Alt du behøver at vide om CrossFit

Ønsker du at tage din kondition til et helt nyt niveau? Syg og træt af dit kedelige træning i fitnesscentret - det samme, du har gjort i de sidste seks måneder? For dem, der ønsker at tage deres kondition til den næsten overmenneskelige, CrossFit er den træning, der vil få dig der!

Alt du behøver at vide om CrossFit

Hvad er CrossFit?

CrossFit er en høj intensitet fitness regime, der er blevet populær i hele verden. Workout blev populær i 2000, og nu mere end 7.000 fitnesscentre undervise i det.

Workout er en kombination af tre ting:

 1. Høj intensitet aerob træning
 2. Gymnastik
 3. Vægtløftning

Formålet: skubbe din krop til det yderste og videre. Workout skubber din styrke, din fleksibilitet og din udholdenhed - både muskuløs og hjerte-kar. Ved den tid, du vakle ud af dit intens træning, har hele din krop er sat gennem sine Skridt.

Anatomi af en CrossFit Class

Klassen begynder med en varm-up - en absolut essentiel del af programmet. Uden opvarmning, risikoen for skader er meget højere.

Efter opvarmning er en aktivitet træning segment, hvor deltagerne lærer og praksis en bestemt bevægelse (dvs. håndstand push-ups).

Den WOD (Workout of the Day) fylder størstedelen af ​​klassen, skubber deltagerne gennem en tempofyldt træning, der er målrettet forskellige muskler ad gangen. Workout er ændret på daglig basis, så der er lille risiko for deltagerne at kede sig.

Endelig klassen slutter med strækning og afkøling.

Hvorfor CrossFit?

Der er fire hovedårsager:

 1. Muskel Forvirring: Med de tilfældige skiftende træning, dine muskler vil aldrig helt at tilpasse sig en enkelt bevægelse - sikre fortsat muskelvækst.
 2. Variety: aldrig kede dig med din træning. Ikke alene hver session tilbyder en række forskellige bevægelser, men du er bare for udmattede til at føle kedsomhed.
 3. Fitness til Extreme: Uanset hvem du er - atlet, bodybuilder, Average Joe - kan du tage din kondition til det næste niveau og videre. Den træning er ekstremt intens, så du skubbe alle dele af din krop, hver gang.
 4. Billigt: ​​Den træning er beregnet til at ske enten ved en CrossFit gym eller derhjemme, og der er en bred vifte af undervisningsmaterialer og video, der kan hjælpe dig med at få din WOD.

Er CrossFit for dig?

Er du en person er interesseret i at gå ud over netop din traditionelle træning? Har du en specifik fitness mål, du ønsker at nå på rekordtid? Er dit mål at skubbe forbi din nuværende grænser og finde din sande potentiale som en atlet? Hvis ja, kan CrossFit bare være den rigtige træning for dig.

Dog advaret:

 • CrossFit stiger din risiko for skader, især blandt begyndere.
 • Visse skader er mere udbredt blandt dem, der gør CrossFit, herunder skulderskader, Achilles skader og ledproblemer.
 • CrossFit er ekstremt intens, og ikke alle er i stand til at gøre det.
 • Dem med helbredsproblemer bør undgå meget energiske former for motion.

Det faktum, at du gør højintensive flere fælles øvelser betyder, at træning vil være langt mere farlig. Hvis du aldrig har gjort styrketræning før, vil olympisk stil bevægelser øger din risiko for skader. Nybegyndere bør holde sig væk fra denne træning, indtil de har en base af styrketræning.

Men hvis du har været at løfte vægte og uddannelse i mindst et par måneder til et år, kan det være en god idé at se på CrossFit.

Alt du behøver at vide om CrossFit

De skjulte farer af Extreme Exercise Trend