Alle britiske Bryster Jobs, der skal registreres

Den nationale register over brystimplantater vil blive oprettet i Storbritannien. Den vil indeholde oplysninger om hver brystforstørrelse. Forventes registreringsdatabasen for at hjælpe med at forhindre skandaler hjælp af substandard materialer.

Alle britiske Bryster Jobs, der skal registreres

Den franske Poly Implant Prothèse (PIP) selskab, der producerer brystimplantater fra industriel silikone, blev centrum for skandalen i plastikkirurgi industrien, som har ændret reglerne. Det Forenede Kongerige, hvis borgere er blandt de mest berørt af brugen af ​​PIP-implantater, besluttede at stramme funktion skønhedsklinikker hvor brystforstørrelse udføres.

Første, alle brystimplantater og operationer vil blive medtaget i det nationale register. Med udgangspunkt i det nye år, fremme brystforstørrelse operationer er forbudt i landet som en pris for sejr i enhver konkurrence. Discount priser for denne procedure, er tidsbegrænsede, er ligeledes forbudt (for eksempel "Skynd at forstørre dine bryster fra februar 1 - februar 8 for kun 80% af prisen"), samt de såkaldte særlige tilbud for mødre og døtre, der ønsker at gennemgå denne plastikkirurgi sammen.

Regeringen har besluttet at vedtage de fleste af anbefalingerne foreslået af National Health Service Medicinsk direktør for England, Sir Bruce Keogh. Han udviklede disse henstillinger kort efter skandalen med PIP-implantater. Mere end 50 tusinde kvinder i Storbritannien alene er blevet ofre for de defekte produkter, mens mere end 400.000 patienter gennemgik brystforstørrelse med PIP-implantater i hele verden.

Ifølge Sir Bruce, er operationer i private skønhedsklinikker registreret utilstrækkeligt, så det er senere svært at finde ud af, hvad implantater kvinderne faktisk havde. Nu vil denne information blive gemt i et nationalt register, ligesom data om hver hofte eller knæalloplastik.