Almond Mælk: 3 sundhedsmæssige fordele

Velsmagende, er ernæring-tætte mandel mælk fra mandler. Mandler er blandt de sundeste nødder i verden. De har været længe kapret for deres ernæringsmæssige kvalitet. Næringsindholdet i mandler kan udvindes gennem enten en slibning eller saftfremstilling proces. Slutproduktet er mandelmælk-et sundt alternativ til komælk.

Mandel mælk er almindeligt anvendt som erstatning for komælk ved veganere og folk, der har problemer med at fordøje laktose. Ligesom komælk, kan det tilsættes aromastoffer. Kommerciel mandelmælk er almindeligt tilgængelige i vanille og chokolade smag. Den type af protein i mandler er ikke den samme som protein i komælk. På grund af dette, mandelmælk har en længere holdbarhed.

Almond mælk har en masse sundhedsmæssige fordele. Det har et højt næringsindhold, er lav i kalorier og er en fremragende mad til at forbruge, hvis du er bekymret for at styre din vægt.

Høj ernæringsmæssige indhold

Den største fordel ved mandelmælk ligger i dens ernæringsmæssige indhold. Da mandelmælk lavet af mandler fleste næringsstoffer, der kan findes i mandler er også til stede i mandelmælk.

Almond mælkens proteinindhold kan sammenlignes med almindelig komælk. Protein er afgørende for vækst og udvikling. Det er en nødvendig del af alle levende celler i kroppen.

Bortset fra protein, mandelmælk også fyldt med flere vitaminer og mineraler. Almond mælk har stor kolesterolsænkende effekt. Det er også effektivt til at reducere risikoen for forskellige hjertesygdomme. Alle disse sundhedsmæssige fordele kan hovedsageligt tilskrives tilstedeværelsen af ​​vitamin E (en fremragende antioxidant), magnesium og enkeltumættede fedtstoffer.

Almond mælk indeholder også mangan, kobber og ribloflavin. Disse næringsstoffer, der spiller en vigtig rolle i energiproduktionen.

Lav i kalorier

I forhold til almindelig mælk, mandel mælk indhold kalorieindhold er betydeligt lavere. Den kalorie tæller for en 8 fl. oz. en af ​​de bedste mærker af mandelmælk er 70. Kun 22 af disse kalorier er fra fedt. I modsætning til almindelige komælk, mandelmælk har ingen kolesterol.

Hjælper med Weight Management

Resultatet af en nylig undersøgelse, at indtagelse af en mandel-beriget kost sammen med en lav-kalorie diæt kan være en mere effektiv måde at styre vægten i forhold til at følge en lav-kalorie kost, der er ledsaget af komplekst kulhydrat forbrug. I undersøgelsen, folk, der sidder fast på en mandel-beriget lavt kalorieindhold kost viste en større reduktion af deres vægt, BMI, taljemål og samlede kropsfedt i forhold til mennesker, der fulgte den høje kulhydrat, lavt kalorieindhold kost.

Almond mælk har ingen mættet fedt, hvilket gør det en meget sund drik. Det er også høj i sunde fedtstoffer. Det er en god kilde til omega fedtsyrer, som er mest almindeligt forbundet med fisk. Almond mælk er også høj i fiber. Et glas mandel mælk indeholder næsten et gram fibre pr 8 ounce servering. Fiber er vigtigt for en sund fordøjelse.

Mandel mælk er en no-nonsense ernæringsmæssig kraftcenter. Brug det i opskrifter som en del af din daglige kost eller med din morgen korn, og du kan mærke en positiv forandring i dit helbred og humør. For at hjælpe dig med at holde styr på dit daglige indtag af fiber, calcium og andre næringsstoffer, prøve at bruge de ernæringsmæssige værktøjer FitDay.com.