Alvorlige graviditet komplikationer

Alvorlige graviditet komplikationer
Selv mindre problemer bør kontrolleres under graviditet

Selv om mange kvinder oplever mindre ubehag under graviditeten, kan alvorlige graviditet komplikationer være livstruende for moderen og barnet.

Mindre Komplikationer

Mindre graviditet komplikationer kan være irriterende og nogle gange endda en anledning til bekymring. Dog kan de fleste mindre problemer behandles let, eller de kan bare gå væk efter fødslen af ​​barnet. Ubehag såsom morgenkvalme, forstoppelse, hæmorider, midlertidig inkontinens, åndenød, og fordøjelsesbesvær er almindelige lidelser, der er forbundet med graviditet. Mange af disse kan behandles med over-the-counter medicin og / eller salver, men der er mere alvorlige graviditet komplikationer at overveje.

I erkendelse Alvorlige graviditet komplikationer

Desværre kan nogle af de mest alvorlige komplikationer, at en kvinde kan opleve under graviditet ikke opdages, især hvis en kvinde ikke har tilstrækkelig prænatal pleje. Svangerskabsdiabetes, højt blodtryk, og selv seksuelt overførte sygdomme kan ikke udvise afslørende tegn, selv om disse er alle forhold, der Fødselslæger søge gennem en kvindes graviditet. Fordi disse komplikationer kan udgøre tavse trusler mod moderens og barnets helbred, er det bydende nødvendigt, at en kvinde indgå og holde regelmæssige checkups hele graviditeten.

Fastholdelse af en sund livsstil er en anden vigtig faktor for sundhed og velvære af moderen og barnet. Kvinder, der bruger tobak og alkohol eller ulovlige stoffer sætter sig selv og deres fostre i stor fare. Komplikationer kan også opstå for de kvinder, der er overvægtige som godt. Deres læge vil bede dig en alvorlig spørgsmål vedrørende din livsstil, sundhed og daglige vaner, og det er meget vigtigt, at du besvare disse spørgsmål så ærligt som muligt. Husk-din læge er der ikke for at dømme dig! Han er der for at hjælpe dig med at få en vellykket og sund graviditet og en smuk, sund baby!

Liste over alvorlige komplikationer

Listen over alvorlige graviditet komplikationer kan synes ganske lang og meget skræmmende. Husk dog, at de fleste kvinder oplever en generelt komplikation-fri graviditet, med undtagelse af mindre gener. Men uddanne dig selv om de risici og komplikationer, der kan opstå under din graviditet er blot en anden måde at du kan passe på dig selv og dit barn.

  • Placenta problemer -Både placenta Previa og placenta abruption kan medføre komplikationer, såsom blødning og / eller forhøjet blodtryk. I de fleste tilfælde vil en kejsersnit planlægges med en af ​​disse betingelser.
  • Tidlig fødsel -Hvis din krop forsøger at gå i arbejde for tidligt, kan din læge ordinere sengeleje og medicin til at forsøge at udsætte din arbejdskraft til et senere tidspunkt.
  • Præeklampsi -Det er graviditet-induceret forhøjet blodtryk og det kan være fatalt for barnet, hvis venstre ubehandlet eller ukontrolleret. Væskeretention og overdreven protein i urinen er andre symptomer på denne tilstand.
  • Graviditet uden for livmoderen -I mange tilfælde kan en kvinde ikke være opmærksomme på graviditeten, indtil hun begynder at bløde. En ektopisk graviditet indikerer, at det befrugtede æg er indlejret uden for livmoderen, og denne tilstand kan være livstruende.
  • Abort -En graviditet, der spontant afbryder normalt før den sjette måned typisk omtales som en abort.

Andre komplikationer

Andre komplikationer kan omfatte følgende:

  • Allergiske reaktioner
  • Navlestrengen problemer
  • Infektioner
  • Uterin inversion
  • Blødning

Behandling

Behandlingen af ​​en hvilken som helst komplikation, der opstår under graviditet, vil variere afhængigt af tilstanden og sundhed moderen og barnet. Men i mange tilfælde kan almindelige behandlinger omfatter en kejsersnit og en længere hospitalsophold for mor og barn. Hvis du oplever problemer i forbindelse med din graviditet, bør du straks kontakte din læge. Notér de specifikke problemer og dokumentere tider og hyppigheden af ​​symptomerne så godt. Kontakte din læge så hurtigt som muligt, kan gøre en enorm forskel i succes i din graviditet og sundheden for din baby.