Afslapning teknikker

Afslapning teknikker
Vedtage en lempelse teknik til at vaske væk bekymringer af dagen.

Der er mange fordele ved at lære afspændingsteknikker. Selvom hver person "lukker ned" forskelligt, kan en grundlæggende afslapning fundament sætte nogen på vejen til ro relief.

Afslapning betyder bedre sundhed

Mennesker 'grundlæggende fysiologi er designet til at håndtere umiddelbare stress. Den "flugt eller kamp" reaktion kan vi undgå fare eller skubbe gennem en vanskelig omstændighed for en kort periode. Men kronisk stress, med lidt at ingen hvile eller afslapning rådighed, som at komme sig, sætter kroppen i nød.

Mange forskere har forklaret, hvordan stress påvirker kroppen. Stress er en fælles initiativtager til fysiske lidelser såsom hovedpine, rygsmerter, højt blodtryk, hudsygdomme, hjerteproblemer, smerter i brystet og astma. Kronisk stress kan føre til problemer med søvn, samt forværre eksisterende sundhedsmæssige forhold.

I 2006 forskere på Johns Hopkins University afsløret stærke indikatorer, stress svækker mange hjernefunktioner som godt. Disse omfatter verbale evner, visuel hukommelse og læring, hånd-øje koordination og overordnet forarbejdning og fungerende. Følelsesmæssige sundhed påvirkes også af stress, som manifesterer sig gennem depression og angst.

Det er afgørende for en positiv sundhed at indarbejde afspændingsteknikker ind i din dag-til-dag rutine.

Stress vs. Life

Nogen med en travl hverdag kan sige, "Jeg er ikke stresset - mit liv er bare fuld." Overraskende, kan han have ret. Principperne for Ayurveda lærer vigtigheden af ​​balance i alle aspekter af din livsstil. Der er nogle mennesker, der synes at styre en række forskellige opgaver - arbejde, familie, frivilligt arbejde, personlige forfølgelser, motion, og så videre - uden problemer.

Men, hvis vi ser nærmere, vi skal nok opdage, at en person, der udøver et fuldt liv allerede har indset fordelene ved balance og sund levevis. Han / hun sandsynligvis attributter at vide, hvordan og hvornår man skal slappe af som en måde at opnå begge mål.

Afspændinger

Afslapning teknikker er lige så enestående som ethvert individ, men her er nogle retningslinjer for at få dig i gang. Med tiden vil du tilføje blomstrer i dit eget, såsom duftende stearinlys, særlige olier og varme tæpper.

Vejrtrækning

Yogis har understreget betydningen af ​​at trække vejret, især magt pranayama, i århundreder. Ganske enkelt, hvis flere af os ville tage dybe vejrtrækninger i stedet for lavvandede bryst åndedrag, ville vi føle en meget mere afslappet.

Vejrtrækning er en simpel afslapning teknik, som du kan gøre på kontoret, mens de venter på linje, og pendling hjem, med visse grader af forsigtighed, selvfølgelig.

Grundlæggende Vejrtrækning afslapningsteknik

 1. Sidde eller stå oprejst.
 2. Hvis du er i sikkert sted, luk øjnene. Hvis du på arbejde eller ud i offentligheden, fokus på et blødt punkt, ligesom en tom væg eller en plante blad. Hvis kørsel, forkorte denne sekvens og udfører det, når på et stop lys eller sidder fast i trafikken. Bedre endnu, gør det, før du starter bilen.
 3. Inhale gennem næsen for en optælling af fire, munden lukket, hele vejen ind i din mave.
 4. Fuldt udvide dit mellemgulv. Bugen vil stige, hvis du gør denne ret, ikke brystet.
 5. Hold vejret og tæl til fire.
 6. Exhale ånde for en optælling af fire. munden lukket. Som du ånder ud, forestille al den kaos og rod forlader din krop. For nogle mennesker, de forestiller noget eller nogen konkret. Andre inhalere mens forestille deres krop fyldes med lys eller en yndlingsfarve, og udånder en "mørke".
 7. Gentage sekvensen op til 10 gange.

Dr. Andrew Weil er også en stærk fortaler for brugen af ​​vejret i både afslapning og foryngelse. Se hans forslag her.

Muskel afslapningsteknik

Mange mennesker oplever stor succes med progressiv muskelafslapning. Ved at flytte gennem kroppen spænde og frigive en del ad gangen, kan man fjerne eventuelle blokeringer i kroppen. Dette er en stor teknik til at prøve inden du falder i søvn.

En anden bemærkning: fokuseret vejrtrækning er vigtigt med muskelafslapning. Du må ikke holde vejret! Snarere indånde på den spændte, og udånder om frigivelse.

Short Version

 1. Få komfortabel. Løsn tøjet, hvis nødvendigt.
 2. Krølle tæerne og stram for en optælling af 10. Release.
 3. Flex din fod (overordnede tæerne opad), og hold for en optælling af 10, udgivelse, og derefter udvide dine fødder, hold for en optælling af 10, slip.
 4. Flyt fremad og opad gennem kroppen, spænde hvert område for en optælling af 10, før du slipper.
 5. Når du når hænderne, anspændt og slip først med fingrene spredte udad og udvidede derefter med hænderne balled ind i en knytnæve.
 6. Når du når dit hoved, kradser dit ansigt sammen.

Lang version

Gør alle de ovennævnte, men tilføje følgende:

 1. Fastsætte, helst i et mørkt rum.
 2. Når du bevæger dig gennem kroppen, i stedet for hele del, gør den ene side, så den anden. For eksempel bold én knytnæve, tæller, og slip. Derefter skifte til den anden side og gentag.
 3. Hold tæller for 20, i stedet for 10.

Meditation som afslapning

Meditation er et andet værktøj til at opnå et kvalitetsniveau af afslapning. Guidet meditation er en nem måde at starte denne praksis, da det hjælper den enkelte træne sindet til "tomme" og acceptere stilheden.

En lyd guidet sekvens på CD eller DVD forbereder krop og sind, og efter et stykke tid, kan du finde, at du ikke har brug for dette spørge længere.

I resumé

Vedtagelsen afspændingsteknikker kan hjælpe dig slippe af talrige faktorer, herunder stress af arbejdet dag, detaljerne i en stressende omstændighed, selv rodfæstede emner, som kun kan løses med fokuseret stilhed. Prøv blot et par minutter hver dag til at acceptere afslapning i din rutine, og find den magt i praksis.