Alabama spøgelseshistorier

Alabama spøgelseshistorier


Den bedste Alabama spøgelseshistorie er normalt en ægte en. Sande historier er ofte langt mere skræmmende end dem, der er gjort op, og Alabama har sin andel af historier, der har skræmt dens beboere i årtier.

Carrollton Courthouse

Den Carrollton retsbygning brændt ned to gange; den første brand opstod under borgerkrigen, og den anden i 1867. Da byen lige havde genopbygget før den anden brandstiftelse, de lokale beboere var forståeligt nok forstyrret og ledte efter nogen at skyde skylden. Skylden straks faldt på en lokal ballademager, Henry Wells, og han blev sigtet for brandstiftelse, indbrud, overfald med forsæt til at myrde og bærer et skjult våben. Efter at han blev dømt for disse forbrydelser, en hob dannet uden for retsbygningen krævende at Mr. Wells blive udleveret til dem. Samtidig blev en storm udenfor. Mens Mr. Wells ledte ud af en af ​​de ovenpå vinduer på hans ville være angribere, lyn slog og dræbte ham ved vinduet, hvor han stod. Denne historie kunne have falmet ind i historiens annaler, hvis det ikke var for den bizarre billede af Mr. Wells, der blev ætset ind i vinduet på denne aften. Billedet af hans ansigt kan stadig ses i glasset i dag, lige så klart, som det var over 100 år siden. Ingen mængde af rengøring kan slette denne utrolige billede.

Cedarhurst Mansion

Der er et gammelt palæ i Huntsville, der er efter sigende hjemsøgt af spøgelset af 15-årige Sally Carter. Stephen Ewing byggede palæet i 1823. Sally var på besøg sin søster, Maria Ewing, da hun blev slået ned med en dødelig sygdom. Hun døde flere uger genert af hendes 16 års fødselsdag, den 28. november 1837. Observation af Sallys spøgelse startede i 1919, da en teenage dreng, der opholder sig på mansion havde en drøm om hende. I drømmen, kom Sally til ham og fortalte ham at ordne hendes gravsten, som var blevet væltede i den foregående nats storm. Sikker nok, da han gik til at besøge hendes gravsten næste morgen, det var blevet slået ned. I årenes løb mange vidner rapporterer se Sallys spøgelse, både i huset og i nærheden af ​​hendes grav. På grund af en lang række tilfælde af hærværk i gravstedet, mens det var placeret på lokaler palæ, blev ligene gravet op og flyttet til et ukendt sted.

Drish Mansion

Den Drish palæ, i Tuscaloosa, har lige så meget grund til at være hjemsøgt som ethvert hjem i den gamle Syd. Flere tragedier ramte den Drish familien herunder selvmord, mord og sindssyge, alle inden for to generationer. Den første tragedie i familien var, at datteren Katherine. Katherine blev tvunget til at gifte sig med en mand hendes far valgte for hende i stedet for den mand, hun virkelig elskede og blev dybt deprimeret efter brylluppet. Hendes mand, ude af stand til at håndtere sin kone i denne tilstand, vendte hende og deres to unge drenge til mansion. Han blev skilt hende snarest derefter. Katherine kunne aldrig fungere ordentligt bagefter og måtte være låst i hendes værelse om natten og fulgt over i løbet af dagen for at sikre, at hun ikke gjorde ondt selv.

Den næste tragedie var, at Dr. Drish. Han havde en forkærlighed for at drikke og gambling og snart kørte sin familie på randen af ​​ruin. En aften, da han led af delirium, han løb fra sin seng og ledes hen imod trappen. Han faldt halvvejs ned ad trappen og døde. En af de mest interessante historier om det gamle palæ, er imidlertid, at de spøgelses brande. En brugerdefineret, dengang, var at placere stearinlys omkring det rum, hvor et legeme blev stedt til hvile. Dr. Drish kone Sarah foretaget denne ceremoni for ham og sætte stearinlys i en skuffe med håb om, at de ville blive tændt for hende så godt, da hun døde. Hendes ceremoni blev glemt. En aften efter hendes død, slaverne med den begrundelse bemærket, at tårnet var i brand og opfordrede til brand besætning. Da besætningen ankom flammerne var forsvundet, sammen med nogen tegn på at have brændt. Når brandene forsvandt, så gjorde spøgelset af Mrs. Drish.

Endnu en tragedie, der ramte familien var, at en elsket niece, Helen Whiting. Hendes mand var jaloux på hendes skønhed og popularitet. En morgen, angreb han hende i badeværelset og snitte hendes hals. Han tilbragte flere år i en mental institution, før han blev løsladt. Efter sin løsladelse blev han en velhavende Railroad Tycoon. Arbejderne i Drish palæ nægtede at røre nogen af ​​de ting, Helen havde efterladt, antage, at de er blevet hjemsøgt.

Jemison Van de Graaff House

Den Jemison Van de Graaff hjem er beliggende i Tuscaloosa. Det var en af ​​de første huse i sin tid at have rindende vand og en kul varmesystem. Robert Jemison Van de Graff, Jr. byggede hjem i 1859. Han var en stat senator og opfinderen af ​​Van de Graaff generator.

Det menes, at Mr. Van de Graaff datter, Priscilla Cherokee og hendes mand, Andrew Coleman Hargrove, hjemsøge huset. Mr. Hargrove led i årevis af en uhelbredelig hovedpine forårsaget af en skudsår i hovedet. Til sidst kunne han ikke længere tage smerten og skød sig selv i hjemmet bibliotek. Priscilla var fortvivlet over hendes mands selvmord og faldt i en dyb depression og vilde hysteri. Efter otte års sådan lidelse, døde hun.

Dead Legeplads

Maple Hill Cemetery i Huntsville er den største og ældste i staten. Den blev grundlagt i 1822 og dækker 100 hektar. Nær kirkegården er der en legeplads, hvor børn spiritus er rygter om at gå til at spille. Ånderne er ikke kun dem fra kirkegården, men. I 1960'erne var der en række børnebortførelser og ligene blev efterladt omkring legepladsen. Besøgende har rapporteret at se gynger bevæge sig med nogen forklaring, kugler, og mystiske figurer. Når Alabama Paranormal Society gjorde deres undersøgelse i 2008, de hørte en kvindestemme. I de billeder, de tog, en kvindes figur fremgår blandt orbs.

Alabama Ghost Story websteder

Hvis du er interesseret i at læse flere historier om hjemsøgt staten Alabama, besøge disse paranormale hjemmesider:

  • De Shadowlands: Dækker en lang liste over hjemsøgte steder i Alabama. For nogle er der en betydelig mængde information og tilbage historie, men andre har kun en linje eller to om hvad der er blevet set der med nogen forklaring på, hvorfor det sted er hjemsøgt, eller hvis ånd sandsynligvis vil være der.
  • Rigtige Haunts: Rigtige Haunts har en håndfuld hjemsøgte steder og brugere kan efterlade kommentarer om deres erfaringer på hvert websted. Du får en hel del af baggrunden bag hver historie, og en lang række erfaringer, da flere gæster har forladt kommentarer.
  • Ghost Investigator: Dette websted giver brugerne mulighed for at efterlade historier om deres egne erfaringer med hauntings i Alabama. Nogle har billeder.

Haunted Alabama

Der er ingen mangel på hjemsøgte steder i Alabama. De fleste af de spøgelseshistorier kommer med en rig tilbage historie, så du ved præcis, hvem der er der, og hvad de skal forvente, hvis du besøger. Fra familie tragedier til dem, der bare ønsker at blive respekteret efter deres død, kan Alabama spøgelseshistorier brændstof din paranormale nysgerrighed.