Amerikas mest populære plastikkirurgi procedurer

Ifølge den amerikanske Society for Æstetiske Plastic Surgery, kvindelige beboere vende oftest til skønhedsklinikker at slippe af rynker. Som regel de vælger ikke-invasive procedurer, som ikke kræver kirurgisk indgreb.

Amerikas mest populære plastikkirurgi procedurer

Sidste år amerikanerne brugte næsten 11 milliarder dollars i kosmetisk kirurgi saloner. 83% af dette beløb er betaling for profilstyring plast ("skønhed injektioner", såsom Botox og forskellige fyldstoffer). Men eksperterne indrømmer, at ikke alle patienter er efterhånden tilfreds med resultatet. Før injektionerne, bør man blive hørt af erfarne fagfolk (dermatologer og / eller plast kirurger), men kvinder ofte glemmer dette.

Et lysende eksempel på de sørgelige konsekvenser af overdreven selvtillid er Sharon Osbourne nye ansigt. Efter sygdommen (tyktarmskræft), kan hustru den verdensberømte musiker ikke undergår plastikoperationer og anti-aging behandling. Desuden har hun gået for langt med Botox.

Nu, over for den 61-årige tv-vært ligner en maske: det har ingen rynker, men det er blevet oppustede.

Amerikas mest populære plastikkirurgi procedurer

Det er værd at minde om, at Sharon Osbourne har tilbragt næsten en halv million dollars på plastikkirurgi og en række skønhedsbehandlinger. Hun har gennemgået blepharoplasty, cirkulær ansigtsløftning, brystløft og maveplastik.