Akkrediterede Online Interior Design Schools

Akkrediterede Online Interior Design Schools

Der er mange online Interiør design uddannelser, men kun få er anerkendt af American Society of Interior Designers (ASID), den faglige organisation for indretningsarkitekter. Den ASID er ikke et anerkendende organ. Rådet for Boligindretning (CIDA) er den eneste professionelle anerkendende organ for interiør design skoler og hidtil kun har akkrediteret to online-programmer.

Rådet for Boligindretning Akkreditering

Den CIDA er "en uafhængig, non-profit akkreditering organisation for indretning uddannelser på gymnasier og universiteter i USA og Canada." Mens CIDA prale have akkrediteret 150 interiør design programmer, kun to af dem er online grad programmer.

Academy of Art University

The Academy of Art University er en CIDA akkrediteret skole og tilbyder gennem sin School of Interior Arkitektur og Design grader i Interior Arkitektur og Design med fokus på områder af kommerciel, gæstfrihed, bolig og bæredygtige design.

 • Master of Fine Arts (MFA): Kandidatuddannelsen core curriculum integrerer teori, design og teknologi.
 • Bachelor of Fine Arts (BFA): 132 semester enheder. Når du er godkendt, er det endelige projekt udstillet professionelt.
 • Second Degree Program (BFA): Studerende med eksisterende bachelorgrad kan gennemføre yderligere 66 enheder til en anden BA.
 • Associate of Arts (AA): Dette er en fremragende grad valg til entry-level positioner med designvirksomheder og virksomheder.

Online undervisning for Academy of Art University er det samme som "i-personers kurser" minus lab gebyrer.

 • Undergraduate årlig undervisning: $ 785 per enhed x 24 enheder = 18840 dollars om året
 • Tilmeldingsgebyr: $ 20 per semester
 • Student Activity Gebyr: $ 25 per semester, onsite kun
 • Kursusafgifter: $ 800 (gennemsnit)
 • Materialer / varer: $ 1710 (gennemsnit)
 • Samlede årlige Online Bachelor Undervisning: $ 21,346

The Art Institute of Pittsburgh

The Art Institute of Pittsburgh er en CIDA akkrediteret skole tilbyder en online Bachelor of Science i Boligindretning grad program med 180 kredit timer med 55 baner. Online undervisning omfatter:

 • Pr kredit time: $ 470 x 180 = $ 84,600
 • Online lab gebyr: $ 100 per kursus x 55 = 5500 dollars
 • Digital ressource gebyr per kursus: $ 50 x 55 = 2750 dollars
 • Gebyr Anvendelse: $ 50
 • Gebyr Tilmelding: 100 $
 • Samlet undervisning for online BA grad: 93 tusind dollars

American Society of Interior Designers (ASID) Godkendt online grad programmer

Ud over de to CIDA akkrediterede gymnasier har ASID godkender tre andre online grader for indretningsarkitekter. Selvom ASID hjemmeside, at Westwood College Online tilbyder et interiør design online grad program, kollegiet hjemmeside giver information om "på campus" kun klasser. De to andre godkendte skoler nævnes:

Rhodec International

Det ASID tilråder, at "hvis studere gennem Rhodec, skal du være indskrevet i enten Diploma eller bacheloruddannelse."

De studerende, der afslutter med en Rhodec Professional Diploma med Upper Merit eller Distinction kan finde anvendelse på Bachelor of Arts med Honours program. Ifølge Rhodec, "The fjernundervisning BA Programmet administreres og undervist af NDA og BA uddeles af Staffordshire University." Dette britiske uddannelsen og undervisning omfatter:

 • Professionel eksamensbevis: 10 enheder varige gennemsnit 3-4 måneder.
 • Rhodec Professional Diploma undervisning: $ 4077
 • Bachelor kræver et ekstra år.
 • Samlet BA undervisning: $ 14,960.77

Du kan også have mulighed for at tjene en "Fast Track" BA, en overvejelse processen med din meritoverførsel af en gennemgang bord. Fast Track kvalificerede studerende kan muligvis omgå kursusaktiviteter og foretage "Final Test Project" for at få en BA eksamensbevis.

Limperts Academy

Limperts har ændret deres navn til The Design Ecademy og er en "international ordregiver" hovedkvarter i Surrey, England. De ASID hjemmeside hedder: "Hvis studere gennem Limperts du skal være indskrevet i HND (Higher National Diploma) program."

Det Højere National Diploma i Interior Design & Interiør Arkitektur (Edexcel HND) program Kurset er opdelt i to dele, som hver især kræver 12 måneder til at gennemføre. Dog er studerende gives 3 år at gennemføre kursusaktiviteter i deres eget tempo. Undervisningen er 7536 dollars, hvis betalt fuldt ud. Hvis du vælger rate betaling plan, eleverne betaler et registreringsgebyr på $ 1048 og 35 betalinger på $ 256,48 for undervisning saldo på $ 8,976.80.

Den studerende skal gennemføre i alt 240 point. Skal den studerende fortsætte i en Bachelor of Art, vil disse kreditter blive overført og regnes som de første to år af BA i Interior Design kurser. Hvis den studerende vælger at forfølge Bachelor (Honours) grad, så HND kandidat vil fuldføre hendes sidste år i BA online program gennem universitetet i Staffordshire. BA består af tre moduler på i alt 120 point timer.

Valg af det rigtige Designskole

Disse online uddannelser har flere fordele, da de er godkendt af ASID; Men det betyder ikke, du er begrænset til blot disse online tilbud. Der er mange andre legitime og værdige online-programmer, som du måtte ønske at udforske, før der indgås en specifik online grad program. Beslut hvilken type design, du ønsker at forfølge, og derefter vælge det program, der bedst støtter dig i at opnå dine mål. Når man sammenligner programmer, kigge efter dem, der vil uddanne dig godt nok, at så snart du opgraderer, vil du være i stand til at træde ind i en designer position.

Mens du har en indlæringskurve, som kun kan opfyldes gennem on-the-job erfaring, slutter faglige organisationer som ASID vil give dig mulighed for at netværke inden for andre mennesker inden for din profession og fortsætte lære dit håndværk.