Aggressive Hunderacer

Aggressive Hunderacer


Selvom din hund kan være en af ​​de såkaldte aggressive hunderacer, kan han stadig gøre en vidunderlig kæledyr. Nøglen til at hæve et kæledyr, der er sikkert at være omkring din familie er at sikre hunden er veluddannede og godt elsket.

Hvad er Aggression?

Aggression hos hunde er defineret som en tendens til at knurre, bark eller lunge på andre hunde og mennesker i et forsøg på at skræmme. I mange tilfælde er det aggression til formål at beskytte deres ejer eller "turf", og hunden vil ellers være venlige. Når du ser hvalpe interagere, er det ofte oplagt, hvilke der har det største potentiale til at blive aggressive voksne, fordi de er de bøller af flokken.

Generelt Aggressive Hunderacer

Store racer

Chow Chows er en af ​​de racer, mest villige til at bide. Oprindeligt avlet som en brugshund, Chow Chows er ikke den bedste hund at eje, hvis du ikke har erfaring med at hæve hunde. Chows er ekstremt beskyttende af deres hjem og ejere, og de vil vildt beskytte deres tørv. Også på grund af den måde, deres pande rager over øjnene blande sig i deres vision, Chow Chows kan forskrækket nemt, som kan få dem til at lange ud i fear.Pitbulls er en anden race ofte betragtes som meget aggressiv. På grund af deres muskuløse ramme og stor styrke, er Pitbulls blevet avlet til at kæmpe med skruppelløse avlere. Når du køber en Pitbull, skal du vide, afstamning af hvalpen og omdømme opdrætter. Interagere med hvalpen og se, hvordan han interagerer med de andre dyr at se, om han har en aggressiv natur.

Bullmastiffer er en af ​​de største hunderacer og typisk kan skræmme andre hunde ved deres størrelse alene. Denne race er loyale over for deres ejere, og kan til tider være overbeskyttende. Dette er især tilfældet, når de konfronteres med andre hunde, så skal man sørge for at holde dem i snor. Lydighed uddannelse er et must med denne race, da deres størrelse nemt kan overmande deres ejere og forårsage problemer.

Rottweilere er stærke hunde, der er blevet brugt som vagthunde i århundreder. De er beskyttende overfor både deres ejere og territorium, og de vil bekæmpe enhver ubuden gæst. Så længe hunden er godt disciplineret, socialiseret og ikke opfatter fare, kan han typisk kontrollere sin aggression. En Rottweiler vil vise aggressiv adfærd, hvis han føler en ny hund eller en person er en trussel.

Doberman Pinscher er en intelligent race, der har vist sig at vise aggression mod fremmede. Denne hund er ikke typisk viser aggression mod mennesker, han kender og er ikke meget aggressiv over for andre hunde. På grund af det store antal bite sager Dobermans og fremmede er racen betragtes aggressive. Der bør udvises forsigtighed, når interagere med en hund, du ikke kender godt.

Små racer

Den Papillon navn kan betyde sommerfugl på fransk grund af dens fluffy ører, men denne race er ikke nødvendigvis den mest elskelige til fremmede. Papillons er loyale skødehunde, og de gør et godt kæledyr i den rigtige husstand. For fuldt ud at værdsætte alle de Papillon har at byde på, kan det være bedst at nyde denne kæledyr i et barn frit hjem. Pludselige bevægelser og hårdt spil gør denne race bark og nip. Selv energisk, en Papillon fungerer bedst, når udøves regelmæssigt og fik lov til at bruge en masse tid sammen med sin ejer. På grund af Papillon intelligens, hunde overladt til sig selv for meget, kan vise flere tegn på aggression, der primært tilskrives kedsomhed og et behov for at blive udnyttet.

Gravhunde er en race, du måske ikke har tænkt ville være aggressiv, da så mange børnefamilier ejer dem. Hvis disse hunde bliver alt for ophidset under larmende leg, de har en tendens til at gø og nip. Gravhunde er også kendt for at jagte andre hunde og dyr ud af deres gård, selv om den anden hund ikke viser tegn på aggression. Gravhund ejere bør sørge for at overvåge deres kæledyr omkring børn, da hårdhændet behandling kan gøre hundebid.

Chihuahuas, skønt lille, er faktisk en af ​​de mest aggressive typer af hunde. Disse hunde synes fuldstændigt uvidende om deres størrelse, og de har en tendens til at være territorial. Den Chihuahua kan slå ud og kvæle nogen i umiddelbar nærhed, hvis han føler sig truet. Børn skal altid være under opsyn omkring disse hunde for deres egen sikkerhed samt sikkerheden af ​​hundene selv.

Jack Russell Terrier er en anden lille, men mægtige kriger. Jack Russells viser typisk mere aggression mod andre hunde end mennesker. Deres aggression manifesterer sig gennem gøen, snerrende og nipper, der er beregnet til at skræmme andre hunde væk fra det, som Jack Russell finder sit område. I ekstreme tilfælde vil disse Terrier selv chase andre hunde, selv hvis hunden er større, for at vise deres dominans.

Gode ​​kæledyr

Forstå tendenser dit kæledyr har går en lang vej mod at sikre, at han stadig er en god familiehund, selv om han er medlem af en af ​​de mere aggressive hunderacer. Køb dine kæledyr fra en anerkendt opdrætter og sørg for at tilbringe tid sammen med hunden, før du køber for at fortælle, om han er et godt match for dig og din familie.