Alkohol: 5 Risiko for overdrevent drikkeri

Hvis den finansielle prisen for at drikke alkohol i overskud er ikke nok til at afskrække brugere fra at gøre det, så måske de sundhedsmæssige risici vil give mere incitament til at udvise tilbageholdenhed. Indtagelse af alkohol i overskud præsenterer en bred vifte af risici for fysisk og psykisk sundhed. Følgende 5 førende risici få alvorlige konsekvenser for dem, der misbruger alkohol.

Et svagt immunforsvar

Overdreven drikke i længere tid har vist sig at påvirke kroppens evne til at helbrede sig selv. Storforbrugere har svært ved at komme sig sygdomme og skader. Det kunne være så simpelt som en sinus infektion eller et snit på fingeren, men overdrevent drikkeri kan gøre det sværere for din krop til at helbrede. Desuden kronisk drikke svækker kroppens immunsystem som helhed, hvilket gør dig mere modtagelig for ordregivende en sygdom. Drukket for meget kan efterlade dig væk fra dine fødder for dage, hvor de fælles kolde strejker.

Forhøjet risiko for kræft

Forskning har vist igen og igen, at drikke alkohol i overskydende og forskellige kræftformer er nært beslægtede. Visse kræftformer, især bryst- og leverkræft, er mere tilbøjelige til at strejke personer, der indtager alkohol på en moderat til kraftig basis. Andre cancere, der har været tæt relateret til alkohol indbefatter colon, mave og spiserør kræftformer. Hvis du kommer fra en familie med en historie af en af ​​disse kræftformer og drikke alkohol i overskud, din risiko for at få disse kræftformer stiger betydeligt.

Forstyrret søvn mønstre

Heavy drikke har også været forbundet med flere forskellige søvnforstyrrelser. Det har været kendt for at udløse starten af ​​søvnforstyrrelser og øge farerne ved eksisterende lidelser. For eksempel en person med søvnapnø er i større risiko for at have længere episoder i løbet af natten og hyppigere. Andre problemer, der kan udløses af længerevarende, druk omfatter øget nødvendige tid til at falde i søvn.

Hypertension

Indtagelse af alkohol i overskud har en dybtgående indvirkning på blodtrykket. Højt blodtryk, også kendt som hypertension, er en af ​​de mest almindelige risici forbundet med kraftig brug af alkohol. Kronisk højt blodtryk får hjertet til at arbejde meget hårdere, end det normalt er nødvendigt. Hypertension i sig selv viser en række forskellige sundhedsmæssige risici, herunder slagtilfælde og hjertesvigt.

Risici for personskader

Brug meget alkohol og ofte kan føre til en høj risiko for skader på en række forskellige årsager. Når under indflydelse af alkohol, en person er mere tilbøjelige til at have en glide og falde ulykke eller et motorkøretøj ulykke. Forskningen forbinder også alkohol til forekomster af seksuelle overgreb, drukneulykker og selvmord samt. Da niveauet for drikke stiger, sikkerhedsniveau falder for en person. Således overdrevent drikkeri efterlader en person med høj risiko for at opretholde en form for legemsbeskadigelse.

Alle disse 5 risici kan forstyrre din livskvalitet og har en negativ indvirkning på venner og familiemedlemmer. Indtagelse af alkohol i overskud er helt klart farligt, og du skal være ekstra forsigtig - og mådehold - når det kommer til alkoholforbrug.