Alkohol og søvnløshed

Alkohol og søvnløshed
Dr. David Sack, administrerende direktør, Promises behandlingscentre

Alkohol og søvnløshed problemer ofte går hånd i hånd, især da folk med søvnløshed bruger alkoholholdige drikkevarer som sovemidler. Dr. David Sack, administrerende direktør for Promises Treatment Centers, har taget tid til at besvare et par spørgsmål om forholdet mellem alkohol og søvnløshed.

Dr. David Sack

Dr. Sack har stor erfaring inden for afhængighed, neurovidenskab, søvnløshed og psykiatri. Hans forskning som Senior Vice President for Klinisk Forskning for Omfattende Neurosciences omfatter alkohol afhængighed og søvnløshed samt kognitive forstyrrelser, depression og skizofreni. Han fungerede som senior klinisk forsker ved det nationale institut for Mental Health, hvor han undersøgte emner, herunder døgnrytmen, affektive lidelser og Neuroendocrinology.

Han er speciallæge i:

  • Psykiatri
  • Addiction Medicine
  • Addiction Psykiatri

Dr. Sack forskning giver indsigt i sammenhængen mellem søvnløshed og alkohol, og han deler nogle af denne indsigt i denne LoveToKnow interview.

Interview med Dr. David Sack

Hvad inspirerede dig til at hjælpe folk med at overvinde afhængighed?

Da jeg begyndte at arbejde i psykiatrien, indså jeg, at mange af mine patienter med depression, angst og bipolar lidelse ikke var at få bedre, fordi de også havde narkotika- eller alkoholproblemer. Medmindre de kan hjælpes til at holde op med at bruge stoffer, blev deres andre problemer ikke til at få det bedre.

Er der en sammenhæng mellem alkohol og søvnløshed?

Søvnløshed er en af ​​de mest almindelige problemer, som patienter med alkohol og andre stoffer problemer. Søvnforstyrrelser øger risikoen for stofmisbrug. De søvnproblemer forårsaget af alkohol kan vare i mere end et år efter en person stopper med at drikke. Næsten halvdelen af ​​afholdende alkoholikere har hyppige søvn afbrydelser og reducerede slow wave sleep. Dette er især vigtigt, fordi afholdende alkoholikere med søvn problemer er tre gange større sandsynlighed for tilbagefald til alkohol end dem uden søvnproblemer.

Hvordan lang tids brug af alkohol påvirker søvn mønstre?

I hjernen, alkohol har en deprimerende effekt men varigheden af ​​dens virkninger er korte. Som alkoholen aftager søvn bliver afbrudt. Over tid, den person, der misbruger alkohol er ude af stand til at falde i søvn, hvis de ikke drikker. Alkohol forværrer også andre søvnforstyrrelser, især søvnapnø syndrom. I søvnapnø, er en persons søvn flere gange afbrudt hele natten, fordi deres luftveje lukker, og de kan ikke trække vejret. Alkohol øger problemet.

Kan moderat drikke forstyrre søvn?

Selv moderat drikke kan forstyrre normale søvnmønster og sove arkitektur. Når folk indtager alkohol, før de går på vågeblus, de oplever søvn som mindre afslappende og mindre genoprettende.

Er Promises Treatment Center har nogen selvevaluering test for eventuelt misbrug af alkohol?

Ja. Vi giver vores selvevaluering af alkohol Brug online for alle, der er interesseret i at få ann indledende vurdering af deres særlige situation.

Hvor kan læserne lære mere om alkohol og dens virkning på søvnløshed?

Der er flere gode artikler, herunder:

  • Alkohol og Sleep
  • Søvnløshed, selvmedicinering og tilbagefald til alkoholisme
  • Nedsat Sleep in alkoholmisbrugere og afhængige Alkoholikere og indflydelse på Outcome

Få hjælp til alkohol og søvnløshed

Særlig tak til Dr. Sack for at tage tid ud af sin hektiske tidsplan for at diskutere søvnløshed og alkohol. Folk, der har søvnforstyrrelser ofte overser dette vigtige spørgsmål, og vi håber, at hans oplysninger inspirerer folk til at tage skridt mod bedring.

Søvnløshed er ofte en indikator for en underliggende medicinsk tilstand, og det kan være en indikator for stofmisbrug. Self-medicinering er et vanskeligt problem at overvinde alene, og at få en ordentlig behandling for alkoholmisbrug er kritisk. Du skal blot tage et par øjeblikke for selvevaluering kan være et vigtigt første skridt i at anerkende et alkoholproblem.