Almindelige fejl fra enkeltpersoner, som er involveret i aerob træning

1. stole på "muskel burn" som en nøjagtig indikator for træningens intensitet. For en aerob træning effekt opstår, skal den enkelte udøver på eller over en bestemt intensitet af motion (fx 60% til 90% af deres maksimale puls). I virkeligheden er din heartâ € ™ s reaktion på de krav, motion ikke er relateret til, hvor meget dine muskler "brænde" under fysisk aktivitet. Det er vigtigere at fokusere på din generelle opfattelse af indsatsen (vurdering af opfattet anstrengelse, eller RPE), som er tæt forbundet med din træning puls.

2. Mistake neuromuskulær vanskeligheder som en meningsfuld barometer for træningsintensitet. Nogle motionsaktiviteter kræver en større grad af motorisk færdighed (herunder koordinering, smidighed, balance og magt) end andre. Selvom individer kan finde det relativt svært at udføre uanset hvilken kombination af lemmer og bagagerum bevægelser er involveret i en bestemt aktivitet (f.eks udøver på en crosscountry ski maskine), betyder det ikke nødvendigvis, at de opnår den ønskede træningseffekt.

3. Arbejde ud på et upassende niveau af intensitet. Få mest ud af din aerobe motion indsats kræver, at du træner inden for en bestemt uddannelse zone. Hvis du undlader at træne hårdt nok, wonâ du € ™ t opnå den ønskede træningseffekt. På den anden side, hvis du arbejder ud for hårdt, kan du pådrage andre negative konsekvenser (f.eks være ude af stand til at udøve tilstrækkeligt længe nok eller kommer til skade).

4. Kast dig ud i aktiviteter, der placerer alt for meget stress på de nedre ekstremiteter. Nogle aerobe aktiviteter indebærer en større grad af anslagskræfter på den nedre krop exerciser end andre. Af samme grund kan nogle individer modstå større belastninger på deres nedre ekstremiteter end andre. Som sådan, er det vigtigt, at du vælger din aerob træning modalitet omtanke. For eksempel, hvis dine fødder, ankler eller knæ er urimeligt modtagelige for overdreven kraft under træning, bør du undgå visse aktiviteter, såsom jogging ned ad bakke.

5. Worry mere om det tøj på deres krop end fodtøj på deres fødder. Hvordan du ser, mens du arbejder ud har ingen betydning overhovedet på de nonsocial fordele, du måske ellers opnå fra din træning indsats. Som regel er det vigtigste personlige slid element af betydelig konsekvens under træning er ordentligt fodtøj.

6. Lean på øvelse maskine, mens du arbejder ud. Mange enkeltpersoner kompromittere sikkerheden og kvaliteten af ​​deres aerob træning ved overdrevent hælder på håndlisterne uanset aerob udstyr enhed de bruger under træning (f.eks løbebånd, elliptiske cross-trænere, eller trapper bjergbestigere). En sådan praksis reducerer den samlede kvalitet og sikkerhedsniveau for det træning.

7. Fail at varme op, før de udøver. For at mindske sandsynligheden for at overdrive ting med dit hjerte og til at hjælpe med at gøre din træning indsats ortopædisk sikrere, du har brug for at varme op, før du arbejder ud.

8. Fail at få nok hvile. Selvom du måske føler passioneret om at udøve, er du nødt til at give din krop en lejlighedsvis fridag (eller to) fra at arbejde ud for at give din krop mulighed for at komme sig efter den fysiske belastning, du har placeret på den.

9. Bær vægtede poster (såsom veste, armbånd eller ankel vægte) under træning. Ud over at tilbyde begrænsede uddannelse fordele, den praksis med at bære poster under træning øger din risiko for at ændre din øvelse mekanik under aktiviteten. En sådan ændring kan udsætte dit bevægeapparat til et øget niveau af unødig stress.

10. stole på aerobe motion gimmicks, der markedsføres på tv og internettet. Gearet til enkeltpersoner, der er forhåbningsfuldt på udkig efter en hurtig, nem og smertefri måde at opnå de utallige fordele ved ordentlig øvelse, de fleste af disse elementer ser for godt til at være sandt. . . og de er.

James A. Peterson, Ph.D., FACSM, er en freelance skribent og konsulent i sport medicin. Fra 1990 til 1995, Dr. Peterson var direktør for sports medicin med StairMaster. Indtil da var han professor i fysisk uddannelse på USA Military Academy.


Copyright 2010 af American College of Sports Medicine.