Amber Alert Statistik

Amber Alert Statistik

Studere børnebortførelse og Amber Alert statistik giver dig en god forståelse af, hvor godt programmet virker. Dette program har været meget effektiv savnede børn.

Om Amber Alert Program

Amber Alert-systemet blev etableret som en måde at meddele offentligheden, at en bortførelse har fundet sted. Den blev opkaldt efter Amber Hagerman, en 9-årig pige, som blev bortført, mens ridning hendes cykel og myrdet. Amber Alert-programmet er nu udvidet til at omfatte alle 50 stater, samt Canada.

Amber Alert Statistik 2006

Ifølge Amber Alert.gov var der 261 Amber Indberetninger USA mellem den 1. januar og den 31. december, 2006. De fik følgende resultater:

 • I alt 214 børn inddrives (53 inddrivelser var direkte tilskrives Amber Alert udstedt)
 • Ni børn blev genvundet efter døden
 • Ti sager åbne; 11 børn mangler (fra april 2007)

Af de Amber Indberetninger det år, 147 blev udstedt i hele den stat, hvor bortførelsen fandt sted. Yderligere 96 Amber Alerts blev udstedt i en bestemt region, og otte af dem blev udstedt på lokalt plan.

Bortførelse af børn Statistik

Ser man på Amber Alert statistikker er ikke den eneste måde du kan få en idé om omfanget af problemet med børnebortførelser. Her er nogle statistikker om børnebortførelser:

 • Ifølge resultaterne af en undersøgelse foretaget af Center for forsvundne og udnyttede børn fra februar 2005 til juli 2006 blev 2185 børn under 18 år meldt savnet hver dag. På årsbasis der tilføjer op til 797.500 forsvundne børn. De fleste af dem involveret tilfælde, hvor børn blev bortført af en forælder eller hvor barnet løb hjemmefra.
 • Der er mellem 3.000-5.000 tilfælde af børnebortførelser, hvor gerningsmanden ikke er et familiemedlem rapporteret til politiet årligt. I de fleste af disse tilfælde er barnet taget til seksuelle formål. Omkring seks procent af disse bortførelser inddrage barnet:
 • Bliver holdt for løsepenge
 • Taget med den hensigt at holde barnet fast
 • Myrdet

Flere Statistik Om forsvundne børn

Amber Alert Registry Stedet har også lagt følgende statistik om forsvundne børn i Amerika:

 • Antallet af børn, der mangler fra deres pårørende i mindst 60 minutter i 1999 var 1.315.600.
 • Langt de fleste af disse børn (99,8 procent) var placeret og vendte tilbage til deres familier.
 • Knap halvdelen af ​​de forsvundne børn (48 procent) var løbet væk hjemmefra.
 • Bortførelser foretaget af forældre eller andre familiemedlemmer stod for 9 procent af forsvundne børn sager.
 • Bortførelse af en fremmed er en relativt sjælden begivenhed, der tegner sig for kun 3 procent af tilfældene.

Amber Alerts er effektive

Amber Alert Statistik involverer reelle børn og deres familier. Når offentligheden underrettes hurtigt, at en bortførelse har fundet sted, odds, at de vil blive genforenet med deres familier stiger. Ikke alene er de retshåndhævende myndigheder klar over situationen, men almindelige mennesker kan være på udkig efter den person, og køretøjet beskrevet i Amber Alert. Systemet fungerer godt, da statistikken ovennævnte viser. Politi embedsmænd har mulighed for at udstede en Amber Alert i visse områder eller over en hel stat, som er relevant. Forhåbentlig vil de fleste tilfælde af forsvundne børn fortsat have et positivt resultat for de unge og deres familier.