Amana Water Park

Amana Water Park
Der er mere end majs i Iowa!

Gæster i det østlige Iowa kan nyde en dag med indendørs sjov på Wasserbahn Amana vandland udvej. Rig på historie og splashtastic sjov, giver dette vand park besøgende endnu mere grund til at besøge denne folkloristisk Midtvesten by.

Om Amana

Beliggende vest for Iowa City og Cedar Rapids, blev Amana først grundlagt i 1855 af en gruppe tyske bosættere. Etableret som en serie af små, indbyrdes forbundne landsbyer, Amana blev hurtigt kendt for kvalitet og variation af sine håndværk varer, herunder tøj, ure, og træbearbejdning.

I dag er Amana stadig æret for sine håndværk, og besøgende kan også nyde andre faciliteter, såsom en bred vifte af autentiske tyske og andre etniske køkken, regionale vine, boutique shopping, en fantastisk golfbane, en outlet mall, og Millstream Brewery. Talrige museer fremhæver også regionens varierede kulturelle historie samt dens betydning for fremstillingsindustrien: Amana er hjemsted for Amana fabrikken hovedkvarter, nu en del af Whirlpool brand familie, der fremstiller køleskabe, tørretumblere, spænder, mikrobølgeovn og andre apparater.

Wasserbahn Amana Water Park Resort

Den Wasserbahn indendørs vandland resort på Amana Holiday Inn er en af ​​områdets mest populære attraktioner, især for de yngre gæster og familier. Indrettet i en værdig rustik grænse tema, de vandland funktioner omfatter:

 • Sauna faciliteter til den ultimative afslapning
 • Soppebassin med nul dybde post for yngre besøgende
 • 160 gallon deponering spand til syndfloden intetanende gæster
 • Flere vride kroppen vandrutsjebaner med både milde og moderate spænding
 • Interaktive vand funktioner, herunder flere gejsere, jets, og springvand
 • Vand basketball
 • Standard swimmingpool
 • Rope opstigning og eventyr aktivitetsområde
 • Snack bar

Livreddere er på vagt i løbet af parkens driftstimer for at sikre sikkerheden for alle gæster, men besøgende bør sørge for at følge alle retningslinjer for sikkerhed for at undgå farlige eller pinlige vandrutschebane oops.

Mens adgang til Amana vandland er inkluderet for alle hotellets gæster, dag passerer er også tilgængelige på søndage gennem torsdage for besøgende, der ikke bor på Holiday Inn. Fødselsdag pakker er tilgængelige for et ekstra gebyr og inkluderer pizza, sodavand, en festlig kage, og vandland passerer for part gæster.

Andre Resort Fun

Denne Iowa resort Foruden den aquariffic vandland spænding, byder også på andre bekvemmeligheder gæsterne kan nyde, hvis de vælger at bo tør, herunder:

 • Arcade center
 • Fitness og motionscenter faciliteter
 • 18 hullers minigolfbane (sæsonafhængige åbningstider)
 • Møde plads til at rumme op til 500 gæster
 • Legeplads område

Overnatningssteder

The Amana Holiday Inn har 150 værelser og suiter til rådighed, med særlig familie og børnevenlige suiter samt. Hotellet er også pet-venlige, selvom kæledyr ikke er tilladt i vandet park område af byen. For værelsespriser, forbehold og andre udvej oplysninger, kan interesserede gæster ringe (319) 668-1175 eller gratis på 1-800-633-9244.

Amana Water Park
Textile Mill i Amana, Iowa

Tips til Visiting Amana

Det bedste tidspunkt at besøge Amana er i løbet af foråret og efteråret, når vejret er behageligt og regionens udendørs attraktioner er åbne. I løbet af sommeren kan vejret blive trykkende varme og tordenvejr er ikke ualmindeligt, mens de kolde, snerige vintre kan gøre besøger Amana under køligere måneder mere dystre. Resort Priser varierer sæsonmæssigt, dog, og uden for sæsonen er ofte billigere og mindre overfyldt. Fordi Wasserbahn er en indendørs park, kan gæsterne være sikre på varmt vand og en sjov klima ligegyldigt, når de besøger.

Kontakt Information

For mere information om Amana Holiday Inn, herunder Wasserbahn Waterpark Resort kan gæsterne besøge den officielle hjemmeside, Wasserbahn.com, eller skriv:

Wasserbahn Waterpark Resort
I-80 at Exit 225
Amana, IA 52203Besøger indendørs Amana vandland udvej, Wasserbahn, kan være en dejlig måde at nyde sprøjt, dias, og smiler hele året rundt. Med noget for hvert medlem af familien, kan alle nyde deres ophold i denne folkloristisk område i Iowa, mens de nyder stænk af vand parken.