Ambrosia Salat opskrift

Ambrosia Salat opskrift

Tilbage i en alder af Achilles når græske guder gik blandt mennesker og instrueret historiens, ambrosia var de fødevarer, vedvarende guderne og gav udødelighed til dødelige, der var så heldige at smage det. Disse dage, hvor græske guder kun findes på museer og undertøj annoncer, ambrosia salat er det tætteste, vi kan komme til at sublim mad, men hvis gjort rigtigt, kan ambrosia salat forveksles med fødevarer af guderne.

Men ville Zeus spise det

Ambrosia salat er en traditionel sydlige skålen og da jeg voksede op i New York, jeg havde meget lidt udsat for det, indtil jeg lærte at gøre det på kulinariske skole. Indtil da, var jeg indtryk af, at ambrosia var kun tilgængelig til Pantheon. Siden denne klasse, har jeg oplevet hver variation af ambrosia salat. Nogle, der indeholdt Jell-o, nogle, hvor lavet med ikke-mejeri pisket topping, alt, der var faldet kort af ambrosia salat, jeg lærte at gøre på Cordon Bleu. Jeg tror, ​​at definere forskel, placeret skolens version af salat over mindre traditionelle variationer var friskhed af ingredienser, herunder hjemmelavet flødeskum. Selv om jeg tror, ​​at kun bruger frisk frugt hjælper med at gøre vores ambrosia salat smager det bedste det kan, vil jeg gerne foreslå, at du bruger dåse ananas, hvis du ønsker.

Da jeg blev undervist i hvordan man gør denne salat det var for 30 portioner, hvilket kræver en fuld ananas skrællet, uden kernehus og skåret i tern. Jeg har reduceret denne opskrift til at tjene 15. Et 12-16 ounce dåse ananas vil være tilstrækkeligt, medmindre du enten ønsker at gøre nok ambrosia salat til at brødføde 30 personer, i hvilket tilfælde gå videre og bruge en stor frisk ananas, eller du kan bruge frisk ananas, hvis du har andre anvendelser for frisk ananas. Uanset hvad, vil omkring 12 ounces ananas arbejde for 15 portioner version af opskriften.

For appelsiner, udtrykket "Supremes" henviser til, når du skræl en appelsin, afbrød uden marv (hvide ting), og derefter klippe ud hvert segment, så de er adskilt og ren i marven. Dybest set, trimmet orange segmenter.

Ambrosia Salat opskrift

Ingredienser

 • 4 ounce tunge fløde
 • 1 ounce sukker
 • 6 appelsiner skåret i Supremes
 • ½ ananas skrællet, uden kernehus, og skåret i tern eller 1 12-ounce dåse ananas i tern.
 • 1 pund bananer, skrællet og skåret i skiver
 • 8 ounces grønne stenfri druer, skåret i halve
 • 4 ounce tørrede usødet kokos flager

Vejledning

 1. Spred kokos ud på en halv ark gryde eller bagepapir, der er foret med et stykke pergament papir.
 2. Varm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
 3. Rist kokos flager i ca 5 minutter, eller indtil let gyldent. Opbevar denne side.
 4. Ved hjælp af et piskeris, pisk fløden indtil det begynder at blive flødeskum.
 5. Derefter tilsættes sukker og fortsætte til piskeris cremen, indtil det har stive toppe.
 6. Fold i appelsiner, druer, bananer og ananas.
 7. Lad salaten hvile i køleskabet i mindst 30 minutter.
 8. Scoop salat i skåle og top hver betjener med ristet kokos flager.