Altankasser

Altankasser

Altankasser ikke kun lade dig vokse et vindue haven, men også føje til skønheden i dit hus. Størrelsen og formen af ​​æsken, samt dens farve, tilføje vægt til facaden.

Materialer til Window Planter Boxes

Træ

Træ er et traditionelt materiale til altankasser, men vælg træsort omhyggeligt. Nogle er mere egnede end andre til anvendelse som plantekasser. Træ har nedbrydes med tiden og med udsættelse for elementerne, så træ altankasser kræver mere vedligeholdelse end nogle andre.

  • Pine er et blødt træ, der rådner ganske nemt. Fugten er nødvendig for at dyrke planter vil forkorte livet for en fyr kassen.
  • Eg er stærk, men det bliver sort, når vådt. Et egetræ box normalt ser uinteressant efter planterne vandes, selv om en god maling job kan skjule dette kendetegn.
  • Cypern træ har et højt indhold af olie, der gør det modstandsdygtigt over for vejr og fugt.
  • Cedar er meget modstandsdygtige over for forfald. Cedar kasser kan endda stå ufærdige at klare naturligt.
  • Teak er en holdbar og smuk træ, men det er en dyr valg.

Trækasserne er populære, ikke kun fordi de er attraktive og holdbare, men også fordi de kan være dekoreret på mange måder. De kan males en enkelt farve til at blande eller kontrast med farven på dit hus. De kan farves. De kan prydet med udskæring eller malede figurer.

Vær forsigtig, når du vælger maling eller bejdse for et trævindue kasse, da nogle indeholder kemikalier, der vil have en dårlig effekt på dine planter. Opbygning af en kasse fra trykimprægneret tømmer er okay, men ikke bruger kemisk behandlet tømmer af samme grund.

Jern

Antikke smedejern kasser fra Frankrig er smuk, men en moderne gengivelse kan se lige så smuk. Husk, at kraftig jern kasser kræver mere støtte end lettere materialer.

Glasfiber

Fiberglass altankasser er meget stærk og let. De vil ikke rådne, selv når de er fyldt med fugtig jord, og de er ikke beskadiget af ekstrem varme eller kulde. De kan males, hvis malingen vælges omhyggeligt.

Plastic

Plastic ampler kan ses overalt, men tungere plast er også velegnet til altankasser. Det er let og billig, men nogle plastmaterialer er ikke meget holdbare. Nogle gartnere føler, at plastkasser varme op hurtigt, hvilket kan forårsage et problem for planterødder, og tørrer hurtigt.

Ideelle størrelse altankasser

Planter vokser bedst i altankasser, der er ni inches eller mere dyb. Dette giver nok plads til sunde rødder. De fleste bokse er omkring syv eller otte inches lang.

Altankasser ser fineste når deres længde svarer til bredden af ​​vinduet. Hvis vinduet har skodder skal kassen være lidt længere, således at den når til omkring midten af ​​hver lukkeren.

Sørg Boksen har god dræning

Dræning er meget vigtigt for sunde planter! Din altankasse bør have masser af drænhuller i bunden. Nogle støbte kasser har et specielt designet konkav bund, at kanalerne vand ned siderne af kassen og ind i drænhuller.

De fleste kasser kræver liners, således at jorden eller vækstmedium ikke vil vaske ud af drænhuller når planterne vandes. Pebbles er stykker af brudte terra cotta potter er traditionelle liners, men ukrudt klud er lettere vægt.

Give sikker Støtte til Box

Vægt er en vigtig overvejelse for altankasser. En kasse fuld af fugtig jord og planter er tung, så det skal være sikkert fastgjort til væggen og understøttes af konsoller. Jo større og tungere kassen, jo flere beslag være nødvendig.

Altankasser kan monteres blot et par centimeter under glidende eller dobbelt-hang vinduer. Hvis vinduet åbner udad, ligesom et vindue eller markise vindue, boksen skal monteres seks til otte inches under vindueskarmen. På den måde vil planterne ikke blive beskadiget, når vinduet åbnes.

Bekvemmelighed og skønhed af altankasser

Altankasser gør tendens blomster og andre planter så let som at åbne et vindue. Der er ingen tromping gennem en mudret have eller trække en slange bag dig, og alligevel kan du faktisk øge din havearbejde plads ved at installere en. Med et par håndværktøj og en vandkande, kan du nemt tage sig af dine planter behov. Disse bosættere også gøre dit hjem ser mere attraktiv. Alt taget i betragtning, kan altankasser gøre en meget god tilføjelse til din udenfor hjem indretning. Tjek din lokale havecentre at tage et kig på alle dine muligheder.