Afskærmning satser

Afskærmning satser

Afskærmning satser er stigende i USA, med nogle stater med nyere boliger vækst ser den største stigning i tvangsauktioner. Disse satser forventes at stige indtil regeringer, långivere og husejere kan sætte sig på en behagelig proces til hjemmet udlån.

Afskærmning satser er stigende

RealtyTrac, den førende reporter af afskærmning egenskaber, opretholder en kvartalsvis Afskærmning Market Report, der sporer høvle for tvangsauktioner i hele USA. Rapporten indeholder bank tvangsauktioner, meddelelser auktionssalg og opslag standard.

Ifølge RealtyTrac første kvartal 2008 rapport, blev næsten 650.000 ejendomme afskærmet i første kvartal af 2008 - en i hver 194 husstande i USA. Det er en stigning på 23% fra sidste kvartal i 2007 og en stigning 112% fra første kvartal i 2007.

Tvangsauktioner er Landsdækkende

Landsdækkende omkring en procent af husstandene var i afskærmning ved udgangen af ​​2007, hvilket er en stigning på 75% i forhold til 2006. Ved udgangen af ​​første kvartal af 2008 var en ud af 194 husstande i USA har modtaget en afskærmning varsel.

Stigningen i tvangsauktioner følte i 46 ud af de 50 stater og i 90 procent af landets 100 største byområder. Denne landsdækkende stigning skyldtes hovedsageligt en landsdækkende økonomisk afmatning, herunder tab af arbejdspladser og stigende forbrugerpriser.

Stater med Major afskærmning satser

2007 afskærmning Filspåner af statslige
Stat Antal
Filings
Procent af
Husholdninger
Procent Change
fra 2006
Nevada 66.316 3,38% 215%
Florida 279.326 2,00% 123%
Michigan 136.205 1,95% 68%
California 481.392 1,92% 238%
Colorado 71.149 1,92% 30%
Alle stater 2203295 1,03% 75%

Ifølge rapporten RealtyTrac har alle stater oplevet en vækst i tvangsauktioner, men de største gevinster tendens til at være på områder, som for nylig har erfaring et hus boom. Mest udsatte er de boliger, der er købt med højere lån risiko, der er designet til at starte med en lavere rente og månedlige betaling, som begge eskalere over tid. Da udlånsrenten eskalere flere og flere mennesker er ude af stand til at opfylde den månedlige betaling og huset til sidst går i afskærmning.

Nevada, Florida, Michigan, Californien og Colorado havde de højeste afskærmning i 2007 spænder fra 1,92 til 3,38 procent af landenes husstande. Stater med større boliger vækst som Nevada og Californien havde afskærmning tæller, der var over 200 procent mere end året før; dette er tredobbelt satsen for afskærmning i de forudgående år.

Hvilken stat har den højeste afskærmning satser

I 2007 Nevada slog alle halvtreds stater til nummer et position i hjemmet afskærmning satser med 3,4 procent af sine husstande ind et eller andet tidspunkt for afskærmning i løbet af året. Det er mere end tre gange den nationale average.Nevada har oplevet en stor vækst i antallet af nye boliger bygget i de senere år. Desværre er antallet af tvangsauktioner steget sammen med antallet af nye huse. Antallet af boliger ind afskærmning i 2007 var en stigning på mere end 200 procent i forhold til 2006.

Afskærmning sats Trends

Som nuværende realkreditlån "reset" til nye rentesatser, er den tilsvarende stigning i de månedlige betalinger projiceres af RealtyTrac at resultere i mere afskærmning indtil husejere enten refinansiere deres realkreditlån eller anden måde få økonomisk hjælp til at betale deres stadigt stigende afdrag på realkreditlån.

Denne finansielle hjælp kunne komme i en eller flere former, såsom:

  • Ændringer foretaget af långivere at genudgive eksisterende risikable lån
  • Fald i antallet af høje lån risiko ydet af långivere
  • Federal kontrol over mængden af ​​renter, der opkræves
  • Føderale og statslige incitamenter for realkreditinstitutter at tilbyde lavere risiko lån
  • Øgede Føderale udelukkelser for pant-betalende skatteydere
  • Øget føderale bistand til skatteyderne at undgå afskærmning

Hvad gør nu

Kongressen og mange statslige regeringer ser på en række forskellige måder at minimere antallet af boliger tvangsauktioner. Resolution vedtaget af afskærmning problemet ikke forventes at blive opnået hurtigt. Husejere bør fokusere på:

  • Sikre, at de har råd til det hus, de køber
  • Minimering uretmæssig afskærmning ved at få afskærmning hjælp på deres ejendom før afskærmning proces begynder
  • Opholder sig i kommunikation med deres långiver, hvis de begynder at have problemer, der kunne få dem til at falde bagud i betalinger på deres hus