Amning 101-interview med Dr. James Sears, bemærkede Børnelæge og forfatter

Amning 101-interview med Dr. James Sears, bemærkede Børnelæge og forfatter

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af David Burnett & Associates for Lansinoh Laboratories, maker af høj kvalitet amning produkter, næsten en tredjedel (29%) af nye mødre, der ammer stopper før tid på grund af arbejde spørgsmål. Disse spørgsmål omfatter:

 • Under ingen udpegede sted at pumpe (57%)
 • Intet sted at gemme pumpet mælk (27%)
 • Pumping påvirker negativt kollega / klient opfattelser af dem (5%)
 • Deres chef eller andre medarbejdere gør det vanskeligt (5%)

Amning 101-interview med Dr. James Sears, bemærkede Børnelæge og forfatter

Dr. James Sears er en kendt børnelæge, medforfatter af den bedst sælgende Baby Book, samt medlem af Lansinoh Amning Advisory Board. For nylig tog han tid til at tilbyde følgende råd til læserne på LoveToKnow Baby.

Hvad er fordelene ved amning?

 • Sænkning risikoen for visse sygdomme: Det bliver veldokumenteret, at amning reducerer en mors chancer for at udvikle kræft før eller efter overgangsalderen bryst, og denne fordel er stærkt forbundet med den tid en kvinde ammer. Ethvert beløb af amning er til gavn for mor og baby, forskning viser - to uger er godt fire måneder endnu bedre, og mere end seks måneder er bedst som beskyttelse mod brystkræft går. Mens du ammer fuld tid, de fleste mødre ikke ægløsning og ikke har menstruation; mindre menstruationscyklus samlet betyder mindre østrogen eksponering, hvilket kan forklare risikoen reduceret kræft.
 • De-Stress: Nogle undersøgelser viser, at ammende mødre viser mindre postpartum angst og depression end formel-fodring mødre.
 • Kaste Graviditet Pounds: Amning hjælper også livmoderen for at gå tilbage til sin normale størrelse og mindske kan blødning en kvinde har efter fødslen. Mælkeproduktionen brænder 200 til 500 kalorier om dagen: at forbrænde et tilsvarende antal kalorier, ville en formel-fodring mor nødt til at svømme tredive omgange eller cykle i mere end en hour.Breastfeeding mødre behøver kun at forbruge 300 til 500 ekstra kalorier om dagen for at producere tilstrækkelig mælk. Skæring kalorier eller slankekure mens sygepleje ikke anbefales, da det sandsynligvis vil påvirke din mælk udbuddet.
 • Spar penge og tid: I dag er mange mødre arbejder uden for hjemmet, forsøger at balancere arbejde og familie. Fordi ammeperioden er mindre tilbøjelige til at være så syg så ofte som ikke-ammeperioden, mødre har tendens til at gå glip af mindre arbejde. Mange arbejdende mødre værdsætter også graden af ​​nursing deres barn efter en lang dag på arbejde.

Hvordan kan kvinder fortsat amme, når de har vendt tilbage til arbejdet?

Mens mange mødre kan frygte vende tilbage til arbejdet, vil forstyrre amning rutine de har arbejdet så hårdt for at etablere, er det muligt og almindeligt for kvinder at amme og vende tilbage til arbejde uden for hjemmet. Det tager planlægning, engagement og fleksibilitet, dog.

Vellykket amning, mens du arbejder uden for hjemmet, kan nogle gange være en udfordring, men med støtte fra din arbejdsgiver, om en rutine for sygepleje og pumpe ved hjælp af en høj kvalitet elektrisk brystpumpe, og finde en ordentlig lagerområde til din udtrykt mælk, kan det være gjort. Det vigtige er at huske, hvorfor du startede amning i første omgang, og husk at når det bliver lidt hårde.

Hvilken type brystpumpe vil du anbefale?

Den nye Lansinoh Double Electric brystpumpe er af høj kvalitet, bærbare, og effektiv. Det kan også justeres for at simulere din babys naturlige sugende mønster, hvilket er meget nyttigt for at opretholde en god mælk flow.

Hvilke råd kan du give hensyn Pumpning på arbejdspladsen?

 • Tal med din arbejdsgiver: Det er vigtigt at tale med din vejleder om din pumpe tidsplan og arbejde ud et bestemt område, der er sikker, ren og privat, hvor du vil være i stand til at pumpe uden at blive forstyrret. Sådanne boliger for rygning pauser ofte tilladt, derfor modstand fra din arbejdsgiver bør være minimal. Du kan også pege på de mange fordele ved amning for arbejdsgiveren, såsom reduceret sygefravær. Forskning viser, at børn i ammeperioden er mindre tilbøjelige til at være syge på grund af de beskyttende fordele ved modermælk, som skærer ned på dage, mor eller far bliver nødt til at gå glip af at passe deres syge barn. Du kan have denne samtale, før du går ud på barselsorlov, så det er en mindre ting for dig at bekymre dig om, når vender tilbage til arbejdsmarkedet.
 • Pumping på arbejdspladsen: Siden amning værker på udbud og efterspørgsel, er det vigtigt for mødre at pumpe og opbevare deres mælk, mens de er på arbejde, hvis de rent faktisk ikke kan amme deres barn. Hvis det overhovedet er muligt, bør det sted, du pumpe være privat og sanitære og ville ideelt set have en stikkontakt. Nogle elektriske pumper, såsom Lansinoh Double Electric brystpumpe, kommer med et batteri for de tidspunkter, du ikke har adgang til en stikkontakt. Det er også ideel at have rindende vand til vask pumpe dele efter pumpning, men lad ikke at stoppe dig, hvis det rum du pumpe i ikke har en vask. Den mest grundlæggende fornødenheder er en behagelig stol og bord til dit udstyr, privatlivets fred og renlighed.
 • Oprette en tidsplan: De fleste mødre skaber en pumpende tidsplan, der efterligner deres barns fodring tidsplan. Som hovedregel er det bedst at pumpe hver to til tre timer, du skal være væk fra din baby, hvis det er muligt. Det er også vigtigt ikke at springe pumpning sessioner, selvom du kun har et par minutter til at pumpe, som frekvens, ikke længden af ​​pumpesystemer sessioner, er det, der stimulerer kroppen til at producere mælk.
 • Store Udtrykt Milk Korrekt: Mens han var på arbejde, er det vigtigt at gemme din modermælk på et sted, der er hygiejnisk og sikkert. Modermælk faktisk kan opbevares ved stuetemperatur i op til ti timer, i en isoleret køler med fryseanlæg packs op til 24 timer, i køleskabet i op til otte dage eller i fryseren i op til fire måneder.
 • Amme så ofte som muligt: ​​Som babyer modnes, vil deres sygepleje tidsplaner justere i overensstemmelse hermed. Moms, der arbejder uden for hjemmet skal forsøge at amme, når de er med deres babyer, herunder før og efter arbejde. Når du ikke arbejder, og kan være med din baby, bør du udelukkende amme for at opretholde og opbygge din mælk udbuddet.

Hvilke råd kan du tilbyde til Moms Just Vender tilbage til arbejde?

Går tilbage til arbejdet og er adskilt fra dit barn er svært for mange kvinder, så det er naturligt, at de første dage eller endda uger af pumpe på arbejde kan være stressende. Men prøv at huske på, hvorfor du startede amning i første omgang - at give dit barn den bedste start i livet - og det bør hjælpe dig til at fortsætte med amningen så længe som muligt. Fleksibilitet er et nøgleord for ammende mødre, der er ansat. Hvis det, fungerede godt et par uger siden ikke fungerer for dig nu, så ændre det.

Flere oplysninger

Nye og forventer mødre kan besøge Lansinoh at registrere for en chance for at vinde en gratis Lansinoh Double Elektrisk brystpumpe og lære mere om Lansinoh linje af amning produkter. På webstedet kan mødre også melde dig til den nye Nurture Note, en særlig e-meddelelse, der giver amning tips, opmuntring og støtte.

Lansinoh Laboratories blev grundlagt af en ammende mor mere end 20 år siden for at støtte familier, der vælger at give næring og pleje deres børn naturligt. Lansinoh tilbyder et komplet sortiment af amning produkter, herunder den sikreste og reneste form for lanolin designet til brug af ammende mødre til at lindre brystvorte ømhed, unikke ammeindlæg, udrensning klude og opbevaring mælk poser.