Alt hvad jeg ønsker er du

Oprindelse af Alt hvad jeg ønsker er du

Alt hvad jeg ønsker er du er en populær sang, der blev skrevet i 1994 af Mariah Carey og Walter Afanasieff. Det handler om en kvindes simpelt ønske om at tilbringe ferien med sin elsker. Inkluderet i albummet, passende opkaldt Glædelig jul, det rangeret i top 10 i mange lande det år.

Musikvideoer følges. Den ene var en traditionel "hjemmevideo" stil video, der viste Mariah fejrer ferie med familien. Senere blev en 60'er stil video skabt med Frank Sinatra i sort og hvid med go-go dansere. I 2000 blev en animeret version af sangen frigivet. I 2003 blev sangen præsenteret i filmen Love Actually. Det var så populær som en MP3, som iTunes rangeret det nummer fem i sin top downloadede sange kategori.

Andre vokalister blev inspireret til at skabe deres egen gengivelse af Alt hvad jeg ønsker, er du:

  • Shania Twain version af denne sang blev udført på Today Show.
  • Samantha Mumba blandet sin egen unikke stil i sangen.
  • My Chemical Romance sang deres version i 2004, hvor de spillede på en KROQ jul radio show.

Traditionen for julen Music

Smukke julemusik er så meget af en tradition som gaver og gode gamle Saint Nick. Det bringer folk sammen og løfter alles ånd. Klassiske julesange som Jingle Bells og Silent Night har været hos os siden det 19. århundrede, mens andre går tilbage til middelalderen. Carols ville blive sunget i kirken og i slentrer kor grupper. I dag er traditionen lever videre med midnat jul gudstjenester og gruppe caroling til nabolaget samfund. De af os, der ikke kan eller vil ikke synge stadig kan nyde den muntre omkvæd ved at lytte til radio, cd eller MP3.

Om Mariah Carey

Alt hvad jeg ønsker er du er kun en af Mariah Carey mange hit singler. Hun blev populær i 1990 i en alder af 20, og er en af ​​de få moderne kunstnere med sange med så mange hit singler. Hendes 17 i alt hits lig Elvis Presleys rekord. The Beatles stadig holde det højeste antal hit singler med 20. Hun kan synge to oktaver højere end en normal sopran, der giver hende en unik vokal gave. Hun har vundet 5 Grammys, American Music Awards, Radio Music Awards, og mange andre.

Cool Links

  • Se sangtekster af denne dejlige sang.
  • Har du spiller guitar? Sæt stemningen ret til en romantisk jul middag eller engagement ved serenading din kæreste med sine smukke melodier. Se akkorder til at spille denne sang.
  • Download denne sang som ringetone til din mobiltelefon.


Af Sheila Robinson