Alle kvinder bør vide om hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en meget populær ingrediens i kosmetik dag. Annoncører rose det ophidset og præsentere det som en af ​​de mest alsidige stoffer. De siger syren kan gøre alt fra fugtgivende til at reducere rynker. Er det virkelig sådan? Eller er hyaluronsyre anden markedsføring trick?

Alle kvinder bør vide om hyaluronsyre

Hvad er HyaluronicAcid

Hyaluronsyre er naturligt til stede i vores krop, og især i hudvævet. Dens funktion er at opretholde virkningen af ​​elastin og kollagen, selvom mængden af ​​hyaluronsyre, ligesom af disse to stoffer, bliver udtømt med alderen. Hyaluronsyre har fået sit navn fra to ord: det græske ord "hyalos», som er oversat som "glas" (eksternt, hyaluronsyre virkelig ligner en glasagtig substans og har en meget flot glans) og ordet "uron», hvilke navne uronsyrer med sukker, der er også indeholdt i hyaluronsyre.

Hvad Er Hyaluronsyre lavet af?

Hyaluronsyre, som anvendes i kosmetik, kan opnås på to måder: oftest er en naturlig forbindelse, men nogle gange er det fremstillet ved kemiske midler. Men uanset hvad oprindelsen af ​​en hyaluronsyre er, det er ikke-toksisk og derfor velegnet til alle hudtyper; Det forårsager ikke irritation og allergi.

Moisturizing huden med hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en stor fugtgivende komponent, da den kan trække vand fra miljøet og levere det til huden. Desuden reducerer fugttab ved konstant at opretholde en høj grad af fugt i huden. Hyaluronsyre er overlegen til at udjævne sådanne anerkendte befugtningsmidler såsom glycerol og urinstof. For det første fordi det ligger inde 1000 gange mere vand end sin vægt. Og for det andet, det fungerer godt i både høj og lav luftfugtighed.

Evnen til at bevare fugten er med til at "puste" huden, skjule rynker og sagging. Problemet er, at hyaluronsyre ikke trænger dybt ind i huden, er det stadig kun i de øvre lag af epidermis. Hyaluronsyre molekyler er for store til at passere gennem stratum corneum af overhuden. Derfor er det nødvendigt at stole kun på fugtgivende effekt af cremer med hyaluronsyre, og en sådan sammensætning vil ikke være effektiv, mens kæmper rynker. Det er umuligt undtagen de tilfælde, hvor hyaluronsyre leveres dybt ind i huden, og det kan kun realiseres ved hjælp af hyaluronsyre injektioner.

Anti-Age Cremer

Et nyttigt tip: Hvis du er på udkig efter en anti-age creme til at udglatte og forebygge rynker, bør det indeholde retinoider. Men husk, at retinoider "arbejde" natten og stimulere handling af sollys. De bør ikke indgå i dagen cremer. Og hvis du vælger den creme med retinoider, skal du ikke forvente øjeblikkelige resultater. De har brug for en masse tid til at producere deres foryngende virkning.

Er Hyaluronsyre Treat hudirritationer?

Vi bliver nødt til at skuffe dem, der mener, at hyaluronsyre kan lindre huden og fjerne hudirritationer. Videnskabsfolk er enige om, at hyaluronsyre kan have sådanne egenskaber, har der imidlertid ikke været nogen specifikke undersøgelser om, hvad koncentrationer er i stand til at fjerne irritation. Men at bruge det som en tilføjelse til et andet produkt er meget muligt.

Hyaluronsyre Fyldstoffer

Hyaluronsyre er blevet en populær ingrediens i fyldstoffer. Her benytter man sine egenskaber oppustning af huden og udjævning det, når huden er fyldt med fugt. Det er klart, at denne virkning manifesterer kun på steder, hvor injektioner er lavet.

Konsekvenser af hyaluronsyre injektioner

Du har måske set de kapsler af de mest berømte fyldstoffer i saloner. Ulempen ved injektioner er, som enhver anden indgriben, kan de have negative konsekvenser. Selv i sig selv, hyaluronsyre er ikke skadeligt for kroppen.

Resultater af hyaluronsyre injektioner

Men resultaterne kan afvige fra, hvad du ønsker at have. Og du bør være advaret om det. Så se efter en kvalificeret kirurg og konsultere en hudlæge. Så du kan få et resultat som Angelina Jolie, den berømte fan af hyaluronsyre injektioner.

Hvor ofte har du brug for at tjene hyaluronsyre Indsprøjtninger?

Der er en anden ulempe i, at enhver injektion har brug for en vis periode genoptræning, det er grunden til ansigtet kan have hævelse eller irritationer i første omgang. Og hver 5-12 måneder, bliver du nødt til at lave nogle mere hyaluronsyre injektioner (og de ​​er ikke billige!), Fordi effekten af lægemidlet som regel ender i denne periode.