Aerobic at helbrede søvnløshed

Aerobic at helbrede søvnløshed
Hvorfor tage piller, når du ikke kan falde i søvn? De har en række bivirkninger. Det er for nylig blevet konstateret, at der er en bedre måde at helbrede søvnløshed uden at tage beroligende midler. Regelmæssige aerobic kan medvirke til at reducere angst og endda slippe af søvnløshed. Som for mig, udover at spille badminton, jeg gør step aerobic mindst en gang om ugen, og efter det jeg får en dejlig ansigt farve og en perfekt stemning, som gør mig så effektive i arbejde - ligesom intet andet. Så vil jeg anbefale aerobic som et antidepressivt, også.

Den Aerobic Study

Forskere ved Sao Paulo Universitet har for nylig fundet denne forbindelse mellem aerobic og søvnløshed. I mellemtiden har de også nævnt, at andre former for fysisk aktivitet ikke har en sådan søvnløshed hærdning effekt.

Aerobic og søvnløshed

Forskerne har gjort dette CV, efter at de undersøgte virkningen af forskellige fysiske aktiviteter på det menneskelige legeme. Det sker, at gøre aerobic ved selv den laveste kompleksitet niveau reducerer den tid af forventer søvn med 54%, og tiden indtil Rapid Eye Movement (REM) søvn - med 36%. Sammen med det samlede varighed søvn stiger med 21% og de sundhedsmæssige forbedrende effekt på søvn - med 18%.

Hvorfor Aerobic er god

Doing aerobic reducerer symptomerne på overskydende angst. Denne form for sport er enkel og ikke udtømmer en. Generelt aerobe øvelser forbedre hjertets ydeevne og give en en masse positive følelser.