Amerikanske nytår Traditioner

Amerikanske nytår Traditioner


Der er så mange forskellige amerikanske nytår traditioner, som der er forskellige baggrunde af amerikanere. Ferien er primært drevet af kalenderen og ikke af nogen bestemt religion eller etnisk tilhørsforhold, så mange traditioner blandes og matches.

Almindelige amerikanske nytår Traditioner

Nytårsaften

For mange mennesker, sangen "Auld Lang Syne", skrevet af en skotsk mand ved navn Robert Burns i 1788, er temaet for nytårsaften. Sangen var oprindeligt populær i Det Forenede Kongerige, hvor det stammer fra. Amerikanske band leder Guy Lombardo populariseret sangen i slutningen af ​​1950'erne gennem hans radio- og tv-udsendelser i Det Forenede StatesWhen "Auld Lang Syne" spiller ved midnat, mange mennesker deltage i en anden New Years tradition, det kys. Den vane at kysse en, du elsker ved midnat startede som en overtro. Folk plejede at tænke, hvis du ikke var kærlig med din elskede, når det nye år begyndte, var du bestemt til et kærlighedsløst år frem.

Det samme kan siges om popping proppen på en champagne flaske ved midnat nytårsaften. Folk ønsker at starte året fejrer for at sætte en festlig, velstående tone for det kommende år.

En af de mest populære amerikanske nytår traditioner, og en, der er ses via tv over hele kloden, er fejringen i Times Square, New York. Tusindvis af Festdeltagere strømmer til New York hver December 31 til fejre i gaderne og nedtælling til midnat, mens en kæmpe Waterford krystalkugle ned et tårn over One Times Square. Denne begivenhed er tv som en del af Dick Clarks Rockin nytårsaften program.

Boston startede en mere familie-fokuserede nytårsaften tradition i 1976. Bostons First Night er en aften med lokale arrangementer, kunstudstillinger parader og fyrværkeri. Tres amerikanske byer nu vært for deres egne "første nat" begivenheder hvert år. Fyrværkeri er en anden tradition baseret på overtro. De blev oprindeligt brugt i nogle lande til at jage onde væk, før et nyt år begyndte.

Nytårsdag

Hvis de ikke gjorde det natten før, mange amerikanere gør New Years resolutioner om nytårsdag. Denne tradition angiveligt kommer fra babylonierne der ofte løst til at returnere lånte landbrugsudstyr på nytårsdag. Mange amerikanere se det nye år som den tid til at dumpe en dårlig vane eller lave en frisk start. En populær nytårsforsæt er lovede at udøve. Mange fitnesscentre i USA rapporterer en fyrre procent stigning i medlemmer hvert år i januar. 30-40 procent af disse nye medlemmer vil dog forlade deres øvelse regime således December.

Mens nogle amerikanere ramt gymnastiksalen på nye år dag, mange andre tilbringe dagen på sofaen se den årlige Rose Bowl Parade transmitteret live fra Pasadena efterfulgt af timer af tv-transmitterede fodboldkampe. Den smukke Tournament of Roses Parade går tilbage til 1886. Hvert år flåd og vogne er dekoreret med tusindvis af friske, farverige, smukke blomster.

Mindre kendte nytår Traditioner

Amerikanske nytår Traditioner
For flere New Years Eve fest ideer ... se denne slideshow!

To mindre kendte nytår traditioner blev startet i syd. I Texas, nogle mennesker ringe i det nye år med et brag. Ved midnat, de går udenfor og skyde rifler ind i himlen. Dette er en meget farlig tradition, som hvad der går op skal komme ned, og uskyldige tilskuere er blevet såret af omstrejfende bullets.A meget sikrere tradition vedrører fødevarer. Nogle amerikanere mener, at det held og lykke til at spise sortøjede ærter på nytårsdag. Disse ærter symboliserer rigdom, fordi de ligner mønter og fordi de svulmer, når de er kogt. Hævelsen betragtes som en tegn på velstand.Uanset om du er på udkig efter kærlighed, velstand, lykke eller et nyt organ i det nye år, er der en nye år tradition for at opfylde dine behov.