Allergi over for økologisk oksekød

Allergi over for økologisk oksekød


Hvis du har opdaget du eller en elsket man har allergi over for økologisk oksekød, kan du spekulerer på, hvad der er sikkert at spise. I denne artikel beskrives denne fødevareallergi og hvad de skal gøre og spise, hvis du har dette problem.

Oksekød Allergier omfatter normalt alt oksekød

Allergi over for økologisk oksekød er ikke frygtelig almindelige, og dem, der oplever en dårlig reaktion på økologisk kød bør nok antage, at de har et lignende problem med den ikke-økologisk oksekød så godt. Her er hvorfor.

Økologisk oksekød adskiller sig ved at kvæg opdrættet på økologiske bedrifter ikke får hormoner eller antibiotika og fodres renere, mere nærende fødevarer. Kødet selv er stort set den samme. Det betyder, at hvis du har allergisk reaktion på økologisk kød, kan du meget vel have en allergi over for alle oksekødsprodukter.

Oksekødsprodukter skal undgås

Hamburgere og steaks er ikke de eneste fødevarer for at undgå, hvis du har en oksekød allergi. Nedenfor er et par andre fødevarer for at undgå.

  • Jerky - Mange typer af tørret kød er fremstillet af 100 procent oksekød eller indeholde en kød blanding. Selvom koncentrationen af ​​oksekød produkt må ikke være så høj, kan det stadig påvirke en person med oksekød allergi.
  • Hot Dogs - For at sikre, at dine hotdogs ikke indeholder oksekød, skal du sørge for at læse etiketter. Nogle populære mærker er lavet med oksekød eller en oksekød og svinekød blanding. Kig efter kylling, kalkun, eller all-svinekød hotdogs.
  • Bologna - Som med hotdogs, bologna undertiden lavet med oksekød. Sørg for at tjekke etiketten, hvis du forsøger at undgå dette.
  • Potted Meats - Potted kød, såsom spam, kan også indeholde oksekød. Listen ingredienser vil vise alle de enkelte fødevarer inden for denne vare.

Tips til spisning

Afhængigt af dit niveau af fødevareallergi, kan madsted være noget stressende. Her er et par tips til at hjælpe med at gøre dette til en lille smule lettere.

  • Tjek menuen. Mange restauranter nu sende deres menuer online. Det kan spare dig for en masse tid, hvis du er villig til at tage lidt tid på forhånd at læse i menuen. De fleste restauranter, selv steak huse, vil tilbyde en bred vifte af fødevarer til dem, der ikke spiser rødt kød eller overhovedet. Overveje at prøve en fisk eller kylling skål.
  • Ringe fremad. Hvis du har et særligt følsomt allergi, kan krydskontaminering være en reel bekymring. Hvis dette er tilfældet for dig, kan du ringe fremad og tale med restaurantens leder eller hoved kok. Han eller hun skal være i stand til at løse dine bekymringer og komme med en løsning. I det mindste, vil du være i stand til at beslutte, om det er et sikkert sted for dig at være spisning.
  • Prøv ikke-oksekød eller ikke-kød restauranter. Hvis du krydser forurening er et stort problem, kan det være bedst at give afkald på virksomheder, der tjener oksekød alle sammen. Heldigvis er der et stigende antal restauranter, der appellerer til dem, der spiser en vegetarisk eller vegansk kost, samt speciale restauranter, der serverer lækre ikke-oksekød retter, ligesom kylling parmesanost, deluxe ristede kalkun sandwich og meget mere.

Andre ideer til Beef Alternativer

Hvis din allergi forhindrer dig i at socialisere på lokale restauranter eller med venner og familie, overveje disse sjove, ikke-oksekød tip.

  • Mød familie eller ven til kaffe i stedet for middag.
  • Vært en okse-fri fest på dit hus.
  • Grill oksekød-fri hotdogs, jord Tyrkiet burgere, og majs på kolber på en lokal park.

Consult en ernæringsekspert

For mere information om, hvordan man håndterer allergi over for økologisk oksekød, tale med en ernæringsmæssig konsulent. Denne professionelle kan hjælpe dig med at kostvalg, der giver mening for din situation.