Alvorlig søvnløshed

Alvorlig søvnløshed


Svær søvnløshed er en af ​​de mest svækkende lidelser til ansigt. Søvnløshed er en tilstand, hvor en person har svært ved at falde i søvn eller sove igennem. Det forårsager ofte en række risikofaktorer, herunder nedsat mental funktion og den manglende evne til at lavet logiske beslutninger. Disse står intense niveauer af søvnløshed er mennesker, der beskæftiger sig med søvnløshed på daglig eller i nærheden dagligt.

Svær søvnløshed symptomer

De, der står over for alvorlig søvnløshed vil opleve mange nætter af lidt at ingen søvn. Symptomerne på søvnløshed er ofte de samme for patienter med svær eller kronisk, søvnløshed. Symptomerne kan være mere langvarig og mere intens. For eksempel kan en person have svært ved at sove de fleste dage i ugen i stedet for blot et par aftener om ugen. Symptomerne omfatter:

 • Besvær med at falde i søvn regelmæssigt
 • Trouble opholder sig i søvn: ofte vågne i løbet af natten
 • Søvnighed i dagtimerne, som er ukontrollabel
 • Vågne op for tidligt de fleste dage i ugen
 • Irritabilitet under vågne timer
 • Manglende evne til at udføre mentale opgaver som problemløsning

Årsager til alvorlig søvnløshed

Ligesom symptomerne på søvnløshed, de fleste af årsagerne til søvnløshed er de samme for patienter med alvorlige former. De kan være mere intens. De fleste vil kræve medicinsk eller psykiatrisk behandling:

 • Langvarig stress: Stress, der varer i lang tid kan føre til lang sigt søvnløshed. Stress som sygdommen af ​​en elsket en, kan finansiel uro eller ægteskabelige problemer forårsage alvorlig søvnløshed.
 • Psykiske problemer: Angst, depression og andre psykiske problemer kan føre til alvorlige Insomniac forhold. Søvnløshed kan forværres, når anfald af disse sygdomme forværres, eller når ingen behandling sker efter en lang periode.
 • Forstyrrende søvn: De, der ikke er i stand til at sove regelmæssige timer hver nat kan ramt at langvarige, intense anfald af søvnløshed. Kroppens indre mekanismer bidrage til at regulere søvn mønstre. Når dette er forstyrret i lange perioder, kan patienten lider af svær søvnløshed.
 • Intens smerte: smerte forårsaget af en hvilken som helst form for medicinsk lidelse kan forårsage søvnløshed. Dette kan omfatte kroniske sygdomme, såsom arthritis, neuropatier og fibromyalgi. Med behandling for at reducere smerte, sker forbedring søvnmønster.

Behandlingsmuligheder

Søvnløshed, som er kronisk eller anses for alvorlig kræver ofte opmærksomhed fra en læge. Livsstilsændringer kan hjælpe, herunder forbedre søvnmønstre, reducere stimulus før sengetid og reducere støj og lys, men de fleste patienter vil kræve mere hjælp til bedre fordele.

Alvorlig søvnløshed

Læger kræver ofte patienter til at gennemgå en sove undersøgelse for yderligere at lære om tilstand, og hvad patienten faktisk oplever. Under en sove undersøgelse, patienter tilbringe en eller flere nætter på en test facilitet og vil ikke have at gøre noget andet end at sove. Læger overvåge dine bevægelser, din årvågenhed og andre udløsere.

Gennem søvnundersøgelser kan lægerne arbejde for at lokalisere den underliggende årsag til søvnløshed, så de bedre kan behandle det. Flere behandlingsmuligheder for søvnløshed er tilgængelige:

 • Behavioral behandling: Patienter arbejde med læger og psykiatriske fagfolk til at re-lære at sove. Nye adfærd bliver undervist. Der gives oplysninger til at hjælpe patienterne til at oprette en bedre sovemiljø og livsstil.
 • Medications: Medicin ofte anvendes til behandling af søvnløshed. Fælles receptpligtig medicin mod alvorlig søvnløshed omfatter Zolpidem (Ambien) Zaleplon (Sonata) og eszopiclon (Lunesta.) En nyere medicin kaldet Ramelteon (Rozerem) har vist lovende i at være en succes på behandling af søvnløshed uden bivirkninger af andre medikamenter.
 • Behandling af underliggende årsag: Læger skal også behandle den underliggende årsag til alvorlig søvnløshed. Dette kan omfatte medicin til at mindske smerter, psykiatrisk behandling for at reducere følelsesmæssige problemer eller stress management.

Fordi læger er i stand til at behandle de fleste former for søvnløshed gennem en kombination af disse metoder, kan de fleste patienter overvinde alvorlig søvnløshed. Nogle mennesker er mere tilbøjelige til søvnløshed end andre er, og remission er mere tilbøjelige i disse individer.

De, der tror, ​​de kunne lide af alvorlig søvnløshed bør opsøge lægehjælp. De, der drev, arbejde eller udføre kritiske beslutningstagning kan placere sig selv i fare. Tal med din læge om de behandlinger til rådighed.