Agenturet til at hjælpe med interesse kun pant

Agenturet til at hjælpe med interesse kun pant

Som svar på 2008 boligkrise, statslige og føderale regeringer etablerede organisationer for at hjælpe med interesse kun realkreditlån. Den rigtige bureau til at hjælpe dig, afhænger af, om du søger penge til at hjælpe dig med betalinger, der ønsker hjælp til at genforhandle din pant eller står afskærmning.

Hjælp med interesse kun pant

En interesse kun pant adskiller sig fra et traditionelt realkreditlån i mængden og typer af betalinger låntager gør hver måned. Den månedlige betaling for en traditionel pant består af penge til både renter og hovedstol balance, den månedlige betaling for en interesse kun pant består udelukkende af interesse. Fordi låntager ikke indbetaler mod lånets hovedstol balance i renter alene periode, er det stadig den samme. Efter udløbet af den periode, kan realkreditlån skal refinansieres eller genforhandles, afhængig af vilkårene for lånet. Hvis du søger efter hjælp til en interesse kun pant, chancerne er temmelig godt, at du enten er nærmer sig slutningen af ​​afdragsfrihed eller kæmper for at holde trit med de højere betalinger. Hvis du står over afskærmning grund af en stigning i dine afdrag på realkreditlån eller foregribe ikke at kunne gøre dine betalinger, kan du søge hjælp fra føderale eller statslige organer.

Federal Agencies

  • US Department of Housing and Urban Development (HUD): Indeholder oplysninger om reduktion af betalinger, refinansiering realkreditlån og undgå afskærmning. HUD rådgivere kan også være i stand til at give oplysninger om tilskud til at hjælpe med afdrag på realkreditlån.
  • NeighborWorks: rådgiver husejere står afskærmning om deres muligheder, såsom refinansiering eller salg, for at undgå at miste deres hjem. Dens almennyttige tredjeparts rådgivere er HUD-certificeret.
  • National Fællesskab Reinvestering Coalition (NCRC): Består af mere end 800 almennyttige boligorganisationer og opererer i mere end 17 lande, dette agentur giver penge til husejere stand til at foretage afdrag på realkreditlån. Det hjælper også boligejere genforhandle eller mægle problemer med deres nuværende långiver eller refinansiere deres lån.
  • Neighborhood Assistance Corporation of American (NACA): dens refinansiere Program tilbyder nye lån til husejere, der ikke kan betale deres nuværende realkreditlån, og dens hjem Gem program giver penge og rådgivning til dem, der står afskærmning.
  • Homeownership Preservation Foundation (HOPE): Giver rådgivning til husejere står uhåndterlige afdrag på realkreditlån. Rådgivningstjenester omfatter gennemgang ejerens økonomi, hvilket skaber en plan for at undgå afskærmning og forbinde ejere med långivere at refinansiere.
  • Making Hjem Prisbillig (MHA): Tilbyder ejere minimer månedlige betalinger eller renten, eller endda giver dem så meget som $ 3.000 til at hjælpe med flytteomkostninger. Det giver også økonomisk støtte til arbejdsløse står afskærmning.

Statsorganer

Navnene på agenturer i stand til at hjælpe med afdrag på realkreditlån er forskellige i hver stat. Kontakt din lokale boligafdeling for navn og kontaktoplysninger for agenturet i din tilstand. Her er et par eksempler på nogle statslige specifikke programmer til rådighed:

  • Pennsylvania Housing Finance Agency: Fungerer en nødhjælp fond, der giver penge til afdrag på realkreditlån til ejere står afskærmning.
  • North Carolina Afskærmning Fund Forebyggelse: Giver husejere står afskærmning på grund af midlertidig økonomiske problemer eller arbejdsløshed med penge til afdrag på realkreditlån. Det giver også en lavt forrentet lån for op til $ 24,000 for at hjælpe beboerne betale deres realkreditlån.
  • Seattle Afskærmning Forebyggelse Program: Tilbyder boligejere hjælpe med at forsinke afskærmning, så de kan sælge deres hjem eller i at skabe tilbagebetaling planer for forfaldne afdrag på realkreditlån. Det hjælper også med refinansiering forhandlinger og forbinder ejere med en lav rente, non-profit långiver, hvis de har brug for kontanter til betalinger.

Hjælp med din interesse kun pant

Hvis dit realkreditlån nærmer sig slutningen af ​​sin interesse kun periode, og du er bekymret for din økonomi, søge hjælp fra statslige eller føderale agenturer. Disse organer kan hjælpe dig med at genforhandle vilkårene i din pant eller give dig kontanter for at undgå afskærmning.