødslen af ​​et barn.

Den konstante sutter af en ammende barn og tilstedeværelse af fordøjelsessystemet spyt kan forårsage bryst til at tørre og crack. Den bedste creme til at anvende er en naturlig lanolin. Det kan findes på ethvert lokale apotek, hvor sutteflasker sælges. Når barnet er færdig sygepleje, skal du blot tørre brystet rent og tørt og anvende lanolin til brystvorten område generøst. Brug ammeindlæg til at beskytte tøj fra lanolin. Næste gang spædbarnet låsene på brystet til foder, vil smerten være minimal til ikke-eksisterende. Den lanolin vil fugter og helbrede brystvorterne.

Flydende Beyond Tidsplaner

Af Betsy S

Under tidlige dage med din baby, når du ikke forsøger at styre en arbejdsplan, nyd den flydende kvalitet tid. Sygeplejerske din baby, når han eller hun er rastløs eller irritabel, uden at tælle minutter eller endda virkelig give enhver tanke til anden.

Tillad dig selv at drive og dagdrømme, lade de tidlige dage og nætter wrap omkring dig og din baby som et tæppe. Hvis barnet forbliver låst på i lang tid, være kreativ med positionering, så du kan læse eller halv-nap selv. Lad din krop lette ind i dette nye forhold uden at bekymre sig i løbet ounces eller minutter, og du vil både nyde den delte afslapning.

Dit barn vil knytte spise med lethed, og hans eller hendes fordøjelse vil drage fordel af denne følelse af velvære. Din evne til at knytte bånd til din baby vil blive styrket ved at finde personlig hygge sammen.

Bedste kost for ammende mødre

Ammende mødre bør vælge en sund og ernæringsmæssig mad for at sikre et godt helbred. En mor kan stadig held amme og har en ikke så sund kost, men det er bedst for en ammende mor at spise sundt.

Den kost for en ammende mor bør indeholde følgende:

-Friske Frugter og grøntsager, alle typer kogte den måde du kan lide dem, men ikke stegt.
-Whole Korn, ris, hvede, majs og byg. Fuldkorn er meget sundere for alle; ikke bare ammende kvinder.
-Lean Proteiner, kylling, kalkun, mejeriprodukter og æg.
Limit fedtindtag

Fødevarer til ammende mødre bør være frisk, uforarbejdet og har lidt tilsætningsstoffer i dem.

På et tidspunkt blev ammende mødre menes at have behov for omkring 500 ekstra kalorier om dagen. Men det er for nylig blevet bestemt til at være for meget for nogle kvinder. Derfor er det vigtigt, at alle ammende mødre opretholde en sund kost og være klar over kalorieindtag hele dagen.

Udseendet af din Nipler

Er dine brystvorter runde og lyserøde farve? Tjek dine brystvorter som din baby kommer ud dit bryst. Hvis de synes kværnet eller krøllet, eller hvis dine brystvorter ser hvide på spidsen, kan det indikere et problem med positionering eller en sugende vanskeligheder.

Regelmæssig Suck-Swallow Mønster

Hører du en regelmæssig suge sluge mønster, med lejlighedsvise pauser, når din baby er godt fastgjort? En god Lad-ned kan genkendes af dette mønster af sugende og er en god indikation af, at dit barn er at få masser af din mælk.

Hvad gør jeg, hvis jeg formoder der er et problem?

Hvis du mener, at dit barn er at have et problem sygepleje, er det vigtigt ikke være bange for at bede om hjælp. Ofte er forskellen på succes ved amning eller undlade. Den bedste person til at gå til, er en livslang læring leder eller en bestyrelse certificeret amning konsulent.

Placering af Baby Lips

Dit barns læber skal se ud "fiskeknive læber" og bør ikke være foldet i.

Sleepy Babyer

Det er meget vigtigt at gøre fodre din baby din første prioritet. Når en baby er ikke at få nok kalorier, han / hun får mere og mere træt. Sleepy babyer har brug for nogle stimulation i løbet af dagen. Når din baby lur, se efter tegn på vågenhed, såsom sutte på fingrene eller knytnæve, hurtige øjenbevægelser og små lyde. Det er et godt tidspunkt at fodre ham / hende. Hud-mod-hud er stimulerende for babyer og vil hjælpe dit barn til at holde sig vågen for en god foder.

Smerte

Af Jessica B

Det er vigtigt ikke at forsøge blot 'sygeplejerske gennem smerten. Amning bør ikke gøre ondt. Hvis du oplever tørre eller revnede brystvorter, så prøv at lade modermælk tørre på dem og anvende lanolin ofte.

Hvis problemet ikke skyldes tørhed, den hyppigst problemet er en lavvandet lås. For at kontrollere, om en lavvandet lås, undersøge din brystvorte efter behov for. En overfladisk låsen vil resultere i en flad leder brystvorte. At forsøge at afhjælpe problemet sidde mave til mave med barnet, græsser deres nederste læbe for at få dem til at åbne deres mund, komprimere brystet med hånden, og forsøge at hjælpe dem tage så meget af brystet i munden som muligt. Det kan også være nyttigt at arbejde med en amning konsulent eller ammer professionel.

Smerte kan også være forårsaget af en tilstand kendt som tungen slips. Hvis korrigere låsen ikke hjælper med smerten, har barnets børnelæge undersøge barnet for tungen slips. Det er et relativt almindeligt problem, der ofte kan korrigeres i lægens kontor.

Kom komfortabel

Når amning en nyfødt, finde en behagelig stilling enten siddende eller liggende. Har nogle puder handy for komfort og støtte efter behov. Placer dine fødder på en lav skammel (du kan også bruge en stor telefonbog) for at hæve dine knæ lidt over hoftehøjde.

Positionering

For at placere barnet til brystet bruge hånden til at støtte nakken, snarere end hovedet. Nyfødte normalt ikke kan lide at have deres hoveder tvinges ind i en bestemt position. Med den anden hånd, hold din bryst i "C-hold" (tommelfingeren ovenpå og finger skål nedenunder brystet, holde fingrene tilbage fra din areola). Tickle underlæben med din brystvorte, indtil han / hun åbner hans / hendes mund bred, ligesom en gaben, og derefter kramme ham / hende i hurtigt til dit bryst.

Placering af Baby Tongue

Dit barns tunge skal være synligt cupping dit bryst. Det er ofte meget vanskeligt at se for dig selv. Spørg din partner til at kontrollere placeringen af ​​dit barns tunge under en feed for at være sikker på det er cupped under brystet som hun sygeplejersker. Hvis hun er sutte på hendes tunge, kan det ikke være synlige.

Tidlig Indledning

Forskning har vist, at i de to timer efter fødslen, spædbørn er i en tilstand af årvågenhed, som er ledsaget af en stærk sugende refleks. Disse tidlige feeds har en prægning effekt og bidrage til at få amningen godt fra start. Selvom amning straks er bedst, er det ikke en dårlig ting, hvis omstændighederne ikke tillader det. Mange mødre, hvis børn har fået en forsinket start på sygepleje har gået på at etablere en meget vellykket og givende sygepleje forhold.