Alice i Eventyrland fødselsdagskage

Alice i Eventyrland fødselsdagskage

Hvilket barn ville ikke elske en Alice i Eventyrland fødselsdagskage? Hvis dit barn elsker historien, han eller hun er sikker på at elske en fødselsdagskage, der indeholder et eller flere af de tegn berømte for at dele Alices igennem spejlet eventyr.

Alice i Eventyrland Birthday Cake Idéer

Med alle de dejlige tegn i Alice i Eventyrland, er der mange forskellige måder at skabe fødselsdag kager, der vil glæde unge, der elsker historien.

Den første type Alice i Eventyrland fødselsdagskage, der sandsynligvis vil komme til at tænke er en featuring skikkelse af Alice selv. Realiseringen af ​​et kage formet som dette kræver en særlig pan, hvilket kan være vanskeligt at få, fordi det er blevet afbrudt. Dine bedste midler til at lokalisere Alice pan vil sandsynligvis være på eBay eller Wilton diskussionsforum.

Teapot Cake

En kage i form af en tekande et meget populært valg, når du planlægger en Alice i Eventyrland tema fødselsdag. Hvilken bedre måde at genskabe Mad Hatter teselskab end med en tepotte kage? Klik her for en opskrift på en smuk tekande kage, der vil glæde dit barn. For andre tepotte kage ideer, se de fedeste Fødselsdag Kager hjemmeside.

Mad Hatter Cake

Mad Hatter kager, undertiden benævnt Topsy Turvy kager, er et godt valg for en Alice i Eventyrland fødselsdagskage. Disse sjove, finurlige godbidder er generelt lavet med tre runde lagkager. Hvert lag er skåret i en vinkel, hvilket resulterer i en bevidst vippes kage.

Mad Hatter kager kan være enhver smag og kan være dekoreret til at matche enhver farveskema. De er ofte dekoreret med prikker og diamant mønster. Du kan finde detaljerede instruktioner til oprettelse af en Mad Hatter kage på YouTube.

White Rabbit Cake

En hvid kanin kage er en sjov idé til en Alice i Eventyrland fødselsdagsfest. Der er en række forskellige måder at gøre det, hvoraf nogle kræver særlige pander og andre, som har brug for kun standard køkkengrej du sikkert allerede ejer. Hvis du har et par runde kage pander, kan du gøre dette enkle, men alligevel tiltrækkende, hvid kanin kage med meget lille indsats.

Caterpillar Cake

Den kloge larve der rådgiver Alice om, hvordan man kommer med i Eventyrland kan også være en vidunderlig karakter for en Alice i Eventyrland tema fødselsdag. Caterpillar kager er meget nemme at bage og dekorere, men alligevel kan være virkelig unik og søde. For kreative eksempler på disse sjove og farverige kager, tjek de design på Fedeste Fødselsdag Kager.

Cheshire Cat Cake

Den Cheshire kat er en anden Alice i Eventyrland karakter, der kan nemt være afbildet på en fødselsdagskage. Der er en række forskellige kat formet kage pander tilgængelige, og nogen af ​​dem kan være dekoreret til at ligne den Cheshire kat. Til inspiration, se udvalget af kat fødselsdag kager på Fedeste Fødselsdag Kager.

Alice i Eventyrland fødselsdagskage
Alice i Eventyrland karakter

Sheet Kager

Du kan altid gøre et ark kage og dekorere det med frosting kulisser og figurer fra Alice i Eventyrland. Den store ting om denne mulighed er, at de figurer selv kan fungere som part favoriserer for gæster eller ekstra fødselsdag godbidder til dit barn.

En fødselsdag at huske

Uanset hvilken karakter fra cast af Alice i Eventyrland, du vælger til dit barns fødselsdag kage, han eller hun vil helt sikkert blive glad.