Aerosol Deodoranter

Aerosol Deodoranter


Selvom det ikke er så almindeligt som de roll-on eller stick sorter, og ikke nær så annonceret, fås i mange amerikanske kiosker aerosol deodoranter. For at anvende disse deodoranter, brugeren ryster dåsen tre eller fire gange, fjerner låget og holder deodorant omkring tre inches fra hans eller hendes underarm. Så han eller hun sprøjter det på i ca. tre sekunder. En tynd film dækker huden for at forhindre eller maskere fugtighed og kropslugt.

Fordele ved Aerosol Deodoranter

Der er flere fordele ved at bruge aerosol deodoranter i de andre typer:

  • Der er mindre risiko for, at hvid opbygning, der opstår med mange stick deodoranter og kan overføre til brugerens tøj.
  • Den deodorant er hurtigt og nemt at anvende, med mindre man naaede påkrævet end med pinde eller roll-ons, når de anvender det til armene.
  • Det tørrer forholdsvis hurtigt, ofte næsten øjeblikkeligt, og er let at skylle, hvis nødvendigt.

Ulemper ved disse Deodoranter

Denne deodorant type har også sine ulemper:

  • Hvis dåsen ikke er rettet korrekt, kan deodorant ender på andre dele af kroppen, såsom arme og skuldre.
  • Nogle klager over røg, der kommer i deres øjne, munden eller næsen, når de sprøjter, da dirigere tåge er ikke en eksakt videnskab.
  • Der er en løbende debat om, hvorvidt aerosoldrivmidler er skadelige for miljøet.
  • Ingen almindeligt tilgængelige aerosol deodorant er lavet med certificerede økologiske eller 100 procent naturlige ingredienser.

Bemærk, at aerosol-spray ikke længere indeholder chlorfluor kul eller CFC, som blev anset for at være ansvarlig for hullet i ozonlaget. Men de indeholder kemikalier, som nogle bekymre sig om. For eksempel, for at deodorant at sprøjte på effektivt, normalt enten propan, butan eller isobutan i det. Dåsen er også under tryk, så pleje skal tages ved oplagring eller bortskaffelse af det. Det kan kun håndtere en vis grad af varme samt.

Køb Aerosol Deodoranter

Der er flere mærker af aerosol deodorant på markedet. Disse omfatter:

  • Right Guard Sport - Right Guard var det første mærke af denne type deodorant tilgængelig i USA Sporten sort er designet til at hjælpe med at forhindre sved pletter, der forekommer på tøj, når mennesker arbejder ud.
  • Arid XX - Ligesom navnet antyder, er fokus i denne deodorant er på tørhed. Det er også formuleret til at gå på klare, selv om de fleste aerosoler er klare af natur.

Nogle mærker af aerosol deodorant, såsom Arid, er også tilgængelige som antiperspirant-deodoranter. Dette betyder, at de arbejder ikke blot at maskere sved, men at forhindre en person i at svede i første omgang. Det kan være nemmere at bestille disse deodoranter på nettet end at forsøge at finde dem i en traditionel detailforretning.

Virkninger på Skin

Som anført ovenfor kan aerosol deodoranter indeholder aluminium, som kan udløse allergi hos nogle mennesker. Imidlertid er denne ingrediens ikke begrænset til aerosol sort. Der har også været tilfælde af dermatitis tilknytning til aerosol deodoranter, der indeholder vitamin E. Men nogle mennesker oplever, at ved hjælp af aerosoler fungerer bedre for deres hud end andre deodorant typer.

Som med alle andre produkter, der kommer i kontakt med huden, bør folk med allergi læse ingredienslisten omhyggeligt. De bør også stoppe med at bruge produktet, så snart en bivirkning er bemærket.