Aktiviteter for børn på Ydmyghed

Aktiviteter for børn på Ydmyghed

Mens der er mange bøger og hjemmesider, der afsættes til at hjælpe forældre lære deres børn at have højt selvværd, ydmyghed ofte bliver overset i den moderne verden. Engagere børn i aktiviteter og undervisning på ideen om ydmyghed hjælper dem med at lære denne værdifulde karaktertræk.

Aktiviteter for yngre børn

Jeg kan være Humble dag Af ...

Børn har brug for daglige påmindelser om at udvikle karaktertræk. Brug en gammel kalender eller udskrive en tom kalender side og skrive i toppen af ​​det "Jeg kan være ydmyg i dag af ..." Hjælp børn udfylde hver dag i måneden med et eksempel på ydmyghed. Eksempler på ydmyghed kan omfatte hjælpe nogen lære noget nyt, holder åben en dør for nogen eller sige "tak" til en pedel.

Bær Ydmyghed

Skær en stor stjerne ud af gul eller guld posterboard og binde garn på det, så det kan placeres rundt om barnets hals. Forklar, at bære den gule stjerne repræsenterer at være stolte og placere den rundt om barnets hals. Så, tag den gule stjerne og give barnet en lille stjerne mærkat til at bære, og forklare, at den mindre stjerne repræsenterer være ydmyg. Alternativt giver et diagram, hvor dit barn kan placere små stjerner til at vise en ydmyg handling.

Taknemmelige for utaknemmelig job

Der er mange mennesker, der udfører utaknemmelige job, der gør dit barns liv lettere. Dette kunne være en lærer, pedel, bibliotekar eller en person, der organiserer et fællesskab begivenhed. Start med at hjælpe dit barn identificere disse uselviske mennesker i hans liv. Dernæst giver materialer til dit barn til at skabe takkekort til at give disse mennesker. Hjælpe dit barn se, hvordan han nyder godt af andres ydmyghed, kan hjælpe ham blive mere ydmyg også.

Aktiviteter for mindre børn

Rollespil

Nuværende børn med en række scenarier, hvor de kan vælge at være pralende eller ydmyg, såsom at vinde et spil, at få en A på en test eller give nogen en gave. Har børn giver et pralende respons og en ydmyg svar på scenariet. For eksempel kan et barn foregive at prale om at vinde spillet til at demonstrere pralende adfærd og sige "godt spil" til de andre spillere til at demonstrere ydmyghed. Tal om, hvordan alle involverede ville føle for hvert scenario at understrege, hvorfor du vælger at være ydmyg er en bedre løsning.

En arrogant person

På et stort stykke papir, tegne en tændstikmand eller omridset af en person. Mærk figuren Mr. eller Miss arrogant. Tegn på tøj eller tilbehør til at repræsentere arrogance, såsom en krone, en skum finger sige "Jeg er # 1" eller en skjorte, der siger: "Jeg Rock" eller "Jeg er med dum." Tegn tankebobler omkring figuren og fylde dem med forslag fra børn om, hvad en arrogant person ville sige. Børn kan omfatte sætninger som "Jeg er bedre end dig" eller "Ha ha. Jeg vandt!"

Tilfældige handlinger af venlighed

Tilfældige handlinger af venlighed er små handlinger, der er gjort med noget motiv og normalt uden anerkendelse. Har børn brainstorme nogle tilfældige handlinger af venlighed, de kan gøre, såsom at sende et fødselsdagskort til en person uden en masse familie eller bruge nogle af deres kvoter for at købe et par dagligvarer til en person, der ikke har en masse. Hvis børnene har brug for hjælp med ideer til tilfældige handlinger af venlighed, et sæt af Boom Boom Cards kommer med flere idéer.

Yderligere Tips til at indgyde Ydmyghed i dine børn

Mens lektioner og aktiviteter for børn på ydmyghed kan være et godt udgangspunkt for at diskutere konceptet med dine børn, vil følgende tip bidrage til at styrke ideen regelmæssigt:

  • Opret en atmosfære, hvor børnene spørge i stedet for fortælle. Selv om det er naturligt at ville være venner med dit barn, er det vigtigt at huske, at voksne har visdom og erfaring, at børn simpelthen ikke besidder. Børn har brug for at lære af voksne, men et barn, der er arrogant ikke er i stand til at lære fra nogen.
  • Må ikke tolerere respektløs tale, selv blandt meget unge børn. Hvis dit barn siger noget upassende, svare med "Hvabehar?" eller "Undskyld mig?" eller "Vil du gerne prøve det igen skal du?" indtil dit barn korrigerer adfærd.
  • Stræb efter at være ydmyg i dine egne handlinger. Som forælder er det nemt at glide ind arrogant opførsel, når der beskæftiger sig med dit barn. Men råbe "Hvor vover du ulydig mig!" kun lærer dit barn, at det er ok at krænkelser andres følelser at få, hvad du ønsker. Stræb efter at disciplinere og rette dit barn uden fornærmelser eller hårde ord.

Konsistens, konstant modellering i dit liv, og en masse ros for, når dine børn gør vise ydmyghed, vil alle gå langt for at hjælpe dine børn udvikle ydmyghed.