Afrejse Velgørende

Afrejse Velgørende


Det er en god ide at tjekke velgørende før bidrage dine penge eller tid som frivillig. Sørg for, at velgørenhed faktisk gør arbejdet det foregiver at gøre, og heller ikke overdrevent udnytter velgørende donationer til administrative omkostninger og andre udgifter ikke direkte relateret til årsagen.

Det er dine penge og tid

Hvorfor skal du tage tid til at tjekke velgørende organisationer? Der er et par grunde:

  • Økonomisk afkast: Fra en rent finansiel synsvinkel, bør dine penge giver det højest mulige afkast. Hvis du donere penge til en velgørende organisation, der ikke bruger pengene effektivt, er dine penge ikke arbejder så hårdt, som det skal. For at sikre, at dine penge gør mest godt muligt, give det til en velgørende organisation, der vil bruge pengene på den mest effektive og effektive måde.
  • Støtte værdige årsager: Der er masser af værdige årsager har behov for donationer. Når du giver penge til en sag, der ikke vil udnytte midlerne på en ansvarlig måde, så du er i det væsentlige fratager en værdig årsag til donation.
  • Bedste brug af din tid: Når du donere din tid som frivillig du giver noget meget værdifulde. Selv den mest vel-finansierede velgørenhed stadig brug for folk, der er villige til at give deres tid og talenter. Hvis du donerer tid til en velgørende organisation, der ikke vil bruge din indsats effektivt så du spilder din kostbare tid.
  • Dine intentioner: Nogle velgørende organisationer kan synes at understøtte en årsag når de i virkeligheden faktisk understøtter en anden. For eksempel forestille sig, hvordan pinligt og oprørende, det ville være til frivilligt penge og tid til en sag, der på overfladen ser ud til at finansiere forskning for at stoppe lungekræft når det rent faktisk viser sig at være en organisation, dannet og finansieret af tobak virksomheder.

Giv ikke din tid og penge blindt uden først at vide, hvordan dit bidrag vil blive brugt.

Sådan Afrejse velgørenhed

Der er et par forskellige hjemmesider, der er pålidelige måder at kontrollere ud velgørende at sikre de vil bruge donationer på den bedst mulige måde:

  • Den Internal Revenue Service (IRS) vedligeholder en liste over velgørende organisationer, der er berettigede til fradragsberettigede donationer. Denne information er vigtigt at vide, hvis du påtænker at fradrage dine donationer fra din specificerede selvangivelse. Husk på, at ikke alle velgørende organisationer er berettiget til fradragsberettigede status og at udpegelsen ikke ensbetydende med nogen godkendelse fra skattemyndighederne.
  • Charity Navigator giver fakta om velgørende organisationer såsom hvor mange midler de modtager, hvordan fonden bliver brugt, samt giver vurderinger på velgørende organisationer. Velgørende organisationer er vurderet mod lignende velgørende af samme størrelse. For at begynde din søgen efter en velgørende organisation, besøg Charity Navigator hjemmeside og indtaste velgørenhed navn. Du kan også søge efter kategori eller efter bedømmelse. Når du indtaster oplysninger, vil du få en liste over resultater, og vil være i stand til at tjekke de specifikke velgørenhed oplysninger og rating.
  • Better Business Bureau tilbyder en søgning værktøj, der giver besøgende til at tjekke specifikke velgørende organisationer for at finde ud af, om der er nogen klager mod dem. Denne hjemmeside også tillader folk at indgive klager samt søgning via en ekspansiv bibliotek af oplysninger om at give til velgørenhed.
  • Den amerikanske Institute of filantropi er en organisation, der fungerer som en vagthund for forbrugerne med hensyn til at donere til velgørenhed. Denne gruppe satser velgørende organisationer og byder på masser af information til forbrugerne om de bedste måder at give til velgørenhed for at sørge for donationer anvendes på den bedst mulige måde.

Hvorfor bruge tid på at søge efter en velgørende organisation på en af ​​disse hjemmesider, før de giver? Husk, at ikke alle velgørende organisationer bruger donationer på samme måde. Mens nogle velgørende organisationer minimerer de administrative udgifter, andre synes at tilbringe donerede midler med hensynsløs løssluppenhed. Med andre ord er det ikke alle velgørende formål skabt lige med hensyn til, hvordan de penge, du donere vil blive brugt.

I tvivlstilfælde

Afrejse Velgørende

Hvis du modtager en opfordring til en donation - uanset om det er via mail, over telefonen eller online - ikke give penge, bare fordi du er blevet bedt om. En aggressiv anmodning om donationer skal ikke gøre dig føle sig tvunget til at give til en velgørende organisation, som du ikke ved noget om. Gør det til en vane altid at tjekke velgørenhed før donere, og hvis en særlig aggressiv solicitor kontakter dig for en donation kan du fortælle ham eller hende, at du simpelthen ikke donere mindre du først har forsket velgørenhed og hvordan det udnytter midlerne.