Amazing Peanut Butter Diet

Amazing Peanut Butter Diet


For dem, der har en passion for glat eller chunky, den fantastiske Peanut Butter Kost er et svar på deres kost problemer. Rapporteret til at hjælpe en dieter efter planen miste op til 25 pounds i et år kosten giver jordnøddesmør hverdag.

Sundhedsmæssige fordele

Selvom rapporteret at være en fødevare højt indhold af fedt, jordnøddesmør synes at fortrænge den myte, at det er en usund del af et hjerte-sund kost. Faktisk ifølge en undersøgelse udført ved Pennsylvania State University i State College, forbruget af jordnøddesmør tendens til at have den dobbelte virkning af en fedtfattig kost. Resultaterne af undersøgelsen viser, at efter en kost rig på enkeltumættet fedt og med jordnødder er lige så effektiv som fedtfattige kost til at sænke total kolesterol og dårlige LDL kolesterol. Derudover en jordnøddesmør kost sænker truer triglycerider med 13 procent, mens en fedtfattig kost steg dem med 11 procent.

The American Heart Association kost plan for personer med en lang række spørgsmål, herunder diabetes eller glukose intolerance, højt blodtryk og høje triglycerider indeholder umættede fedtstoffer. Disse personer er opmuntret af AHA at undgå meget lavt fedtindhold, højt kulhydrater kost.

Vægttab Fordele

For dem, der kan bare ikke ud til at tabe sig, kan denne diæt være svaret. Efter at have fulgt kost baseret på at spise korn, drikke drikke eller forbruger latterlige mængder vand, kan dette give nok sort til selv de hårdeste-til-tilfredsstille lyster.

Undersøgelser har vist, at ved at følge denne diæt for et helt år, kan en person miste op til 25 pounds inden for en 12 måneders periode. Derudover dem, der følger denne diæt er mere tilbøjelige til at bevare deres vægt i en periode på op til 18 måneder i henhold til forskning.

Amazing Peanut Butter Diet

Den kost plan er meget let. Her er nogle forslag til daglige forbrug:

Prøve Day

Morgenmad: - Kog op 1/4 kop tør gammeldags havre og kombinere det med 2 spsk chunky jordnøddesmør og 1/4 tsk kanel. Drik en kop fedtfri mælk og spise 4 tørrede abrikos halvdele.

Frokost: - Spis to kopper blandet salat greens kombineret med 1/2 kop dåse kidneybønner, en lille hakket pære, 2 tsk ekstra jomfru olivenolie, 2 tsk balsamico eddike, 1/4 tsk tørret basilikum og et drys af hvidløg pulver. Derudover kan du spise en skive af multi-grain brød.

Som en snack, kan du drikke 3/4 kop tomatjuice.

Dinnertime: - 2 ounces stir-fried magert svinekød mørbrad. Bland dette i med 1/2 kop sne ærter, 1/2 kop broccoli buketter og 1/2 kop slivered rød peberfrugt. Dette kan røre-stegt i 1 tsk jordnøddeolie. Sæson måltid med 1 spsk lavt natrium sojasovs og 1 tsk asiatisk Femkrydderipulver. Dette bør serveres over 1/2 kop kogte brune ris.

Som en after-dinner behandler, kan du spiser 1/2 hel hvede engelsk muffin med 2 spsk jordnøddesmør på den.

Dette er blot et eksempel på, hvad en dag kan bestå af. Mængden mål kalorieindhold er 1.500 kalorier. Hver dag skal bestå af:

  • 4 spsk jordnøddesmør
  • fem eller seks portioner af andre high-mono fedtstoffer (oliven, raps eller jordnøddeolie eller nødder)
  • to portioner af magert kød, fjerkræ eller fisk
  • tre portioner frugt (et lille stykke, 3/4 kop frugtsaft eller 1/4 kop tørret frugt)
  • 5-7 portioner af grøntsager (1 kop salat greens, 1/2 kop andre grøntsager, 3/4 kop grøntsagssaft)
  • 3-6 portioner af hele kerner eller kartofler (1 skive brød, 1/2 kop ris eller pasta eller 1/2 kop kartofler)
  • en eller to portioner af mejeriprodukter (1 kop fedtfri mælk, 1 kop yoghurt, 1 ounce fedtreduceret ost)
  • et 300- til 500-mg calciumtilskud

Nøglen til kosten

Nøglen til Amazing Peanut Butter Kost er at opretholde en ordentlig portion størrelse og spise dine daglige doser af jordnøddesmør. Vægten kan ikke umiddelbart skalle, men du bør lægge mærke til omkring 1/2 pund vægttab hver uge.