Aktiviteter for Førskole børn om foråret og Transport

Aktiviteter for Førskole børn om foråret og Transport


Binde sammen aktiviteter for førskolebørn om foråret og transport kan synes usædvanligt, indtil du opdage, hvor mange transport milepæle skete i foråret. Fra rumkapløbet til jern hest, har forårsmånederne forudsat baggrund for mange ingeniørbedrifter. Faktisk så meget, der er sket i foråret vedrørende transport, der National Transportation Week opstår hvert år i maj.

Aktiviteter for Førskole børn om foråret og Transport

National Transportation Week er den tredje fulde uge af maj hvert år. Hvilken bedre tid end i ugerne op til Transport Week til at komme op med aktiviteter for førskolebørn om foråret og transport?

Lewis og Clark

I foråret 1804 Meriwether Lewis og William Clark ud på deres ekspedition til Pacific Coast at åbne en rute for kommunikation og rejse fra østkyst til vestkysten med henblik på handel. Undervejs ekspeditionsdeltagerne kortlagt vigtige transportruter, herunder Columbia og Missouri Rivers samt passerer gennem de store vestlige bjergkæder såsom Rockies og Cascades. derved de etablerede store stykker (selv om ikke alle) af, hvad der senere skulle blive Oregon Trail, som var en 2.000 kilometer lang sti, der strækker sig mellem Missouri og Oregon og i sidste ende tillod folk at bevæge sig på tværs af landet i vogne.

Gode ​​Lewis og Clark aktiviteter for førskolebørn omfatter disse farvestoffer sider, eller skabe denne overdækket vogn håndværk.

Pony Express

Som folk flyttede vest, de havde brug for at kommunikere med hinanden. I april 1860, den første Pony Express gennemført mail over hele landet. På det tidspunkt, heste og vogne var stadig de vigtigste transportmidler.

Preschoolers vil nyde at skabe denne toiletpapir roll hest eller denne kan udskrives farvestoffer side, som de lærer, hvordan post bruges til at få fra den ene ende af landet til den anden.

Railroad

Amerikanerne havde brug for noget bedre end vogn stier og heste til at flytte forsyninger, post og folk på tværs af nye, større land. I maj 1869 blev den første interkontinentale jernbanen afsluttet, forårsager store byer til at springe op omkring større jernbanen hubs. Mange børn 'sange kommer fra railroading traditioner, og førskolebørn vil nyde at synge "Jeg har arbejdet på jernbanen" eller "Nede ved Station" for at fejre den langrend fremføring af tog.

Airplanes

I maj 1903 brødrene Wright patenterede deres nye opfindelse, flyvemaskinen. Tyve ni år senere, Amelia Earhart afsluttet en transkontinentale flyvning. Fly ændrede verden, hvilket gør transport af varer, post og mennesker fra hele verden hurtigere og nemmere.

Selv meget små børn kan lave en simpel papirflyver og lære principperne for flyvning. Prøv denne kreative og uddannelsesmæssig aktivitet med børn tre og op, og se, hvem der kan flyve sit fly længst.

Vand Transport

Før flyvemaskiner, den måde, at folk rejste mellem landene var på skibe. Dette var en meget langsom transportform, og det var ofte farligt. Det var så farligt, faktisk, at i april 1912 de "synkefri" Titanic ramte et isbjerg og sank i Nordatlanten. Hjælp børn lære om livet i løbet af denne tid ved at læse Polar Titanic Bjørn.

Biler

I maj 1937, Golden Gate Bridge, der forbinder San Francisco til Oakland, åbnet. I dag, mere end 120.000 biler og lastbiler over broen hver dag.

Hjælp dine børn bygge denne kornart boks bil som du taler om bil transport.

Ydre rum

Inden for 30 år af Amelia Earhart kors-atlantiske flyvning, havde verden indgået rumkapløbet. I april 1961, en mand fra Sovjetunionen opkaldt Yuri Gagarin blev det første menneske i rummet. Mindre end en måned senere, Amerikas Alan Shepard fulgt trop, bliver den første amerikaner i rummet. Den første amerikanske kvinde gik også ud i rummet i foråret. Det var Sally Ride, i juni 1983 - mere end 20 år senere.

Hjælp førskolebørn skabe ballon raketter og give dem en raket farvelægning side at fuldføre.

Transport Læring i foråret

Med alle de transport milepæle forekommer i foråret, kan du nemt binde de to sammen, så børnene kan lære om transport under hele forårssæsonen.