Akupunktur til vægttab

Akupunktur til vægttab


Akupunktur til vægttab er en af ​​de nyeste slankekure metoder til at krydse ind i mainstream. Baseret på traditionel kinesisk medicin (TCM), der akupunktur bliver brugt til at behandle en række helbredsmæssige problemer, med vægttab er en nyere brug for den gamle medicin.

Akupunktur til vægttab: Hvordan Akupunktur Works

Akupunktur er brugen af ​​steriliserede, lange, tynde rustfrit stål nåle, der kan indsættes i mere end 2.000 trykpunkter i kroppen. Selvom akupunktur praktiseres i Japan, Korea og andre lande, er den kinesiske metode og teori oftest betragtet som myndighed.

TCM, at kroppen består af to modsatrettede kræfter: yin og yang. Yin repræsenterer de kolde og passive dele af kroppen / ånd, mens Yang er de varme og aktive områder. Når disse to dele er ude af balance, qi (eller livsenergi) stopper efter gennem stier kaldet meridianer. Akupunktur er kunsten at placere nåle på forskellige punkter langs meridianen vej.

For nogle mennesker, kan akupunktur producere en beroligende virkning; for andre, kan det energi. Effekter afhænger af personen, samt hvad trykpunkter blev brugt under proceduren. Disse virkninger kan skyldes regulering af nervesystemet.

Argumenter for Akupunktur og Vægttab

Akupunktur til vægttab menes at stamme i øret. Selvom praksis kan variere lidt, de fleste akupunktører placere op til fem nåle i øret. Disse nåle menes at oprette forbindelse til en lempelse punkt, sammen med:

  • Lunger
  • Nyrer
  • Lever
  • Nervous System

Teorien er, at disse fem nåle vil hjælpe brændstof produktionen af ​​endorfiner, som er hormoner, der forårsager en person til at føle sig godt.

Mest akupunktur for vægttab er designet til at reducere trangen til kulhydrater og formindske appetit. En undersøgelse rapporteret i Akupunktur dag viste, at kvinder med et BMI (body mass index) på over 27, der anvendte kost, motion, og akupunktur mistet mere vægt end dem, som gjorde diæt og motion alene.

Kontrovers

Mens mange hævder, at akupunktur til vægttab virker, er der lige så mange kritikere, der føler, at mere overbevisende kliniske forsøg og undersøgelser skal gøres, før du slipper meninger enten måde.

British Medical Akupunktur Society bekræfter ikke resultater vedrørende resultaterne af akupunktur bruges i vægttab. Mens gruppen føles at korte behandlingsforløb kan resultere i undertrykkelse af appetit, opnå vægttab og fastholde det kræver livsstilsændringer.

Den amerikanske Academy of Medical Akupunktur lister World Heath organisationens liste over de forhold, der kan behandles eller suppleret med akupunktur, og vægttab og fedme ikke er med i denne omfattende liste.

Mange læger og eksperter falde i mellem kategorierne. Mens der er ingen afgørende resultater peger på en direkte sammenhæng mellem vægttab og akupunktur, nogle føler, at det gør supplere andre fitness indsats. Fordi akupunktur kan hjælpe folk føler sig mindre stress, kan det føre til færre episoder med overspisning. Akupunktur også anvendes til behandling af smerte, så for dem med motion-induceret smerte, kan det hjælpe med at helbrede ømme muskler hurtigere, og dermed holde mennesker motion.

Som med enhver sundhedspleje procedure, grundigt diskutere omkostninger og risici med en læge. Fordi nogle risici forbundet med akupunktur til vægttab (en let stikkende fornemmelse på indføringsstedet er den mest almindelige), kan det være værd at se på som ekstraudstyr til en aktuel sund motion og kost program.