Affordable nye boliger til seniorer

Affordable nye boliger til seniorer
Byboliger er praktisk og billig.

Stillet over for tomme værelser efter at børnene er vokset op og flyttet væk, mange ældre voksne kigge efter billige nye boliger for seniorer, der ikke på kompromis med plads, kvalitet eller bekvemmelighed, men på samme tid er mere egnet til en afslappet, moden livsstil.

Ressourcer til New Senior Housing

Selv seniorer sikkert kan benytte sig af en standard ejendomsmægler, i mange situationer er det nyttigt at behandle individer mere fortrolige med de behov, ældre voksne. Mange ejendomsmæglere har nu personer, der er Senior Real Estate Specialist (SRES), som er eksperter i at finde boliger muligheder for dem, 50 og derover.

Andre ressourcer for seniorer til at søge forskellige nye boliger muligheder omfatter:

 • SeniorHousing.net
 • RetirementHomes.com
 • Home stedet Senior Care
 • Nye Lifestyles Assisted Living Resource
 • National Administration på Aging Boliger Page
 • New Home Information fra AARP

Definition Affordable

Hvad er overkommelige for en person kan være meget overdådige eller meget enkel til en anden. Det er vigtigt, alle interesserede i en ny, prisbillig hjem gøre status over deres økonomiske situation, før du vælger et nyt sted at bo. Seniorer især skal være opmærksom på forskellige boligudgifter og overvejelser, når de vælger et nyt hjem. Udgiftsposter til at overveje, omfatter:

 • Flytning omkostninger
 • Lukning gebyrer og andre udgifter forbundet med køb af et nyt hjem
 • Husejere 'Association gebyrer
 • Eventuelle nødvendige renoveringsomkostninger
 • Mortgage renter, hvis relevant
 • Ejendomsskatter

Disse omkostninger skal sammenlignes med realistiske indkomst fremskrivninger at afgøre, om det nye hjem er virkelig overkommelig. Mange seniorer kan være på en nedsat eller fast indkomst og kan ikke være i stand til at rumme uventede udgifter, der er forbundet med et nyt hjem, og undersøge disse udgifter kan sikre, at du køber en ny bolig er den bedste økonomiske løsning. Andre udgifter såsom sundhedspleje, rejser og fritidsinteresser bør også overvejes, således at flytte ind i et nyt hjem, betyder ikke at begrænse en aktiv, ønskelig livsstil.

Typer af Affordable nye hjem til seniorer

Der findes flere typer af billige boliger, der er perfekt for seniorer, herunder:

 • Condominiums: En ejerlejlighed kræver mindre vedligeholdelse og vedligeholdelse end en fritstående hjem, og mange ejerlejligheder er luksuriøse og bekvemt, hvilket gør dem perfekte til aktive ældre voksne.
 • Town Homes: generelt større og mere uafhængige end en ejerlejlighed, en by hjem har stadig mindre vedligeholdelse end en standard hjem samt mere plads til tilpasning til at opfylde nogens præferencer.
 • Senior EF Homes: Flere boligkomplekser bliver rettet mod seniorer. Disse enfamiliehuse er rummelige og elegant, men er bygget med seniorer i tankerne, hvilket gør dem en fremragende mulighed for ældre voksne er interesseret i en bekvem hjem egnet til deres livsstil.

Hjem Overvejelser til seniorer

Uanset hvilken type hjem design, har brug for seniorer til at vælge boliger med passende faciliteter, steder og andre overvejelser for deres foretrukne livsstil. Køb billige nye boliger for seniorer ikke svarer til en isoleret, trange bolig.

Affordable nye boliger til seniorer

Faciliteter

Hjem og offentlige faciliteter er nogle af de vigtigste overvejelser for nye boliger til seniorer. Varer til evaluering omfatter:

 • Overordnede niveau lever for bedre tilgængelighed
 • Rummelige grundplaner for familiebesøg, hobbyer og andre aktiviteter
 • Mindre lotstørrelser for nemmere vedligeholdelse
 • Energieffektivitet for lavere regninger
 • Senior-venlige funktioner designet med aldring i tankerne, såsom let at åbne dør håndtag i stedet for knapper, lavvandede trin og rocker lys switche

Udover interiør funktioner, men mange seniorer er interesseret i offentlige faciliteter så godt. Populære muligheder for at kigge efter, er:

 • Fitness-faciliteter, herunder swimmingpools, tennisbaner og boblebade
 • EU landskabspleje og vandrestier
 • Møde rum for større forsamlinger
 • Elegant arkitektur og bygningsdesign

Steder

Selv de mest veldesignede samfund eller hjem, men kan være en økonomisk bommert, hvis det ikke er et passende sted. Mange seniorer føre fuld, aktivt liv og et nyt hjem bør have let adgang til de store transportruter. Offentlige faciliteter, såsom biblioteker, museer, kunstgallerier, feriesteder, indkøbscentre og andre fællesskabsfunktioner bør også være i nærheden. Seniorer med sundhedsmæssige betænkeligheder kan også overveje deres nye hjem nærhed til sundhedspleje og nødfaciliteter.

Vedligeholdelse

Den service og vedligeholdelse af et hjem kan være intens, men overkommelige nye boliger for seniorer er ofte designet til at minimere eller eliminere disse bekymringer. Mange husejere foreninger, for eksempel omfatte landskabspleje, snerydning og andre grundlæggende vedligeholdelse, derfor gør det muligt for boligejer at nyde deres nye hjem i stedet for at bruge al deres tid på at tage til det. Homes designet med seniorer i tankerne er mindre tilbøjelige til brug for omfattende renovering for at imødekomme bevægelseshæmmede, der kan komme med aldring, og mindre lotstørrelser kan være lettere at passe.

Sådan Find Affordable Homes

At finde overkommelige nye boliger kan være en udfordring i stærkt varierende boligmarked. Den bedste måde at finde en egnet hjem er at undersøge de lokale ressourcer, såsom aviser, boliger magasiner og erfarne mæglere. Senior ressourcer såsom sundhedspleje og rekreative faciliteter, magasiner og hjemmesider kan også være i stand til at give anbefalinger til nye senior levende lokalsamfund, og online-søgninger kan hurtigt vende op nye udviklinger målrettet mod modne boligkøberne.At finde overkommelige nye boliger for seniorer kan ikke blot føre til en aktiv, engageret livsstil uden bekymringer en uhensigtsmæssig hjem, men også være en vidunderlig træk, der øger nydelse og glæde i at være et selvstændigt boligejer på alle alderstrin.