Alexander Wang SS 2013 Fashion Show

Alexander Wang, en af de største mestre i moderne mode design, har fremlagt sin nye kollektion for offentligheden som en del af NY Fashion Week for forår-sommer 2013 sæsonen.

Alexander Wang SS 2013 Fashion Show

Historien begynder med den mest interessante faktum - finalen i catwalk featured beskedne Alexander Wang, altid bekymret over strømlinede former i sine sande farver. De elementer fra hans samling glødede i mørket med selvlysende gule og grønne lys, lysende hallen og de begejstrede ansigter publikum.

Men det var ikke kun de prangende neon lys, der forårsagede glæde for gæsterne. Det hele startede meget tidligere, når sizeless firkantede frakker og jakker optrådte på catwalken. Det er klart, de var "lånt" af modellerne (herunder Liberty Ross, hustru til instruktøren Rupert Sanders, som Kristen Stewart havde en affære med) fra garderobe af deres kærester. Man kunne også se cykling T-shirts, nederdele, kjoler og sko med store nedskæringer i hele designet elementer, der syntes at være sammensat af separate fragmenter af stof forbundet med usynlige tråde. Nedskæringerne på stoffet næppe lignede kunstnerisk kaos eller trendy hærværk, som kunne være et produkt af et epileptisk geni fantasi. Tværtimod fed desicion af designeren talte om hans kolde logik og nøjagtige beregninger, som markerede begyndelsen på en ny æra af Alexander Wang stil.

Designeren betegnes sin opdagelse som Tron-lignende effekt, som følge af oprettelsen af ​​ord om emnet for den digitale sci-fi mesterværk "Tron: Legacy". Han brugte det til at oprette simuleringen af ​​rygsøjlen af ​​koldblodede krybdyr - indbyggerne i fantastiske galakser.