Alt for mange britiske kvinder finder Life Dull

En nylig meningsmåling viste, at kvinder i Storbritannien er for det meste utilfredse med livet, at for mange af dem svinder ned til en tråd af daglige gøremål.

Alt for mange britiske kvinder finder Life Dull

Arbejde stammer skiftevis med huslige pligter få britiske damer ned med uophørlige rutine forlader lidt tid og mulighed for at leve et tilfredsstillende socialt liv. Ferie er alt for langt mellem at tillade dem at samle sig op og ryste følelsen af, at der ikke er noget sort i livet.

Undersøgelsen er bestilt af Florette Frugt og involverer 3.000 kvinder konstateret, at to tredjedele af dem føler keder sig på en regelmæssig basis. Næsten 50 procent siger, at der har at gøre de samme ting hver dag gør dem "syg og træt" 46 procent klagede over at have utilstrækkelig sociale liv.

Daglig rutine og manglende socialisering efterfølges af hyppige klager af job, der er for besværlig, har ikke nok ferie og holde op med husarbejdet.

Mange kvinder er utilfredshed med deres udseende, dødtrætte deprimerende nyheder og have lidt sort i deres måltider.

I en kommentar til resultaterne af undersøgelsen, Elaine Smith fra Florette Frugt sagde, at kvinderne forsøgte at få for meget i deres liv, familie, sociale og professionelle liv, og til sidst fandt sig selv påtager for meget ansvar.