Alternativer til Scrapbog Papers

Alternativer til Scrapbog Papers

Købte scrapbog papirer kommer i mange forskellige farver og mønstre, men de kan være ganske dyrt. Hvis du er på et stramt budget eller blot ønsker at bruge noget ukonventionelle, overveje alternative papir til at oprette dine layouts.

Thrifty og Fun Paper Alternativer

Inspiration til din scrapbog album kan findes alle omkring dig. Som du går om din dag, begynder at være opmærksom på eventuelle farverige papirer, som du støder på. Saml dine favoritter i en stor mappe, så du har et pænt udvalg til at arbejde med i løbet af din næste scrapbooking session.

Comic Book Sider

De farverige illustrationer på mange tegneserie sider gøre store accenter til din scrapbog layout. Tegneserier kan bruges til accent sider på dit barn, der leger med sine favorit superhelt action figurer eller din mand får klar til at deltage i en tegneserie konvention med sine venner.

Tegneserier arbejder også godt for nostalgiske sider med en afslappet føler, især hvis du bruger sider fra en vintage tegneserie. Men hvis du kommer til at bruge tegneserie sider til din scrapbog layout, er det en god ide at tjekke med en opkøber først. Ældre tegneserier kan undertiden være værdifulde som samlerobjekter, så du vil være sikker på du ikke rippe fra hinanden noget, der kan bruges til at hjælpe med at sætte dit barn gennem college.

Maps

Alternativer til Scrapbog Papers

Maps er den perfekte kulisse for rejser tema scrapbog sider. Brug et kort over det sted, du har besøgt som din baggrund og fremhæve særlige stop med klistermærker, brads eller farverige knapper. Hvis din rejse involveret gå til en ny tilstand, beskære en af ​​dine fotos i staten form og brug skum selvklæbende firkanter til lag det over passende sted på et kort USA.

Dit barns Artwork

Er dit køleskab fyldt med din lille ens skriblerier og finger malerier? Hvis det er tilfældet, kan du overveje at dreje nogle af disse mesterværker i scrapbog papir til din næste layout. Du kan bruge dem som baggrund papir eller skær dem i foto måtter. En anden kreativ måde at indarbejde dit barns kunstværk er at punch cirkler eller firkanter fra billedet og arrangere dem til at gøre en moderne udseende side grænsen.

Alternativer til Scrapbog Papers

Book Sider

Bestil sider giver et sofistikeret føler, at enhver scrapbog layout. Hvis det ønskes, kan du bruge de sider til at understøtte temaet for din journal ved at fremhæve relevante ord med kridt eller fine tippet markører.

Gamle bøger med ødelagte skærme, manglende sider, eller løse bindinger kan ofte findes på sparsommelighed butikker eller bibliotek bogsalg. Disse bøger er perfekte til papir crafting fordi de ikke længere er i læsbar stand.

Lykønskningskort

Har du nogensinde fået en smuk kort, der var bare alt for smuk til at smide væk? Hvis det er tilfældet, kan du overveje at gøre det til en del af din scrapbog. Du kan klippe ud elementer fra kortet til brug som dekorative tags. Hvis du kan lide designet på forsiden af ​​kortet, lim det til dit layout og tilføje flere billeder over ordene på indersiden af ​​kortet. Denne teknik fungerer godt for fødselsdage, jubilæer og andre lejligheder, der involverer, der modtager lykønskningskort, da det lader dig bevare kortet som du opretter ekstra plads til yderligere billeder fra lejligheden.

Slikpapir

Alternativer til Scrapbog Papers

Slikpapir gøre grin accenter til Halloween scrapbog sider eller sider om sommeren parader. Brug Mod Podge at lave en baggrund fra dine foretrukne indpakning. Må ikke bekymre dig, hvis indpakning er lidt krøllet, da dette vil give en interessant tekstur til dit layout. Du kan også prøve at lave en candy wrapper kæde og det sidder i side med lim prikker til at skabe en farverig kant.

Paint Chips

Alternativer til Scrapbog Papers

Hvis du arbejder på et layout om et hjem remodeling projekt, skal du bruge maling chips, du plukket på hardware butik for at gøre farverige måtter til dine fotos, titel, og / eller journaler. Hvis det ønskes, kan du også prøve at udstanse forskellige former fra de forskellige farveprøver at lave dine egne papir stykket accenter. For eksempel kan du punch ud forskellige størrelser af blomster fra en farveprøve af lilla maling nuancer og arrangere dem fra største til mindste med en dekorativ brad på toppen.

Gavepapir

Har du venner eller familiemedlemmer, der omhyggeligt redde gavepapir fra hver pakke, de har modtaget? Overveje at tage en side fra deres playbook og indarbejde dine foretrukne indpakningspapir i din næste scrapbog layout. Det virker specielt godt for børns fødselsdag sider og julen scrapbog layouts. Hvis indpakningspapir er for spinkelt til at understøtte dine fotos, lim to ark sammen eller lim indpakningspapir til en karton baggrund, før du begynder.

Lidt om Archival Sikkerhed

Selvom de idéer ovennævnte arbejde godt for at skabe mindeværdige layout, er det vigtigt at overveje, at papirer ikke lavet specielt til scrapbooking er ikke syrefri og kan skade dine fotos over tid. Sprøjtning papiret med et produkt som Krylon os gøre det syrefri! kan give en vis beskyttelse, men det er altid bedst at scrapbog med kopier af dine fotos og holde originalerne på et sikkert sted.