Aflastning Hovedpine under graviditet: Graviditet Sundhed

Aflastning Hovedpine under graviditet: Graviditet Sundhed

Hovedpine under graviditet er ret almindelig. Gravide kvinder er både fysiske og psykiske stressfaktorer, og mange hovedpine er forårsaget af stress. Derudover kvinder, der fik migræne før graviditeten har en øget risiko for at få dem under graviditeten. Problemet med hovedpine under graviditeten er, at du ikke kan gøre for meget om dem.

Følgende graviditet tips er naturlige og kemiske måder at lindre hovedpine i graviditeten. Du bør altid konsultere din behandleren om hovedpine under graviditeten, især hvis du får mange hovedpine. Ofte hovedpine under graviditet er ikke tegn på en bestemt graviditet komplikation, men de kan indikere, at der ikke går godt; hovedpine kan også være et symptom på en komplikation relateret til din graviditet. Hvis du pludselig får en intens hovedpine kombineret med synsforstyrrelser, hævelse af ekstremiteter, smerter i maven og / eller vægtøgning, skal du kontakte behandleren, da disse er tegn på præeklampsi.

Prøv at lindre hovedpine under graviditeten ved hjælp af en af ​​følgende metoder:

 1. Tylenol. Gravide kvinder kan tage Tylenol for hovedpine nødhjælp, men det skal være regelmæssig styrke og ikke ekstra styrke. Virkningerne af Tylenol på graviditet er ikke blevet fuldt ud bestemmes og nogle undersøgelser link overforbrug af Tylenol under graviditet (mere end 4 gram i 48 timer), med fosterskader og komplikationer. På grund af dette, eksperter anbefaler, at gravide kvinder tager Tylenol sjældent. Prøv at bruge Tylenol som en sidste udvej for en stædig hovedpine, der ikke vil gå væk.
 2. Aspirin og aspirin produkter (Advil og ibuprofen) ikke skal tages i graviditeten for hovedpine relief, fordi de kan påvirke et ufødt barns hjerte, reducere fødselsvægt, og har andre farlige virkninger på det ufødte barn. Desuden kan tage aspirin sent i graviditeten forårsage overskydende blødning og / eller tøj spørgsmål, skaber et enormt komplikation under fødslen. Ligesom Tylenol, effekten af ​​aspirin og aspirin produkter under graviditet er ikke fuldt fastlagt.
 3. Aflastning Hovedpine under graviditet: Graviditet Sundhed
  Pebermynte æterisk olie. Pebermynteolie er fantastisk til at lindre hovedpine. At inhalere det vil ofte slippe af hovedpine inden for femten minutter til en halv time. Ingen æteriske olier (herunder pebermynte olie), bør nogensinde gå direkte på huden, medmindre de er fortyndet med en bærer, base eller vegetabilske olier (ikke den slags du lave mad med), medmindre du ved præcis, hvad du gør. Et eksempel på et luftfartsselskab olie inkluderer mandelolie, jojobaolie og sesamolie. De fleste æteriske olier er for stærke til at gå på vores hud og kan forårsage allergiske reaktioner. Mens kvalitet æteriske olier er en smule dyrere, vil de i højere grad end deres billigere modstykker. De fleste helsekost butikker / økologiske fødevarer butikker sælger æteriske olier.
 4. Stressfaktorer. Hovedpine er ofte forårsaget af stress i vores liv, så du nødt til at fokusere på god at holde din stress-niveau så lavt som muligt. Hvis arbejdet beder for meget af dig, overveje at gå om handicap. Hvis du kæmper for at holde trit med børnepasning og gøremål omkring huset, så spørg et familiemedlem, en ven eller antepartum (før fødslen) Doula at hjælpe. Hvis livet selv er overvældende, tage lidt tid til dig selv hver dag. Tag meditation, tage et varmt (ikke varmt) bad, få en massage eller starte yoga for at reducere din stress.
 5. Kig på dit liv. Er du lytter til din krop? Får du mindst otte timers søvn hver nat? Har du stadig føle sig træt efter at få otte timers søvn? Hvis ja, kan du ønsker at øge din sovende tid til ni eller ti timer. Lindre hovedpine under graviditeten kan være så simpelt som at få mere hvile.

  Har du motion? Det anbefales, at gravide kvinde får 30 minutter om dagen af ​​let til moderat aerob træning (selvom du skal tale med din behandleren om motion, hvis du ikke havde faaet før du blev gravid). God motion under graviditeten omfatter vandreture, cykling, svømning og yoga. Hvis du træner og føler opbrugt, ør, bliver for varmt eller åndenød, afbryde motion og kontakte behandleren.

  Får du nok pause / hvile? Hvis du føler dig konstant træt, er du ligger ned under dit frokostpause eller efter arbejde? Du behøver ikke at sove - bare sætte fødderne op med en roman eller en tv-fjernbetjening. Overveje at gå på handicappet, hvis du føler dig konstant udmattet eller lide din krop kan ikke holde trit med dine daglige behov.

 6. Hvordan har du spiser? Er du spise mindre, afbalancerede måltider for at holde op dit blodsukkerniveau og mindsker risikoen for hovedpine? Har du klippe hovedpine udløser fra din kost? Fælles udløser omfatter chokolade, yoghurt, kaffe, citrusfrugter, jordnødder og creme fraiche.
 7. Spørg hvilken slags hovedpine du har. Hvis du har en sinus hovedpine, anvende en varm komprimere til næsen og under øjnene kan hjælpe. Hvis du har en spænding hovedpine, kan en varm eller kold komprimere omkring dine skuldre lette den.
 8. Akupressur. Mens akupressur kan være nyttigt med hovedpine, er det ikke anbefales du udfører akupressur på dig selv eller uden tilstrækkelig viden om akupressur punkter. Nogle akupressur punkter kan faktisk forårsage arbejdskraft til at begynde. Hvis du ønsker at bruge akupressur under graviditet at lindre hovedpine, en professionel akupressur terapeut er nok din bedste satsning - selvom det kan være dyrt.

Vi håber, at denne information hjælper dig med at lære at lindre hovedpine under graviditeten, og at din generelle sundhed vil være stor under hele graviditeten.

Forsigtig:

 • Kontakt behandleren, hvis din hovedpine bliver værre, ikke bedre snart, eller din hovedpine ændre sig.
 • Hvis du pludselig får en intens hovedpine kombineret med synsforstyrrelser, hævelse af ekstremiteter, smerter i maven og / eller vægtøgning, skal du kontakte behandleren, da disse er tegn på præeklampsi.