Airline Jobs

Airline Jobs


Flyselskab jobs har holdt en vis charme, siden den første kommercielle fly tog flyvning. At være en del af en industri, der hjælper folk fra hele verden i forbindelse med hinanden, er udfordrende, spændende og tilfredsstillende, og fordelene rejse er uovertruffen ved enhver anden karriere.

Airline karrierevalg

Uanset om du er en del af en on-flybesætninger eller give kunden eller teknisk support på jorden, flyselskab job tilbyder mange muligheder, der kræver forskellige færdigheder de fleste mennesker kan erhverve gennem uddannelse og erfaring.

Up in the Air

Hvis skyhøje over skyerne regelmæssigt appellerer til dig, kan et job som en flyvning attendantor pilot være perfekt. Selv om tidsplaner for begge job kan være hektisk, og uddannelse for sidstnævnte position er omfattende, begge positioner garanterer karriere fuld af eventyr med mulighed for at udforske steder rundt om i landet eller verden.

Ground Control

Flyselskaber er afhængige af deres jord ansatte til at holde driften kørende problemfrit samtidig sikre kundetilfredshed. Flyveklarerere hjælpe piloter flyve fly sikkert, jorden besætninger og fragt agenter holde styr på last- og bagage og drift agenter er ansvarlige for kommunikation mellem alle afdelinger. Repræsentanter Rejser, billet og kundeservice holder indtægter flyder og hjælpe passagererne har en tilfredsstillende flyvende oplevelse.

Bag kulisserne

Administrative support personale arbejder bag kulisserne i assorterede kapacitet til at holde rentabel og konkurrencedygtig flyselskaber. Karrierevalg vrimler i områder som salg, logistik, markedsføring, regnskab og public relations, samt in-flight mad og drikke, vedligeholdelse og site sikkerhed.

Hvor skal man begynde

Hvis du har besluttet et flyselskab karriere er et godt match til dine evner og livsstil, kan du forskning jobmuligheder på de enkelte luftfartsselskaber og ansøge om dem online. Åbninger kommer og går hurtigt, så tjek sites ofte for opdateringer.

Southwest Airlines

Southwest kan blive kendt som købet flyselskab, men det regelmæssigt modtager rave anmeldelser for kundeservice og er kendt for sin humoristiske og munter kultur. Medarbejdere på Southwest Airlines rose firmaet for at fremme kreativitet og tilskynde afslappet påklædning.

Jet Blue

Dette op og kommer flyselskab tilbyder rabat billetpriser med begrænsede ruter, men har den mest komfort for prisen, der tilbyder overdimensionerede siddepladser og individuelle fjernsyn for hver passager. Jet Blue har planer om at betydeligt udvide sine tjenester i de kommende årtier.

American Airlines

På trods af sit navn, American Airlines flyver til over 40 lande ud over at tjene mange større amerikanske byer. Hvis du vil have en karriere med et selskab, der understøtter mangfoldighed og tilskynder kraftigt et filantropisk attitude, er American Airlines et godt valg.

United Airlines

Som en af ​​de ældste flyselskaber i landet, United Airlines ofte rangerer som et godt valg for mange erfarne rejsende. Dens 2010 fusion med Continental Airlines er steget betydeligt Unitedâ € ™ s karrieremuligheder.

US Airways

Med tre knudepunkter i USA og daglige flyvninger til en lang række internationale destinationer, US Airways har nationale og internationale jobmuligheder for både nybegyndere og flyselskab industri veteraner.

Virgin America

Kendt for quirkiness af sin ejer og flybesætninger, Virgin America er en af ​​branchens nyankomne og fortsætter med at udvide sin flåde og destinationer hvert år, hvilket betyder øgede jobmuligheder.

Fordele og Perks

Større flyselskaber tilbyder meget mere end frie og billige fly til deres ansatte. De fleste har omfattende sundhed planer, der omfatter medicinsk, vision og dental dækning samt opsparings-, pensions- og overskudsdeling planer. Et betydeligt antal tilbyde kollegium undervisningsafgifter bistand til medarbejdere og deres familier samt stipendier til medlemmer af luftfartsselskabet familier.

Mere om flyselskab Jobs

Der er mange flyselskaber job på luftfartsselskaber rundt om i landet. Udforsk mulighederne og derefter tage det første skridt mod at nå de krav for at gøre dit flyselskab karriere løft og flyve