Almay Intense I Color anmeldelse

Almay Intense I Color anmeldelse
Almay Intense I-Color Shadow Trio: inde på blå

Almay Intense I-farve gør det nemt at vælge nuancer, der er mest flatterende for din øjenfarve.

Om Almay Intense I-Color

For mange kvinder, forsøger at beslutte hvilken øjenmakeup nuancer vil supplere deres naturlige øjenfarve kan være en udfordring. De kan finde nuancer, de kan lide gennem trial and error, efter at købe flere skygger og foringer, der bare ikke synes helt rigtige for deres øjenfarve, eller ikke giver dem øjet-fremmende effekt, de søger. Anvendelse tre øjenskygge farver og en koordinerende foring kan også være en udfordring, som mange måske ved nu hvilke nuancer til anvendelse, når og som liner til at matche farverne med.

Almay øje farveudvalg, Intense I-Color, forsøg på at løse disse problemer ved at give øjenskygge trioer, koordinere liners og mascara, der enten bringer ud eller spille op dit specifikke øjenfarve.

Samlingen omfatter øjenmakeup for blå, grøn, hassel, og brune øjne. Den "bringe ud" del af kollektionen anvender komplementære nuancer og er designet til at styrke din øjenfarve, mens 'Play op produkter tilbyder en dramatisk look, der bruger kontrasterende nuancer og er designet til at intensivere din øjenfarve.

Som alle Almay produkter, de intense I-Color kollektion produkter er allergivenlige og klinisk, hudlæge og allergi testet.

Almay Intense I-Color Shadow og Liner anmeldelse

Jeg købte Almay Intense I-Color øjenskygge trio og flydende liner fra indsamling til blå øjne "spille op". Mine øjne er faktisk en grå-blå, og tanken om at få en smuk, sand-blå øjenfarve var for uimodståelig at forpasse.

Ansøgning og Farve

Øjenskygge trio Den indeholder et højdepunkt nuance af bleg, skinnende taupe; en kobberfarvet skygge for basen; og en rig brun nuance for konturen eller krøller farve. Det flydende liner til denne samling er brun topas, en rig brun med en antydning af kobber.

Jeg havde faktisk brugt lignende nuancer til dem i trioen, men ikke specifikt sammen, så det var interessant at se, hvordan de arbejdede sammen. Kobberet og brun set temmelig mørk i pakken, og da jeg typisk vælge et naturligt udseende, jeg var ikke sikker på, hvordan de ville se en gang anvendt.

Jeg blev glædeligt overrasket over, at påføres over øjnene primet med fundament, at farven var ikke så mørk som forventet og kunne nemt blandes til et naturligt look. For dem, der ikke er sikker på, hvordan man kan anvende øjenskygge farver, pakken indeholder en nem guide, der viser, hvor du skal placere alle tre nuancer. (Når du er komfortabel, selv om, du kan eksperimentere med at bruge mørkere nuance til kontur øjet og farverne til linje og skabe definition på nye måder.)

På trods af den lette blanding, skyggerne er både silkeblød at anvende og langvarig. De også ikke løse i øjet folder. Den eyeliner er et rart, rige farver, og fungerer godt med skygge farver. Foringen applikator er mere som lidt følte tid markør end en børste, hvilket gør det mindre rodet at anvende og lettere at få en ren linie.

Afspilning Up øjnene med Intense I-Color

Jeg var tilfreds med kvaliteten, farver og nem anvendelse af Almay Intense I-Color skygge og liner, men den sande test af dette produkt skulle om det virkelig bragt ud det blå. For min særlige øjenfarve, produkterne gjorde dem synes en mere intens grå-blå, men ikke bringe ud kun det blå. Farverne syntes også at bringe lidt men af ​​grønt i mine øjne. Oprettelse af en mere intens øjenfarve er flatterende og gør øjne skiller sig ud, så jeg var ikke utilfreds med den samlede effekt. Da makeup ikke nødvendigvis bringe ud kun den blå farve i mine øjne, jeg synes effekten er, der intensiverer den særlige blå farve, som du allerede har. Teknikere:

  • Samlingen tager gætteriet ud af at vælge farver og korrekt anvendelse.
  • Produkterne er lette at anvende, blend, og arbejde med.
  • Udseendet af produkterne er attraktiv.
  • Farverne gør fladere og gøre øjenfarve synes mere intens.
  • Shadow og liner modstår krøl og udtværing.

Ulemper:

  • Farverne er ikke isolere en enkelt nuance i øjenfarve som nogle kunne forvente.
  • Shadow farve gjorde falme noget hele dagen. (Da produktet i denne anmeldelse blev anvendt kun over foundation, ville et godt øje primer nemt løse dette problem).
  • Øjenskygge optrådte temmelig naturligt udseende; dem, der ønsker en virkelig dramatisk look bliver nødt til at anvende yderligere lag og eksperimentere for ønskede virkning.

Jeg var generelt tilfreds med øjenskygge trio og flydende liner i Almay Intense I-Color 'spille op' samling for blå øjne og ville give produkterne fire stjerner. De kan ikke spille op din øjenfarve i præcis måde, du forventer, men de vil forbedre til at intensivere din naturlige øjenfarve.